Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Nem kell tévét nézni, akkor nincs ilyen gond, hogy kifolyik az ember szeme. Ha nem játszol, szintén nincs ilyen gond. Nekem ezekre tényleg nincs igényem. Másnak meg van, csak kicsit kérdéses , önszántából-e, vagy... Vagy meglobogtattáke szemét fülét ezzel azzal, hogy neki az a jobb, ha lecseréli...
Azt hiszem akkor viszont te nem ismersz engem. Én nem azt mondom, hogy aki azt vesz az hülye,mert nem az... Csak az értékrendje más.
Hanem azt írtam, hogy tényleg kell ez nekünk? Tényleg? Belegondolunk igazán a vásárlásainkba, vagy bedőlünk a dolgoknak? (Igen páromnak pl. évekig nem romlott akár 60 herzes crttől sem a szeme, azttán (munkahelyi) tfttől hopp hirtelen egy év alatt...)
Na csak ilyesmire gondoltam.
Jó marketinggel midnent el lehet adni. Azt is, amire valójában nem lett volna szükséged, csak ugye, feltámasztották benned az igényt rá.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest