Hirdetés

Aktív témák

• net84

őstag

válasz tildy #2356 üzenetére

Ezzel aztán nem vagy egyedül... Velem még a bankok sem állnak szóba! Ennyi havi jövedelemért nincs hitel (csak ha elmúltam 100 éves és viszem a szüleimet is). OTP és többiek ''../img/fukc.gif''

Ja és ami a legrosszabb! A minap néztem egy hiteligénylő elektrónikus ürlapot.
    - Van-e a tulajdonában ingatlal: (nincs) - ? db: (0) - Értéke: (0)
    - Hány ingatlant kíván fedezetként: (egyet sem szerettem volna, de olyan nincs) - együttes értékük: (nulla - ilyen sem volt)

Ez egy lakáshitel igénylési űrlapon volt, igaz nem ugyanezekkel a szavakkal. Majd lehidaltam, mikor megpróbáltam kitölteni...

Ugyanitt: Szabadfelhasználású kölcsön kezes és fedezet nélkül.
    bejelölöm, hogy 1,5milla kölcsön kell, és már meg sem lepődtem, mikor itt is feldobta, hogy fedezetnek szánt ingatlanok száma...

Gondolkodtam azon, hogy sikkasztok pár millert, lecsuknak, és sírok rívok majd a tv-ben, hogy nem tehetek róla, mert átvágtak, nem akartam senkitől elvenni a pénz... kapok 3 évet, jó magaviselettel max. 2 év, kegyelmet kérek, közben folyamatosan sírok a tv-ben, a rokonok is sírnak a tv-ben és talán még azt sem kell leülnöm mind... ÁÁÁÁ :DDD

[Szerkesztve]

Aktív témák