Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
Aktív témák
-
estie
tag
Hello mindenki.
Épp info gyakon csücsülök és hót unalmas. Épp azt beszéljuk h mi a .hu meg a .gov stb
Most arra várok h elküldhessek 1 nyamvadt e-mailt h lássa h tudok
scuc: pénteken 8-16ig órám van
és ugye jössz este
[Szerkesztve] -
estie
tag
Most értünk haza Lorettoval anyu sznapi bulijából. Nagy buláj volt

-
estie
tag
Jólvanna, nem láttam az ''ő is lány'' előtt semmit csak a gratulációkat olvastam

De nem megy. Tálca sincs. Olyan mintha csak egy böngészö lenne fenn. Ezenkivül én még sose voltam ám linuxba, itt meg mindig csak netezek.
Aztán meg van egy furcsa dolog: oldalt a monitorba elvileg be lehet dugni a diákot, nekem nem ment az se, inkább nem is erőltettem. Na de ha bement volna kiváncsi vagyok utána mi van.. -
estie
tag
hat most valahogy nem dob fel
Meg - nem ertek hozza - de ez sztem vmi regebbi lehet mert eleg gaz (v csak nem tom hasznalni) Na meg utalom h megszoktam a vakirast ez a fakkos billentyu meg angol
mod: eppenseggel (ez igy lol
) van egy ingyensor a kezemen de az a zudre var
[Szerkesztve] -
estie
tag
Jaj, emberek hulla faradt vagyok, majdnem elaludtam szociologian, egy rohadt ablak se volt nyitva.. Nagyon szar volt. most meg van egy ora szunetem ami alatt semmi ertelmeset nem tudok csinalni
Valaki viditson fel!
Igen Lor ez a linux
-
estie
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Jaaj
Egyszer csinaltam osztalyba naptart es beirtam meg gyarilag a nevnapjait az oszt. tagjainak. Volt egy Virag nevu is, es vmi barmok osszefirkaltak, Virag fole meg oda irtak h cserepes. A perverz rajzokrol mar nem is beszelve. Es kozepiskola!! Ott mar elvileg kulturaltak a diakok!
-
estie
tag
Jóó reggelt mindenkinek. Nálunk hétvégén családi party lesz, 50. szülinapot ünnepelünk. Már alig várom.

-
estie
tag
Ajánlanám mindenki figyelmébe a következő szervert:

Bővebben: link
Erre regisztrálva mindenki feltöltheti a saját családfáját, segítve ezzel a majdani leszármazottainkat.
Mi kutatni csak korlátozottan tudunk rajta ismeretlen rokonokat, a személyiségi jogok védelme miatt.
Szvsz ez egy jó dolog, jó ha fennmarad a következő századokra. Nekünk csak ki kell tölteni, és töltetni a gyerekekkel, unokákkal...
[Szerkesztve] -
estie
tag
Öcsém, magyar vészhelyzet: ''egy férfit a felesége leszúrt a konyhakéssel, mert az széttépte a csekkeket''

Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és ugye jössz este

Ő az apuci? Ezt nem is tudtam![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gratula hozzá!
második? jól tudom?
(csináltam magyar kiosztást, de kjó vagyok
Valaki viditson fel!