- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ne aggódj, lesz még ennek böjtje.
Andriska sem most jött a hat huszassal. Én is tudok érdekérvéyesíteni.
(Persze mi mást is mondhatnék, nyilván nem vallhatnám be, hogy mekkora nyuszómuszó vagyok. Ettől függetlenül nem vagyok, de ha az lennék se mondanám, hogy az vagyok, de a lényeg hogy nem vagyok az.
)
Az inox sütő megvásárlásának döcögős útján azonban keresztbefordulni látszik az állás elvesztésének kamionja. Szóval most megint megy a para, hogy elküldik-e vagy nem a Kedvesemet... Mondjuk így a lakáshitel aláírása után 1 héttel, meg karácsonnyal a nyakunkon, fasza lesz... Mindegy, kiadjuk a kérót albérletbe, addig nem tudunk beköltözni amig nincs fix állása
Aktív témák
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)