Hirdetés
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
net84
őstag
Ezzel aztán nem vagy egyedül... Velem még a bankok sem állnak szóba! Ennyi havi jövedelemért nincs hitel (csak ha elmúltam 100 éves és viszem a szüleimet is). OTP és többiek ''../img/fukc.gif''
Ja és ami a legrosszabb! A minap néztem egy hiteligénylő elektrónikus ürlapot.
- Van-e a tulajdonában ingatlal: (nincs) - ? db: (0) - Értéke: (0)
- Hány ingatlant kíván fedezetként: (egyet sem szerettem volna, de olyan nincs) - együttes értékük: (nulla - ilyen sem volt)
Ez egy lakáshitel igénylési űrlapon volt, igaz nem ugyanezekkel a szavakkal. Majd lehidaltam, mikor megpróbáltam kitölteni...
Ugyanitt: Szabadfelhasználású kölcsön kezes és fedezet nélkül.
bejelölöm, hogy 1,5milla kölcsön kell, és már meg sem lepődtem, mikor itt is feldobta, hogy fedezetnek szánt ingatlanok száma...
Gondolkodtam azon, hogy sikkasztok pár millert, lecsuknak, és sírok rívok majd a tv-ben, hogy nem tehetek róla, mert átvágtak, nem akartam senkitől elvenni a pénz... kapok 3 évet, jó magaviselettel max. 2 év, kegyelmet kérek, közben folyamatosan sírok a tv-ben, a rokonok is sírnak a tv-ben és talán még azt sem kell leülnöm mind... ÁÁÁÁ
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest