Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Ma nekem is volt buszos storym. Mentem suliba (3 hete nem voltam
), majd felszáll egy - ránézésre is hullarészeg - gyerek.Annak rendje módja szerint leül, a csukló előtti székre, majd a láb fel a busz ''oldalára'' (jobb szót nem találtam, kb 160cm magasan volt a cipője).Majd erre odalép egy krapek, szabályszerűen letépte a lábát a gyereknek.Ment az ''észosztás'' kb 2 megállóig,itt a hapi távozott.Történetünk főhöse majd nemes egyszerűséggel eldőlt, immáron még inkább vízszintbe helyezve magát, és szúnyókált két széken.Mellettem volt egy nénike, hát az aztán mondta magában kellőképpen.Nem semmi...
Aktív témák
Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motoros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), majd felszáll egy - ránézésre is hullarészeg - gyerek.Annak rendje módja szerint leül, a csukló előtti székre, majd a láb fel a busz ''oldalára'' (jobb szót nem találtam, kb 160cm magasan volt a cipője).Majd erre odalép egy krapek, szabályszerűen letépte a lábát a gyereknek.Ment az ''észosztás'' kb 2 megállóig,itt a hapi távozott.Történetünk főhöse majd nemes egyszerűséggel eldőlt, immáron még inkább vízszintbe helyezve magát, és szúnyókált két széken.Mellettem volt egy nénike, hát az aztán mondta magában kellőképpen.Nem semmi...