Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Jól érzem, hogy te igazából abszolúte nem akarsz menni debrecenbe? Ismerős az érzés...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én viszont megkövetem a többieket, tényleg felesleges pénzkidobás a logan. De midnen más iylen drágább kocsi is, nekem. Baromira tetszik, de... Igazándiból nincs szükségem erre a koloncra még a nyakamba (-> hitel) , a samara meg , úgy ahogy, de megy. Sőt igazából felesleges anyagi javakba ölnöm, örörmöm, bánatom. Nem ettől leszek boldog. Ezek csak olyan.... Sallangok... Amit a hétköznapokon csak így leszólok, az msot teljesen tudatosan mondom: Tényleg szükség van erre vagy arra? Megér ez ennyit vagy annyit? Cssak azért , hogy legyen ,mert másnak is van olyan, szvsz hülyeség venni dolgokat (lásd dvd lejátszó , 100 herzes tévé, hiperszuper én vagyok a faszagyerek (egy hónapig) videókártya.....)
Na csak annyit akartam mondani mindenkinek, ha elfogadjátok egy ilyen ember, mitn amilyen én vagyok tanácsát: A boldogságotokat ne abban keressétek, hogy anyagi dolgok,hogy anyagi gyarapodás, hanem otthon a családban, a barátaitokban, szereteteitekben.
Semmi értelme másokhoz hasonlítgatni magatokat (hogy ők többet keresnek, stb) , mert ti nem ők vagytok, és viszont.Felesleges hát acsarkodni, vagy pörögni ezen.

Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB Játékkonzol - 2025.12.18 VÁSÁROLT -
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest