Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Hogyan lehet valakit eltünteni nyom nélkül....?
-
-
Vangelis
félisten
Na jó van én legalább tisztán alszom, el azok meg büdösen, mert nincs vizük

Ha nekik ninc snem is tudnak mit kiengedni a boltomba
))))
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
ezelötti beázás nálunk kb, 10 liter vizben jelent meg a padlón, hát ez gáz:
.. de a biztosító csak behajtsa rajta, de most legalább nincs hidegviz a lépcsóházban, én nem zártam el, ki tudja ki volt, amugy is életveszély jelentkezett mert a neon armatura is ázott, abból is folyt a viz és le is égett... muszáj volt tenni valamit...nem tudtam kitalálni mást, elzártuk és kész..... ha senki nem tehet semmi, .... nekem az a munjkaehylem (volna), és nem akarom hogy elázzon a bolt, és a villamos berendezések, PC-k, stb..... mert az gáz volna. -
Vangelis
félisten
Na igen de nem árulják, el, vagyis nem is érdekli öket
.... érted...., nekem nincs biztosításom, és ok hogy bmost esetleg megtériti, de mi lesz ha totál készen leszünk és elázunk, ok megint megtéríti.... de ez már unalmas.....
érted a gondom... nyitni akarok

Kössek biztosítást, gondolom az sem volna angyon olcsó
.... nem tom én ezt
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Egyre rosszabb a helyzetem.....
megint kicsit beázott a boltom, plafonja, és a felettünk lévö lakonál nem nagyon látni semmit, igaz nem is naygon akartuk szétbontani a cuccot vagys a lakását, és ö lexarja mert csak bérlö, az eredeti tulaj meg még joban tojik rá, a házkezelö társaság, meg tartózkodik, lexarja az is, mert magánlakás, és nem rájuk tartozik.
MIt lehet tenni ilyenkor, ha a tulaj nem veszi a fáradságot pénzt, hogy megnézesse, szakemberrel...mert egy hete teljesen eláztunk, festés elött..ugyanis most nyilna a bolt, de már egy hét csúszásban vagyunk
.... és emgint jön a hercehurca, nem merek semmit kipakolni a polcra, pultra, mert elázik... ha megint jön egy olyan beázás, mint a multkor
... mit lehet tenni? -
Vangelis
félisten
Ismét reggel, de jó, reméljük ismét szép napunk lesz és .....
-
Vangelis
félisten
MI lett a világgal, zaklatnak telefonon

Nincs kedvetek hivogatni egy számot.... a férget.... mert nagyon unom már. Vagyis egy ideje nem hivogat...esetleg nem ül valki közülünk a vodafone ügyfélszolgálatos gép elött, hogy ,egtudjam ki az a féreg
)... mert titkos.... -
Vangelis
félisten
Cégtáblát kell csinálnom, nem jártas ebben valaki
.. a megtervezése se nagyon megyen...
... vagy csak túl szétszórt vagyok. -
Vangelis
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Hell, én semmi rosszat nem akartam....csak nem értem miért hozott szóba tildy...
jegyzem: Vlad sem éri, ....
Tildy: szerintem azért irta nekd, mert te lehet hogy be tudod fejezni
Köszi a választ már igy értem, és nyugodtan fogok aludni... de lehet , hogy irt
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Ma érzékeltem a 5% csökkenést, tankoltam 5 liter gázolajat , nem pedig 4,89-et eljen

-
Vangelis
félisten
válasz
PeliScan
üzenetére
Én ezért vettem jó nagyot
, nem nagyon mernek belém jönni
... iagaz mióta ezzel járok egy hét alatt 3 szor fordultak elém, mintha ott sem lennék, amig kisebb autókkal jártam soha nem volt iylen, ,...mondom nem vesznek észre pedig ez a mikrobusz kisteher nem oylan kicsi..... na ez van...állandóan össze akarják törni nekm
Aktív témák
- Horgász topik
- Warhammer 40.000
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OpenMediaVault
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
10 emelet
.... ha odaérek , ma... a büdös testüket fogom szagolni, mert nem tudtak fürödni biztos
..... de meg is érdemlik, nem igaz , hogy nem birnak a végére járni a dolognak.

.. de a biztosító csak behajtsa rajta, de most legalább nincs hidegviz a lépcsóházban, én nem zártam el, ki tudja ki volt, amugy is életveszély jelentkezett mert a neon armatura is ázott, abból is folyt a viz és le is égett... muszáj volt tenni valamit...nem tudtam kitalálni mást, elzártuk és kész..... ha senki nem tehet semmi, .... nekem az a munjkaehylem (volna), és nem akarom hogy elázzon a bolt, és a villamos berendezések, PC-k, stb..... mert az gáz volna.

.... lehet , hogy már fáradok?!