Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
WillChi
üzenetére
A baleset egy golfkocsis koccanás volt, mindketten hibásak voltunk, mindkettőnktől megváltak. Hozzáteszem, hogy az egyik golfkocsi sérült csak meg, a károkat a biztosító állta. Ráadásul 20 napja volt hátra annak a golfkocsinak, már tudtuk, hogy ki fogják cserélni. Összeült a főnökség, és eldöntötték, hogy a baleset elkerülhető lett volna. Ezzel 100%-ig egyetértek, minden baleset elkerülhető, vagy szerencsés vagy és elkerülöd, vagy nem, és megtörténik a baleset. A helyzet jól jelzi, hogy kb. ennyire értékeli a management a jó munkaerőt.
A másik srácot nem nagyon érdekelte, pont előtte hétvégén beszélgettünk, hogy csütörtök lesz az utolsó napja, kedden kirúgták. Én sem akartam már maradni, tőlem szerdán váltak meg.
Telefonkártyát neten szoktam venni, csak PIN-kódot kapok. De szerintem van itthon pár régi hívókártya, másfél hónap múlva költözöm, nagy szanálás lesz, ha találok valamit, majd elküldöm.
Aktív témák
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux Mint
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest