Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Jungleman
csendes tag
Sok dologra igaz az,hogy a marketing felébreszti benned a kisördögöt(ilyen kell nekem!igen!ez hiányzik az életemből!),de ezeknek én se szoktam bedőlni..
Ami kell,azt azért megveszem.
Felőlem fejen is állhat az nvidia,akkor se veszek jobbat,mint a mostani vga-m.Azért,mert nincs rá szükségem(nem azért,mert nem tehetetném meg hogy jobbat vegyek).Ezen minden megy,ez van már egy ideje,és tökéletes.Más mással van így.A divatmajmokat én is lesajnálom,úgy mint te.
Szvsz mindenképpen vegyetek autót,de ne két milláért,hanem mondjuk 700-800.000 körül,valami jó kis japánt.
Annyira nem drága,és a szamara után nagy ugrás lenne.És mondjuk nem négy évig kéne eladósodni,hanem csak egy.Az talán kibírható.
Ti tudjátok!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest