Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Jungleman
csendes tag
Sok dologra igaz az,hogy a marketing felébreszti benned a kisördögöt(ilyen kell nekem!igen!ez hiányzik az életemből!),de ezeknek én se szoktam bedőlni..
Ami kell,azt azért megveszem.
Felőlem fejen is állhat az nvidia,akkor se veszek jobbat,mint a mostani vga-m.Azért,mert nincs rá szükségem(nem azért,mert nem tehetetném meg hogy jobbat vegyek).Ezen minden megy,ez van már egy ideje,és tökéletes.Más mással van így.A divatmajmokat én is lesajnálom,úgy mint te.
Szvsz mindenképpen vegyetek autót,de ne két milláért,hanem mondjuk 700-800.000 körül,valami jó kis japánt.
Annyira nem drága,és a szamara után nagy ugrás lenne.És mondjuk nem négy évig kéne eladósodni,hanem csak egy.Az talán kibírható.
Ti tudjátok!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest