Hirdetés
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Jól érzem, hogy te igazából abszolúte nem akarsz menni debrecenbe? Ismerős az érzés...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én viszont megkövetem a többieket, tényleg felesleges pénzkidobás a logan. De midnen más iylen drágább kocsi is, nekem. Baromira tetszik, de... Igazándiból nincs szükségem erre a koloncra még a nyakamba (-> hitel) , a samara meg , úgy ahogy, de megy. Sőt igazából felesleges anyagi javakba ölnöm, örörmöm, bánatom. Nem ettől leszek boldog. Ezek csak olyan.... Sallangok... Amit a hétköznapokon csak így leszólok, az msot teljesen tudatosan mondom: Tényleg szükség van erre vagy arra? Megér ez ennyit vagy annyit? Cssak azért , hogy legyen ,mert másnak is van olyan, szvsz hülyeség venni dolgokat (lásd dvd lejátszó , 100 herzes tévé, hiperszuper én vagyok a faszagyerek (egy hónapig) videókártya.....)
Na csak annyit akartam mondani mindenkinek, ha elfogadjátok egy ilyen ember, mitn amilyen én vagyok tanácsát: A boldogságotokat ne abban keressétek, hogy anyagi dolgok,hogy anyagi gyarapodás, hanem otthon a családban, a barátaitokban, szereteteitekben.
Semmi értelme másokhoz hasonlítgatni magatokat (hogy ők többet keresnek, stb) , mert ti nem ők vagytok, és viszont.Felesleges hát acsarkodni, vagy pörögni ezen.

Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Call of Duty: Warzone
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest