Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
válasz
Boxer001
üzenetére
Mostmár felbosszantottatok
és megmérekeztem:: 107Kg, 194 cm.
Igen, mást is szoktam enni. Most van nálunk a szüreti fesztivál, és 4 helyre voltam hivatalos ebédre. Jelentem tisztességel helyt áltam, a sorrend: szarvaspörkölt ezt dúsítottam utánna borjúpörkölttel, majd leküldtem egy marhapörköltet, erre egy könnyű fácán pörköltvolt a nehezék (micsoda képzavar
). Majd az egészet lezártam némi sütivel: Lipcsei aranyérmes, pogácsa, meg valami vaníliás-áfonyalekváros sütival.
Ja még mielőtt valaki meggyanúsítana hogy ez nem teljesen igaz néhány extra adat: 2,5 órán keresztül ebédeltem, kb 15 km-t sétáltam közben és természtesen csak fél adagok.
Azt hiszem ma kihagyom a vacsit.
Sanya: fehér csukjával még hülyébb lenne.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és megmérekeztem:: 107Kg, 194 cm.
). Majd az egészet lezártam némi sütivel: Lipcsei aranyérmes, pogácsa, meg valami vaníliás-áfonyalekváros sütival.