Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Jungleman
csendes tag
olyan 300k körül szeretnék venni egy robogót.
kérdéseim:
jó-e rá a b-s jogsi?
van-e korlátozás,hogy valamilyen útra nem lehet rámenni?
mennyit esznek általában?
kell-e rá rendszám?50ccm
van-e valami díj,amit fizetni kell,mint a kocsinál a kötelező?
mekkora végsebességgel lehet ezekkel repeszteni?mennyi az a sebesség,amivel városok között lehet tartósan menni? -
-
-
Jungleman
csendes tag
Sok dologra igaz az,hogy a marketing felébreszti benned a kisördögöt(ilyen kell nekem!igen!ez hiányzik az életemből!),de ezeknek én se szoktam bedőlni..
Ami kell,azt azért megveszem.
Felőlem fejen is állhat az nvidia,akkor se veszek jobbat,mint a mostani vga-m.Azért,mert nincs rá szükségem(nem azért,mert nem tehetetném meg hogy jobbat vegyek).Ezen minden megy,ez van már egy ideje,és tökéletes.Más mással van így.A divatmajmokat én is lesajnálom,úgy mint te.
Szvsz mindenképpen vegyetek autót,de ne két milláért,hanem mondjuk 700-800.000 körül,valami jó kis japánt.
Annyira nem drága,és a szamara után nagy ugrás lenne.És mondjuk nem négy évig kéne eladósodni,hanem csak egy.Az talán kibírható.
Ti tudjátok!
[Szerkesztve] -
Jungleman
csendes tag
Ne haragudj,az hogy 100hz-es tévét veszel azért hogy ne folyjon ki a szemed,vagy az hogy veszel egy videokártyát ha játszani akarsz,nem felesleges élvhajhászás.

Egyébként gratulálok!Mármint ahhoz,hogy nem akarsz már Logant!Ennyiért ilyet venni tényleg felesleges.
(az igaz hogy újonc ruhában vagyok,de a konkurens fórumról jöttem,szvsz még nem találkoztunk.ha bárkivel összekeversz,az csakis a véletlen műve lehet..
) -
Jungleman
csendes tag
Ennyire nem értik az emberek a poént?
Ebben a topikban
Bővebben: link
az 5. hsz aprónetes fele poénnak volt szánva,erre mindenki komolyan vette.talán azért,mert ilyesmivel már nem lehet itt viccelni?túl sok ilyen eset volt?
sajnálom hogy nem tudtam ezt nekik is elmondani. -
Jungleman
csendes tag
üdv épp egy csodálatos számtech tesztet töltögettem,nem tudom mennyiből 59 pont.(nem 100-ból
) -
Jungleman
csendes tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
ha megmondanám,meg kellene hogy öljelek.
amúgy nem humor,ez kérem véresen komoly dolog,remélem vizsgaidőszakban nem lépnek a nyakamra.akkor még élvezném is a helyzetet.(most szeretnék a jövőbe látni) -
Jungleman
csendes tag
üdv az analízis előadásról.
illetve ööö..
a most zajló analízis előadásról, ami tőlem függetlenül helyezkedik el, egy másik teremben.
az idő remek, iegyensúlyozott vagyok, 15 fok van, süt a nap, csörpölnek a bördök, egyébiránt még mindig nem jöttem rá hogy a gedvás toca race driver 2-mnek mi a gondja.most vettem utoljára játékot, azt hiszem.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)