Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz ngabor2 #3581 üzenetére

Jól érzem, hogy te igazából abszolúte nem akarsz menni debrecenbe? Ismerős az érzés...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Én viszont megkövetem a többieket, tényleg felesleges pénzkidobás a logan. De midnen más iylen drágább kocsi is, nekem. Baromira tetszik, de... Igazándiból nincs szükségem erre a koloncra még a nyakamba (-> hitel) , a samara meg , úgy ahogy, de megy. Sőt igazából felesleges anyagi javakba ölnöm, örörmöm, bánatom. Nem ettől leszek boldog. Ezek csak olyan.... Sallangok... Amit a hétköznapokon csak így leszólok, az msot teljesen tudatosan mondom: Tényleg szükség van erre vagy arra? Megér ez ennyit vagy annyit? Cssak azért , hogy legyen ,mert másnak is van olyan, szvsz hülyeség venni dolgokat (lásd dvd lejátszó , 100 herzes tévé, hiperszuper én vagyok a faszagyerek (egy hónapig) videókártya.....)

Na csak annyit akartam mondani mindenkinek, ha elfogadjátok egy ilyen ember, mitn amilyen én vagyok tanácsát: A boldogságotokat ne abban keressétek, hogy anyagi dolgok,hogy anyagi gyarapodás, hanem otthon a családban, a barátaitokban, szereteteitekben.

Semmi értelme másokhoz hasonlítgatni magatokat (hogy ők többet keresnek, stb) , mert ti nem ők vagytok, és viszont.Felesleges hát acsarkodni, vagy pörögni ezen.

:U:U

Aktív témák