Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fogyókúra nőknél? Rohamot kapok tőle
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Én szeretek vért adni, 22 éves koromra már asszem 6szoros véradó vagyok. Tökjó, a 40-es, 50-es nővérkék mindig örülnek nekem, azon versengenek, ki vehessen tőlem vért, mindig jól elbeszélgetünk közben
A fiatalokat itt nem is szeretem, legutóbb egy elég kezdő csajszi vette a vért, azt hittem tarkón vágom, amikor nagy nehezen megtalálta azt a vénámat, amiből még sose vettek vért (a többiek amugy mindig dicsérik a vénám
), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.
Amikor a második véradáson kicsit nagyon megszédültem, dupla adag sört kaptam
-
Dilikutya
félisten
OFF: most böngésztem Vladi keresőjét, és kiváncsiságból kerestem egyedi arcképes banolt usert... _Volkovy_ (Bővebben: link) kinek volt útjában, és miért?

Aktív témák
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hardcore café
- Robogó, kismotor
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.