Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
hát nem tudom..
azért mert más oldalról közeliti meg a dolgokat , másképp látta a dolgokat, vmilyen vitába keveredik vagy bármi egyéb konfliktusba, hogy tudja letenni a pH-t? HSZ-eit tekintve elég sok mindenhez szolt már, és egyszerűen egy ilyen miatt le tudnád te tenni? nem értem meg, de azért visszaolvasok tán megtalálom mi volt az ami tényleg erre késztette. -
-
Dictator^
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
egy ideig visszaolvastam de belegabalyodtam, miért [... * ]? mi volt az induló ok?
* Viktor0610 -
Lord Zero
addikt
-
-
csapos2
addikt
PH!olitika topik, ennye-bennye.

-
csapos2
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért, mert tudod, kikről van szó, vagy azért mert ilyenekről nem beszélünk?
-
BlacKSouL
addikt
Ha sikerül, akkor ''feláldozták'' magukat, tehát nem kell bűnhődniük. Vagyis felmentik magukat a büntetés alól. Gyáván elmenekülnek előle. Pedig most is ők vannak többen, mint a bizonyos esetnél. Csak most egy nagy kaszával áll valaki velük szemben. (Egyelőre nem volt megfenve)
[Szerkesztve] -
-
csapos2
addikt
Mire számít az, aki gyilkosság gyanúsítottjaként, az előzetes letartóztatásban öngyilkosságot kísérel meg?
Ez enyhítő körülménynek számít?
Xpod: Már keveredik.
Gh0sT:
A selyemsonka finom?
[Szerkesztve] -
-
Gh0sT
addikt
Van valamilyen élettani hatása a retek és meleg kakaó kombónak? Be merjem vállalni? Tapasztalat?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem is ajánott fel pénzes javítást, hanem kapásból mondta javíthatatlan. Én kérdeztem rá hogy lehet-e pénzes javításról szó,és akkor mondta lehet, de semmi gari nincs rá.
Tehát ha javításra rá 1nappal bedöglik IJ. -
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én megyek, tolok egyet haverokkal, notival ennyire telik 
-
-
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Úgy néz ki, vasárnap meglesz
Ha minden jól megy.. Addig ut99? 
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem,de én rákérdeztem azt mondja azt megcsinálják (nem tudjam mennyi lesz)de garit nem válalnak rá semennyit.
2év garival lett véve 9hónapos a teló
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tegnap elvittem a telót,ma már hívtak hogy beázott nem javítják.

Pedig szétszedve 1 hetett száradt. -
-
Integra
titán
-
BlacKSouL
addikt
Megismer az ember másokat szegről-végről, legalábbis nagyjából párszáz hsz alapján, és akkor benéz a polba, és homlokegyenest ellenkező személyiségre utaló megnyilvánulásokkal találkozik. Van egy nagy gyűjtőtéma, a számítástechnika, amiben többé-kevésbé mindenki jól elvan, és a véleménykülönbségek ellenére is normális tud maradni(a nagyobb többség), és akkor van egy sötét, fekete lyuk, ahova betévedne emberek, és előtör belőlük az állat. És ebben az a faramuci helyzet, hogy véleménye igaz hogy mindenkinek lehet, de sajnos nem tudják meghúzni a határt emberek. Én is betévedtem párszor kíváncsiságból, még próbáltam is hozzászólni, de - habár nem tartom magam senkinél sem intelligensebbnek - mégis rájöttem igen rövid idő után, hogy gyorsan el kell onnan jönni, mert a fekete lyuk magába ránt, és akkor szabhatja az ember az emberi mivoltát. Meg a tagságát.

[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
még mindig sokkal, de sokkal többen vannak, akik visszajöttek
csak megállapítottam egy számszerű tényt
eszembe nem jutna (és remélem, az életben soha nem is akarok majd) ideológiát és koncepciót tenni egy lenge átmeneti x órányi belépni-nem-tudás mögé
ez meg csak vélemény, csupán értelmezni kell jól tudni
[Szerkesztve] -
-
-
Lord Zero
addikt
hja, drasztikusan megugrott a banánfogyasztás mostanában... az emberek tömegesen vonulnak 1-3 napos kúrákra
(szerk. tudom, nem vonulnak, vonultatják őket - de ennek meg így, ebben a formában túl undorítóan aktuálpolitika íze lenne.. maradjunk simán a banánnál, vonulás nélkül)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Poltopikos 3 napnyi banánszedés után újra veletek, újra itt.
Üdvözlettel: Vérboci
ui.: Nem lehetne megoldani, hogy ne tudjak beírni a poltopikba? Mert a jelek szerint képtelen vagyok hosszútávon megállni és az ottani hülyeségek miatt meg nem kéne végleg búcsút mondanom a fórumnak. -
-
Gh0sT
addikt
Szeretek este hétkor melóhelyen lenni... Szeretek szombaton dolgozni...
Örülök, hogy meghallgattatok. -
tildy
nagyúr
Winner_hunnak szeretetel( meg midnenkinek aki szereti, smaccantás ):
The new adventure of Scrat: [link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én gugliztam vagy 10 percig, de elfelejtettem hozzárakni azt ogy mp3. Aztán úgy persze már nekem is megjött a mennyei manna.

-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen! Köszi

(Semmit nem von le a segítség értékéből, hogy ebben a pillanatban találtam meg én is
) -
BlacKSouL
addikt
Nincs meg valakinek véletlenül mp3-ban az ''The italian man went to Malta'' szösszenet? Régen megvolt, de valahová eltűnt, viszont meg akarom mutatni valakinek, de olvasva nem olyan jó, mint hallgatva. Vagy link hogy honnan szedjem le.
Köszke -
Lord Zero
addikt
úgy tűnik, nem csupán magyarországnak vannak sajátos jubileumi rítusai:
[link] -
Na nekem meg megjött a pizza, jóvót, még kólát is adtak hozzá ajándékba, hát nem aranyosak

-
ladybug
őstag
Tegnap gondolkoztam el azon, hogy vajon nem az lenne-e a legjobb megoldás, ha a jelenlegi politikai helyzetet nézve a poltopikot bezárnátok. Nem tudom meddig, de 2 hétre tutira. Menjen mindenki oda politizálni, ahová akar. Az indulatokat sosem fogjátok tudni visszafogni, csak ideig-óráig. Ha nem lenne hol gyűlölködni, akkor talán lecsitulnának a kedélyek. Elég szomorú, hogy az ország is így próbálja ezt megmegoldani, ahelyett, hogy nyugodtan, egymást meghallgatva, és a közös érdeket nézve leülnének egy asztalhoz, egy kerek asztalhoz.(Nem volt hüle gyerek ez az Artúr.)
Tudom, naív vagyok...
-
Biztos a sok szarvashústól meg a csokimikulástól, na meg az UFO hústól megy a hasa a csávónak
.Majd így szerepel az újságok címlatján:''The mysterious Shitman'', és máris új szuperhős születik, ez a nagy büdös igazság 
Egyébként nemtom mi olyan nagy ritkaság benne, nem jártak még a mi vonatainkon
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hát ez kész....
Titokzatos néger szarja össze a brit vonatokat
2006.10.25. 13:55 | Subba Sándor
60 000 font kárt okozott a brit vasúttársaságoknak az a titokzatos férfi, aki augusztus óta több, mint harminc szerelvényre csapott le Anglia délkeleti vidékein. Az idegen, akiről a biztonsági kamerák segítségével egyelőre csak azt sikerült kideríteni, hogy fiatal és fekete bőrű, megvárja, míg egyedül marad a kocsiban, majd gyorsan odacsinál a padlóra. Sajnos a sajtóhírek ködösen fogalmaznak, de úgy tűnik, dolga elvégzése után előszeretettel szét is keni a matériát a vagonban.
A szigetország hivatalos szervei jelenleg a lakosság segítségével próbálják kideríteni, hogy ki lehet a titokzatos tettes. Szar ügy, szarrágás, valami bűzlik, mindenki találja meg a maga szóviccét! -
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Egy hsz = 50 Ft.
Moderált hsz = 100 Ft.
Törölt hsz = 200 Ft.
Temp ban = 500 Ft.
Végleges ban = 5000 Ft.
Minden felhasználónak 10 000 Ft.-ot fel kell tölteni, hogy regisztrálhasson. Ebből kerül levonásra a megfelelő összeg.
5000 ft-ra csökkenő keret esetén, újabb feltöltés szükséges, a hozzászóláshoz.
-
BlacKSouL
addikt
Nagyon egyszerű, fizetőssé kell tenni
Egy hsz=50Ft. Szerintem nem lenne finanszírozási gondja a PH!-nak.
Gyalázkodó hsz-t lehetne venni 300-ért, ideiglenes, 10perc után törlődő gyalázkodót 150-ért, egymást anyázót 500-ért, alapelveket súlyosan sértőt 1000-ért, és egy 5napos tempbanért, többszöröset pedig 2000+ban-ért.
Persze nagy része csak a poltopikra lenne érvényes, a súlyosabbak esetleg más topikokban is bevethetők lennének
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
LOTR
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi
-
BlacKSouL
addikt
Most már kíváncsi vagyok. Egy kis bátorsággal meg lehetne változtatni ideig-óráig a poltopik hangulatát, ha a címcsere mellett úgy 10percre be is záródna, majd kinyitás után még maradna vagy negyedórát a cím, aztán vissza a régit.
Kíváncsi lennék hányan váltanának át a témában, és hányan csinálnák tovább változatlanul(megingás nélkül
) amit eddig.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Szerintetek mi lenne, ha a poltopic alcíméből kivenném az ''indulattól vezérelve'' szavakat?

Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Proxmox VE
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://food.oregonstate.edu/images/fruitveg/banana/banana016.jpg)

)''