Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Naszóval...
A tegnap esti kifakadásom után felhívott telefonon és beszélgettünk (a megelőző vita is telefonon zajlott). Elmondtam neki, hogy bár valóban szűkös a keret, nem azon a 10ezer forint pluszon fog múlni a dolog. Majd megspóroljuk mondjuk a konyhabútor vagy a szobabútor árán. A nagy tételek még hátravannak, azokon lehet igazán spórolni. De amint ezt elmondtam, közölte, hogy ő is átgondolta és belátta igazam van, nem ragaszkodik az inoxhoz.
Tehát most úgy állunk, hogy már én akarom az inoxot, ő meg a zománcost
Valszeg azért inoxot veszünk...
Lord Zero: Voltunk doktorbácsinál és RTG-n is. Se törés, se semmi komoly. A doki szerint valami mellhártya izzadmány vagy mi
Szóval a hoszas megfázás alatt letapadt a cucc, a köhögésektől meg felszakadt, ez fájhat. Flektor tapaszt javallott. Csütörtök óta használja, határozottan javul.
Aktív témák
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest