- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bambano: Bambanő háza tája
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
WillChi
üzenetére
A baleset egy golfkocsis koccanás volt, mindketten hibásak voltunk, mindkettőnktől megváltak. Hozzáteszem, hogy az egyik golfkocsi sérült csak meg, a károkat a biztosító állta. Ráadásul 20 napja volt hátra annak a golfkocsinak, már tudtuk, hogy ki fogják cserélni. Összeült a főnökség, és eldöntötték, hogy a baleset elkerülhető lett volna. Ezzel 100%-ig egyetértek, minden baleset elkerülhető, vagy szerencsés vagy és elkerülöd, vagy nem, és megtörténik a baleset. A helyzet jól jelzi, hogy kb. ennyire értékeli a management a jó munkaerőt.
A másik srácot nem nagyon érdekelte, pont előtte hétvégén beszélgettünk, hogy csütörtök lesz az utolsó napja, kedden kirúgták. Én sem akartam már maradni, tőlem szerdán váltak meg.
Telefonkártyát neten szoktam venni, csak PIN-kódot kapok. De szerintem van itthon pár régi hívókártya, másfél hónap múlva költözöm, nagy szanálás lesz, ha találok valamit, majd elküldöm.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest