Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
Boxer001
üzenetére
Mostmár felbosszantottatok
és megmérekeztem:: 107Kg, 194 cm.
Igen, mást is szoktam enni. Most van nálunk a szüreti fesztivál, és 4 helyre voltam hivatalos ebédre. Jelentem tisztességel helyt áltam, a sorrend: szarvaspörkölt ezt dúsítottam utánna borjúpörkölttel, majd leküldtem egy marhapörköltet, erre egy könnyű fácán pörköltvolt a nehezék (micsoda képzavar
). Majd az egészet lezártam némi sütivel: Lipcsei aranyérmes, pogácsa, meg valami vaníliás-áfonyalekváros sütival.
Ja még mielőtt valaki meggyanúsítana hogy ez nem teljesen igaz néhány extra adat: 2,5 órán keresztül ebédeltem, kb 15 km-t sétáltam közben és természtesen csak fél adagok.
Azt hiszem ma kihagyom a vacsit.
Sanya: fehér csukjával még hülyébb lenne.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Folytatódik a széria, április 16-án mutatkozik be a Metro 2039
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és megmérekeztem:: 107Kg, 194 cm.
). Majd az egészet lezártam némi sütivel: Lipcsei aranyérmes, pogácsa, meg valami vaníliás-áfonyalekváros sütival.