Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
AMDpower/
üzenetére
Én régen akár 4 CoD wart is letoltam úgy, hogy max pisike meg kakika volt. Az durván 6-7 óra, de rosszabb esetben több.
Persze nem kis szinten toltam, de úgy döntöttem ELÉG. Most lehet újrakezdeném, de nem olyann sok játékkal.
Szóval sikerült leállni, de ez nem függőség volt. Előtte RTCW volt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Aktív témák
- Projektor topic
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa EVO
- Peugeot, Citroën topik
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Varanciával!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Hivatalos papírjaival. 1 Év Garanciáva
Üzleti előfizetők hirdetései
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval sikerült leállni, de ez nem függőség volt. Előtte RTCW volt. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)