- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fogyókúra nőknél? Rohamot kapok tőle
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Én szeretek vért adni, 22 éves koromra már asszem 6szoros véradó vagyok. Tökjó, a 40-es, 50-es nővérkék mindig örülnek nekem, azon versengenek, ki vehessen tőlem vért, mindig jól elbeszélgetünk közben
A fiatalokat itt nem is szeretem, legutóbb egy elég kezdő csajszi vette a vért, azt hittem tarkón vágom, amikor nagy nehezen megtalálta azt a vénámat, amiből még sose vettek vért (a többiek amugy mindig dicsérik a vénám
), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.
Amikor a második véradáson kicsit nagyon megszédültem, dupla adag sört kaptam
-
Dilikutya
félisten
OFF: most böngésztem Vladi keresőjét, és kiváncsiságból kerestem egyedi arcképes banolt usert... _Volkovy_ (Bővebben: link) kinek volt útjában, és miért?

Aktív témák
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 Intel Core i7-12700 16/512 asztali számítógép
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.