Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
hogyne, így talán illeszthetővé válsz ladybug világképébe

a lényeget meg úgyis tudod
ngabor 1088: még mindig túl finom vagy
egy elszigetelt, távoli világ, ahol egy hatalmas fakunyhóban hajladozó (ismétlem: hajladozó) krampuszok tömkelege serénykedik a tétlen (ám tettrekész) mikulás körül. az istállóban kikötött (ismétlem: kikötött) dekkoló szarvasokról nem is beszélve..
nos, még mindig csak a tetkó/merci/szoli tűnik a legmerészebb mikulás-adaptációnak?
szerk. mindezt úgy mondom, h avatarjaitokról teljesen elvonatkoztattam a felesleges túlfűszerezés végett, te is ezt tedd
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
Ehen, no ismerik páran

Én most épp a mákos változatából tömök pár adagot a képembe, hátha a máktól elkábulok, és nem érzem a fájdalmat.. -
parandroid
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Agancspiercing?
Van az a közmondás a korpáról, a keveredésről, meg a disznókról. Meg az a másik arról, hogy lemenni a szintjükre az vereség, mert ők ott jobbak. Meg még egy is van a sok lúddal, akik bántják a cocát. Meg van még a közös lóról is egy, aminek rossz neki. Meg van olyan is, hogy jó dolog hülyeségekkel foglalkozni, de sokkal szarabb, mint otthon lenni. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de már kezd hatnia jéger, úgyhogy nem vagyok benne biztos, hogy világos és követhető, amit írok. Ha nem az, keressetek egy moderátort, hogy törölje, légyszi.
'csába, megin' elfogyott a sósmogyoró...
p -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Gyurok én minden nap, többször is. Csak máshová.

Tényleg, megyek is, mert hogyan is nézne ki egy sovány télapó...
Lord Zero, ''kevésbé''? Ezt tudtad mondani, kedves LORD Zero? -
Lord Zero
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
az ''agymosottak'' relatíve kordában tartásához kell egy olyan kevésbé agymosott, aki majdnem 24/24 ott van..
én nem basztatnám racet emiatt
ha beleolvasol, tudhatod, h verbális szinten ott már minden megtörtént, az animálszextől* a gyilokig..
* nagbor 1077: erről jut eszembe, szoli, tetkó.. csak eddig mersz elmenni gondolatban? mi minden hátravan még.. (talán még kereslet is lenne rá)
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Szóval, a halálomat kívánod!
De a mikulás halhatatlan!!
u.i.: De lehet, hogy egy tetkót bevállalok!
mod: Teszek ide egy sormintát az utókornak, mert még azt hiszik komolyan beszéltünk.

-
BlacKSouL
addikt
Puskaporszagot érzek...

Na hogy oldjam a 220V-ot, ki tudja milyen az egybögrés sütemény? -
ngabor2
nagyúr
mit láttam a teszkóban? gitározó és hullahoppozó mikulást. hova süllyedünk még? mikor lesz gyúrós, vagy szolizós, tetovált mikulás?

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ekkora böszmeséget még nem írtak le, itt az OFF topikban.
Kimegyek az utcára!
u.i.: Katica!! Ezt Nekem mondod?
Én olvasgatom kötelességszerűen, ha kell, ha nem. -
parandroid
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Gratulálok én bárkinek, ha kell ha nem. Blacksoulnak is gratulálok a fogfájásához, igazán szép példányt sikerült összehoznia. Viszki nincs, de a Jégerrel szívesen megkínállak.
Ja, egyedül Versenymikulás fórumtársnak kívánok jobbulást, bár ahogy elnézem, már késő, ezt elkúrta, nem kicsit, nagyon; agyára ment az akutálpolitika, nem csinált semmit az elmúlt négy hétben, mint a poltopikot bújta...
Mod: Letelt az 5 perc. Megyek Jégerért. Kérsz te is, egyetlenem?
Mod2: Nem kér...
p -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
miért gratulálsz a sógornőmnek
- ja, nem a személyzet táborát fogja szaporítani
ha poén, akkor rossz fajta
inkább betudom annak, h nem értetted kristálytisztán
úgyhogy menj, és hozz viszkit
beszállok én is -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Jól van, sóska ügyben vesztésre állok.
Spenótpárti vagyok.
A sóskások elkúrták. Nem kicsit, nagyon.
És a sóskások böszmék, és 4 évig nem csináltak semmit.
Hazudtak reggel, hazudtak este, és éjszaka is.
Mert a sóskát már az óvodában is utáltam.
Hiába is könyörögtek, nem ettem belőle egy falatot sem. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Jäger, de gyorsan, mert a kekszgolyók agyműködésnövelő hatása egyre jobban érződik rajtad.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Fájdalomcsillapítót csak végszükség esetén veszek be, mert így kisebb a hozzászokás miatti hatástalanság esélye. Én ilyen gyógyszertári gyógyszer helyett inkább amolyan kocsmai gyógyszerrel fogom kúrálgatni

