Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Ma nekem is volt buszos storym. Mentem suliba (3 hete nem voltam
), majd felszáll egy - ránézésre is hullarészeg - gyerek.Annak rendje módja szerint leül, a csukló előtti székre, majd a láb fel a busz ''oldalára'' (jobb szót nem találtam, kb 160cm magasan volt a cipője).Majd erre odalép egy krapek, szabályszerűen letépte a lábát a gyereknek.Ment az ''észosztás'' kb 2 megállóig,itt a hapi távozott.Történetünk főhöse majd nemes egyszerűséggel eldőlt, immáron még inkább vízszintbe helyezve magát, és szúnyókált két széken.Mellettem volt egy nénike, hát az aztán mondta magában kellőképpen.Nem semmi...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), majd felszáll egy - ránézésre is hullarészeg - gyerek.Annak rendje módja szerint leül, a csukló előtti székre, majd a láb fel a busz ''oldalára'' (jobb szót nem találtam, kb 160cm magasan volt a cipője).Majd erre odalép egy krapek, szabályszerűen letépte a lábát a gyereknek.Ment az ''észosztás'' kb 2 megállóig,itt a hapi távozott.Történetünk főhöse majd nemes egyszerűséggel eldőlt, immáron még inkább vízszintbe helyezve magát, és szúnyókált két széken.Mellettem volt egy nénike, hát az aztán mondta magában kellőképpen.Nem semmi...