Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
És egy csomó user átkeresztelődött Hacked -re, az aláírása is megváltozott a ''feltörés időnpontja'' -n elvesztek a(z)... bla-bla szerűre Én valamivel ezután regeltem, onnan tudom.
Már én sem emlékszem pontosan. Edem is velünk volt még, csak akkor még más néven regisztrált, aztán ''megtért''.
Hová tünt Edem? (Damon Hill?)
Meg volt egy Toxic nevű tag is, aki neddudki -hoz hasonló stílusban fogalmazott. (Toxee? A ''Borg Cube'' még rémilik vele kapcsolatban, talán egy moddolt házikójának volt ez a neve?) Ő talán még velünk van, csak más néven.. Még mesélhetnék, de ez annyira régen volt és most kicsit el vagyok bágyadva az ebéd utáni sörikétől.. 
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hová tünt Edem? (Damon Hill?)
Meg volt egy Toxic nevű tag is, aki neddudki -hoz hasonló stílusban fogalmazott. (Toxee? A ''Borg Cube'' még rémilik vele kapcsolatban, talán egy moddolt házikójának volt ez a neve?) Ő talán még velünk van, csak más néven.. Még mesélhetnék, de ez annyira régen volt és most kicsit el vagyok bágyadva az ebéd utáni sörikétől..