NG: a fák déli oldalán pedig nem azért nincs mohaa![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Történetesen és ezúttal mindössze pár napja igen. De fekete nyákon. Egy másik fekete nyákos rettenet kimúlásának ürügyén amúgy, ami, hogy színesebbé tegyem a történetet, nem is az én kártyám volt, mert az enyém épp piros volt azidőtájt. Szóval érdekes dolog ez a színcsere. A G80-at meg leszarom, nekem a G8 is sok.
Bash fogfájása érdeklődés hiányában maradt el, feketelelkű fórumtársunkkal pedig együttérzünk, és együtt fájunk. Vagy fogunk. Vagy a fogunk.
Sógornődnek gratulálok, remélem nem viselte meg nagyon a felvételi teszt. Engem is kérdeztek már, de modtam, hogy akkor inkább pék.
Most pedig megyek és keresek valami nagyon ártalmasat, mert úgy tűnik rámfér. Jäger vagy Unicum? Lehet szavazni. 5 percetek van, utána elindulok érte.
p -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
inkább nem árulom el, hogy mi vagyok, ha a mérhetetlen agyaddal nem tudtad eddig kitalálni

a zöld, mint semleges szín? hááát, nem tudom. már nincsenek semleges színek. max értelmes emberek számára.
a fák déli oldalán pedig nem azért nincs mohaa, mert lerágtam, hanem mert a moha egy olyan cuccos, ami nem szeret ott nőni. ennek is van tudományos magyarázata, mintahogy annak is, hogy a villanydrót alatt miért nő magasabbra a fű. -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
te is nvidiás vagy?

majd a g80.. nyammnyamm
bash nem árulta el mitől fáj virtuálisan a foga, a ti érdeklődésetek pedig alábbhagyott
nem tudom, h ez cél volt-e vagy csak farkaskiáltás-effektus
namindegy
szösszenet: a sógornőmet (mind a vér szerinti, mind bármilyen más kapcsolatot negálok!
) felveszik egy pszihiátriai intézetbe, úgy néz ki
hm, aggasztó
(ja, nem a személyzet táborát fogja szaporítani) -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ez tetszett
Addig-addig, hogy kiáll a fájásom miattatok. Úgy látszik egészségügyi megoldásokra is lehet lelni a PH!-n. Vagy maga az OT a gyógyír?.. -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szép egészséges színed is van tőle. Lassan Mikulás is rájön, hogy a mai felfokozott helyzetben nem szerencsés a színválasztása. A zöld még vállalható.
ngabor: Talán mert a mohát lerágni a fák déli oldaláról valahogy jobban megy? Egyáltalán van arra sóska, ahol ilyen kék... izék élnek? Mi is vagy te, rémszarvas?
p -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
a sóska az egy érdekes dolog... bár szeretem az ízét, valahogy mégse szoktam megenni. hogy miért, azt nem tudom.
azt viszont igen, hogy egy xar routert vettem, vagy az új firmware a gyér rajta, mert csúnya dolgokat művel. -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ne csináld! Ne kínozz! Akkor is fáj ha nevetek, vagy vigyorgok
De ezen muszáj volt.
Gondoltam rá, de most épp nincs kéznél hazai, kénytelen vagyok egy kupica Ballantines-al öblögetni. Persze szigorúan a megrágatlan vacsora után.
horny: rakott krumpli, rántott máj a menü, talán még egy kis sóskafőzelék van ami jó lehet. Majd megpróbálom a rántott májat szívószállal
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hogy az a ... '..ssza meg má'

ALighanem jön a bölcsességfogam, vagy efféle, mert úgy meg van dagadva az ínyem és a környéke, pont ott ahol összeér az alsó és a felső állkapcsom, a hajlatban, de ami a laegrosszabb, hogy a pofazacskóm húsa emiatt közészorul a felső utolsó fogam, és az alul az utolsó bölcs.fogamat még borító íny közé, és annyira fáj, hogy teljesen kész vagyok. És most hogy már párszor jól összeharaptam, már szinte sebes, és még dagadtabb, úgyhogy már nem bírom összezárni a fogam. A kaját meg alig megrágva nyeldesem, inkább csak jól megnyálazom. Teljesen kikészít. Nem tudok józan fejjel gondolkodni, ez teljesen háttérbe szorít mindent, és ez szörnyen bosszant
Pedig csupa jó dolog történt eddig ma.
Például nem kellett matek vizsgát írnom, mert megkaptam a megajánlott kettest, és javítani algha tudtam volna ma. Aztán kiderült, hogy a City, amit minden szombaton nézegetek, az egyik csoporttársamé, és most megmutatta, végre jól megnézegettem, megszagolgattam, megtapiztam. Aztán sikerült rendesen beszerelni az új ventimet, és elég jól szuperál. Aztán kaptam egy biztató levelet egy bizonyos leányzótól. Végül sikerült rendesen behúzni digitálisra az első 60percét a babakoromban felvett kazettának.
És mindezeket egy kicsit sem tudom élvezni, mert q...ra fáj a pofám!
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem ram/vga hibánál csinált ilyet, kiszedegettem, visszarakosgattam, bios default, stb és szerencsére működött
nem volt húzva vmi?
annyit esetleg még megtehetsz, h indításkor óvatosan lenyomod egymás után az r az i és a p gombokat
-
brownus
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
boot hdd persze hogy marad, sajna más ötletem nincs. nem ghostoltad le?
bent a munka helyemen volt olyan hp gépünk, hogy csak akkor indult el az xp betöltés ha kint volt a cdiró tálca... -
brownus
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
vagy le mindent az alaplapról, minden optikát, meg +hdd-ét.
-
Pacák
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
CD -ről boot -olva helyreállítást csináltál már? Én sem rajongok az ilyen ''sokatmondó'' eseménynaplós üzenetekért.. Mert nem olyan egyértelmű, mint a: ''Mentsen minden fontos adatot!'' kezdetű szöveg, meg a Bios smart-pampogása.
Egyébként ebben a pillanatban lettem kész a saját rendszerünk életrepofozásával. Kissé ősrégi módszerrel sikerült ''átghostolnom'' a döglődő rendszervinyót egy másik hasonló méretű vinyóra. Most megy minden. Rendszeresen le szoktam menteni a párom anyagait itthon, de azért a zabszem effektus megvolt.
-
Winner_hun
félisten
Nem megy a windowsom, tudna valaki segíteni? [link]
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Plíz nézzetek be ide [link], hátha tudtok segíteni.
Előre is kösz. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ne má' hogy nekiestél a TIFnek

mod: na és mihez kezdesz vele? mire betölti a memóriába, addig meg is reggelizhetsz. nézegetni sem egy leányálom, kinyomtatni meg poszternek kicsit költséges, meg kb akkorába lenne érdemes, mint a Feszty-körkép.
jpegben sem rosszabb annyival szerintem
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ő például böszme?
: [link] -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mert kellőképpen nagy böszmeség. Amúgy hihetetlen, hogy ez a szó milyen méltatlanul ismeretlen volt mindezidáig. Pedig felénk a böszme jószág a nagydarab, lassú mozgású, és széééép hosszú reakcióidejű egyedek állandósult eposzi jelzője.
Mogyoró kutyámat is mindig így hívom, mondjuk neki tényleg böszme nagy feje van, még hozzám képest is...
p -
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Divatszó. Tudod, Provolone úr is tanult minden nap egy szót.

Racecam: Az 53 nm felett nem azt értettem, hogy csárdánk van.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Két ilyen nagy fejű már nem biztos, hogy befér egy csárdába.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Észrevettétek, a morális milyen közkedvelt lett mostanában?

-
Lord Zero
addikt
nem rossz ötlet, de veszélyes
blikk magazin:
erdeya új lakásán a békés mulatozókat a vadonatúj hőszigetelő ablakok irányából láthatóan a régi konyhabútorok és tapétás falak irányába szorították/terelték
erdeya tagad: ''nem volt más irány'' - nyilatkozta lapunknak
a mulatozók közül többen tapétamérgezéssel kórházba kerültek, egyiküket pedig súlyos konyhabútor-sérüléssel ápolnak
lapunk értesülései szerint az eseményeket megelőző napokban erdeya új tapétákat és csempéket rendelt nagy tételben (a nagyker vezérigazgatója elmondta, h erdeya vigyorral arcán megjelent náluk, és csak annyit mondott: ''jó sokat kérek, kelleni fog, a régieknek úgyis annyi'')
a lakásmaffia még vizsgálja, h előre megfontolt szándékból elkövetett lakásátrendezés esete forog-e fenn (ha igen, úgy kikérik maguknak, h ők nem lehettek ott)
lapzártakor kaptuk a hírt, h a nádirigók idén egy fél foknyival délebbre költöttek - talán ez is jelenthet vmit..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/a054.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez tetszett
Pedig csupa jó dolog történt eddig ma.

![[kép] [kép]](http://img131.imageshack.us/img131/8057/18fz0.gif)
<-