Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Nem kell tévét nézni, akkor nincs ilyen gond, hogy kifolyik az ember szeme. Ha nem játszol, szintén nincs ilyen gond. Nekem ezekre tényleg nincs igényem. Másnak meg van, csak kicsit kérdéses , önszántából-e, vagy... Vagy meglobogtattáke szemét fülét ezzel azzal, hogy neki az a jobb, ha lecseréli...
Azt hiszem akkor viszont te nem ismersz engem. Én nem azt mondom, hogy aki azt vesz az hülye,mert nem az... Csak az értékrendje más.
Hanem azt írtam, hogy tényleg kell ez nekünk? Tényleg? Belegondolunk igazán a vásárlásainkba, vagy bedőlünk a dolgoknak? (Igen páromnak pl. évekig nem romlott akár 60 herzes crttől sem a szeme, azttán (munkahelyi) tfttől hopp hirtelen egy év alatt...)
Na csak ilyesmire gondoltam.
Jó marketinggel midnent el lehet adni. Azt is, amire valójában nem lett volna szükséged, csak ugye, feltámasztották benned az igényt rá.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest