Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Nem kell tévét nézni, akkor nincs ilyen gond, hogy kifolyik az ember szeme. Ha nem játszol, szintén nincs ilyen gond. Nekem ezekre tényleg nincs igényem. Másnak meg van, csak kicsit kérdéses , önszántából-e, vagy... Vagy meglobogtattáke szemét fülét ezzel azzal, hogy neki az a jobb, ha lecseréli...
Azt hiszem akkor viszont te nem ismersz engem. Én nem azt mondom, hogy aki azt vesz az hülye,mert nem az... Csak az értékrendje más.
Hanem azt írtam, hogy tényleg kell ez nekünk? Tényleg? Belegondolunk igazán a vásárlásainkba, vagy bedőlünk a dolgoknak? (Igen páromnak pl. évekig nem romlott akár 60 herzes crttől sem a szeme, azttán (munkahelyi) tfttől hopp hirtelen egy év alatt...)
Na csak ilyesmire gondoltam.
Jó marketinggel midnent el lehet adni. Azt is, amire valójában nem lett volna szükséged, csak ugye, feltámasztották benned az igényt rá.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest