Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Ma nekem is volt buszos storym. Mentem suliba (3 hete nem voltam
), majd felszáll egy - ránézésre is hullarészeg - gyerek.Annak rendje módja szerint leül, a csukló előtti székre, majd a láb fel a busz ''oldalára'' (jobb szót nem találtam, kb 160cm magasan volt a cipője).Majd erre odalép egy krapek, szabályszerűen letépte a lábát a gyereknek.Ment az ''észosztás'' kb 2 megállóig,itt a hapi távozott.Történetünk főhöse majd nemes egyszerűséggel eldőlt, immáron még inkább vízszintbe helyezve magát, és szúnyókált két széken.Mellettem volt egy nénike, hát az aztán mondta magában kellőképpen.Nem semmi...
Aktív témák
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Automata kávégépek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Újabb nagyon olcsó Poco telefon érkezik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), majd felszáll egy - ránézésre is hullarészeg - gyerek.Annak rendje módja szerint leül, a csukló előtti székre, majd a láb fel a busz ''oldalára'' (jobb szót nem találtam, kb 160cm magasan volt a cipője).Majd erre odalép egy krapek, szabályszerűen letépte a lábát a gyereknek.Ment az ''észosztás'' kb 2 megállóig,itt a hapi távozott.Történetünk főhöse majd nemes egyszerűséggel eldőlt, immáron még inkább vízszintbe helyezve magát, és szúnyókált két széken.Mellettem volt egy nénike, hát az aztán mondta magában kellőképpen.Nem semmi...