Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Jól érzem, hogy te igazából abszolúte nem akarsz menni debrecenbe? Ismerős az érzés...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én viszont megkövetem a többieket, tényleg felesleges pénzkidobás a logan. De midnen más iylen drágább kocsi is, nekem. Baromira tetszik, de... Igazándiból nincs szükségem erre a koloncra még a nyakamba (-> hitel) , a samara meg , úgy ahogy, de megy. Sőt igazából felesleges anyagi javakba ölnöm, örörmöm, bánatom. Nem ettől leszek boldog. Ezek csak olyan.... Sallangok... Amit a hétköznapokon csak így leszólok, az msot teljesen tudatosan mondom: Tényleg szükség van erre vagy arra? Megér ez ennyit vagy annyit? Cssak azért , hogy legyen ,mert másnak is van olyan, szvsz hülyeség venni dolgokat (lásd dvd lejátszó , 100 herzes tévé, hiperszuper én vagyok a faszagyerek (egy hónapig) videókártya.....)
Na csak annyit akartam mondani mindenkinek, ha elfogadjátok egy ilyen ember, mitn amilyen én vagyok tanácsát: A boldogságotokat ne abban keressétek, hogy anyagi dolgok,hogy anyagi gyarapodás, hanem otthon a családban, a barátaitokban, szereteteitekben.
Semmi értelme másokhoz hasonlítgatni magatokat (hogy ők többet keresnek, stb) , mert ti nem ők vagytok, és viszont.Felesleges hát acsarkodni, vagy pörögni ezen.

Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest