- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Nem kell tévét nézni, akkor nincs ilyen gond, hogy kifolyik az ember szeme. Ha nem játszol, szintén nincs ilyen gond. Nekem ezekre tényleg nincs igényem. Másnak meg van, csak kicsit kérdéses , önszántából-e, vagy... Vagy meglobogtattáke szemét fülét ezzel azzal, hogy neki az a jobb, ha lecseréli...
Azt hiszem akkor viszont te nem ismersz engem. Én nem azt mondom, hogy aki azt vesz az hülye,mert nem az... Csak az értékrendje más.
Hanem azt írtam, hogy tényleg kell ez nekünk? Tényleg? Belegondolunk igazán a vásárlásainkba, vagy bedőlünk a dolgoknak? (Igen páromnak pl. évekig nem romlott akár 60 herzes crttől sem a szeme, azttán (munkahelyi) tfttől hopp hirtelen egy év alatt...)
Na csak ilyesmire gondoltam.
Jó marketinggel midnent el lehet adni. Azt is, amire valójában nem lett volna szükséged, csak ugye, feltámasztották benned az igényt rá.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Star Trek
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VPN topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple Magic Mouse 2 A1657 Doboz + gyári kábel
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbille ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest