Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Akkor előtte kap egy kis bróm-acetont, akkor semmit nem fog látni (tapasztalat), úgy már tényleg nem fog tudni védekezni
(igen hatékony könnyeztetóanyag...)
Én is most cseréltem le a bizgentyűzetemet, mert a régi már nagyon randa volt. Egészen más gépelni rajta. Sajnos normális, vezeték nélküli, keskeny laptopbillentyűt nem találtam sehol kultúrált áron. Mondjuk ez se vastag.
Mottó: az egy dolog, hogy kigyógyítottak a skizofréniából, de hol vagyok én, mikor szükségem lenne rám?
-
-
parandroid
félisten
válasz
Loretto
üzenetére
Nehogy már ne tudjatok lefogni egy hörcsögöt. Egyik kezeddel fogod, a másikkal tartod a fejét, hogy felfelé kelljen néznie (és ne tudjon köpni, hanem nyelnie kelljen), a másik meg adagolhatja az anyagot. ha ebben a pózban megharap, akkor tehetséges jószág. Az más kérdés, hogy mennyire fog titeket szeretni utána...

p -
ladybug
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Talán sűrű gyümölcslével próbálkozzatok. Vagy reszeljetek le egy kisebb barackot, és ahhoz csöpögtessétek hozz. Mindenképpen olyat, amit szeret, és leveses legyen. Sok szerencsét. Vagy a legvégsőbb esetben fogjátok meg a pofiját, és nyomjátok be a szájába szépen apránként. Nyelni kénytelen lesz egy idő után. Csak itt meg az a rizikó, hogy megharap.
-
Damage
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
Én ezen röhögtem hülyére magam:
Bővebben: link
francia bulldog -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
Na látod, eszembe se jutott, pedig nekem is van ismerősöm, aki fizikai munkát végez (sörgyártósorokat, üditőital gyártósorokat készitő cégnél szerelő), de mindent meg tud csinálni, és szorgalmasan dolgozik. Jelenleg egy szép házban (nem nagy, de szép) él és van egy turbodiesel opel vectrája.
Viktor0610:
-nem mindenhol kérik ott sem, de a nyelvtudás és az előzetes tapasztalat általában követelmény és előnyt jelent a diploma.
[Szerkesztve] -
Gero
tag
válasz
Loretto
üzenetére
dehogy fogok en kerni barmit, csak kicsit furcsa, hogy lassan kezd 4-5 moderator altal uralt terulet lenni a PH! Ma egy par orat olvasgattam a kulonbozo topicokat, es azt lattam, hogy egy ket segitsegre szorulo sracnak nem segitenek, hanem kioktatjak oket, szep hozzaallas...
regebb ota regeltem, mint aki kioktat, csakeppen nem irogattam csak olvastam, ezert nem lettem felisten meg miazmas...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Anime filmek és sorozatok
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ne sírjál nálunk is lesz rossz idő, csak én nagyobb nyerő vagyok! 

(igen hatékony könnyeztetóanyag...)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)