Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Ma nekem is volt buszos storym. Mentem suliba (3 hete nem voltam
), majd felszáll egy - ránézésre is hullarészeg - gyerek.Annak rendje módja szerint leül, a csukló előtti székre, majd a láb fel a busz ''oldalára'' (jobb szót nem találtam, kb 160cm magasan volt a cipője).Majd erre odalép egy krapek, szabályszerűen letépte a lábát a gyereknek.Ment az ''észosztás'' kb 2 megállóig,itt a hapi távozott.Történetünk főhöse majd nemes egyszerűséggel eldőlt, immáron még inkább vízszintbe helyezve magát, és szúnyókált két széken.Mellettem volt egy nénike, hát az aztán mondta magában kellőképpen.Nem semmi...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), majd felszáll egy - ránézésre is hullarészeg - gyerek.Annak rendje módja szerint leül, a csukló előtti székre, majd a láb fel a busz ''oldalára'' (jobb szót nem találtam, kb 160cm magasan volt a cipője).Majd erre odalép egy krapek, szabályszerűen letépte a lábát a gyereknek.Ment az ''észosztás'' kb 2 megállóig,itt a hapi távozott.Történetünk főhöse majd nemes egyszerűséggel eldőlt, immáron még inkább vízszintbe helyezve magát, és szúnyókált két széken.Mellettem volt egy nénike, hát az aztán mondta magában kellőképpen.Nem semmi...