Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
-
erdeya
senior tag
''Mo-n nem nagyon futnak újabb gyártású Rába-k''
Efelől azért ne legyünk olyan biztosak. Olyan 100-120db (és még lesz több is) új Rába katonai teherautó futkoz szerte az országban Bővebben: link és ugyanolyan futóművel americskában is vannak járművek. Mint ez: Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Egyszer egy haverom kocsijaba belement egy reszeg barom a parkoloban, meg aznap ejjel elkaptak, a parkoloban levo kamera szepen felvette az esemenyeket. Tudom, a rablokon nincsen rendszam, de nem is nagyon sok emberke maszkal gyalog, foleg nem ejjel, szoval szerintem elcsiphettek volna a tagot/tagokat. Foleg ha csak ganelykodni volt kedvuk es kiszalltak a kocsibol, bebasztak az ablakot, visszaszapattantak es leleptek. Gondolom ott is bevan kamerazva, foleg ha forgalmas hely...
A biztosito ilyenesetben nem fizet? Vagy csak liability-d van? Bar FL-ben nekem is csak az volt, mert kb 3x olyan draga a biztositas mint pl itt nalunk. -
tiv83us
veterán
Jee, tenyleg van volt az is

A nagy auto elonyeit nekem aztan felesleges kifejteni, en mindig ugy vagyok vele, minel nagyobb annal jobb
De a mostani Trooperem egy Matchbox a volt-Expedition-hoz kepest. A Miatat meg ne is emlegesd, mert sirvafakadok a rohogestol.
ui:utolso mondatomra; tan en nem dolgozom szet az agyam!! -
VladimirR
nagyúr
hat igen, arrafele gondolom nem vizes utra tervezik a gumikat
ez a ticket, amit emlegetsz, ez mi? valami buntetes?
egyebkent ez a fejtagitas egesz jol hangzik: az a $10 nem olyan sok, de imho a pontok miatt megeri (bar nem tudom, hogy ez Nalatok mennyire szamit, s pontosan miben is (jol sejtem, hogy X pont utan elveszik a jogsit?)
aladar: ne bokolj, nem mesz vele semmire -
parandroid
félisten
Felétek azért kicsit elterjedtebb a klíma (szerk: úgy értema légkondi, klímánk az nekünk is van...), nem? Amúgy meg nyilván szokás kérdése. Itt ez elég döglesztő bír lenni. Meg nem vagyok benne biztos, de asszem ez itten csúnya kontinentális meleg, ami nekünk van, mintha hallottam volna olyanról, hogy ugyanezt tengerparton könnyebb elviselni. De mittomén, lehet, hogy ez hülyeség.
p
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
AT&T, Nextel, Verizon Wireless, Sprinter, Cingular...etc szerintem kb a cell phone-ok 90%-a nem kartyas.
En ugytudom, hogy amik kartyasak azok a nem elofizetesesek, amiket pl a Walmartba is barmikor levehetsz a polcrol, de baszott nagy percdijjal bir es allitolag nagyon nem eri meg /nekem soha nem volt olyan, hallomasbol tudom.../. -
tildy
nagyúr
Első adag:
Bővebben: link
Na majd mindjátrt....
[Szerkesztve] -
-
BandiT
őstag
megnéztem az infókat a városról! Köszi! Elég kevés a feka lakosság úgy látom! Viszont több a nő, ez jó!

Hőmérséklet: elég kemény, de főleg a reggeli páratartalmak, aug.-szept.: 90-91% - nem kell zuhanoyzni sem, mert vizesen ébredsz!
Bűnözés: hmm...nem tudom hogy ez soknak számít -e az ottani viszonyokhoz képest...
Ismersz magyarokat kint akivel szoktál találkozni, stb?
Néztem a másik topicot is már régebben, vannak benne érdekes dolgok, majd oda írok még kérdéseket! -
tiv83us
veterán
Termeszetesen amit mondtam nem ugy kell gondolni, hogy ahanyszor csak kimesz elkezdenek lovoldozni, kiszednek az autobol...stb. Szoval az ''eleg sokszor'' kifejezes az tenyleg tulzas, de nem ritka. De egyebkent ha kivancsiak vagytok bunozesre az USA-ban, akkor ajanlom a COPS nevu show-t amit meg regebben Mo.-n is vetitettek azthiszem a Reality TV-n. Tampa is eleg sokszor benne van
Egyebkent en mar ide jarok tobb mint 12 eve es itt elek folyamatosan 5 eve, szoval relativ sok furcsa/csunya dolgot lattam mar. Nagy orszag, sok ember, tobb bunozes.
szerk; a valasz mindenkinek szol nem /csak/ Bash-nek, azert utottem ra a valaszgombra, hogy tudjatok mire reagalok
-
a_tesz
Korrektor
Utcán sétálás, mint olyan itt nem nagyon létezik, maximum az épülettől a kocsiig.
lustaság? időhiány? mitől van ez? és veled is így van, sosem érzel késztetést, hogy pl elmenj valami civilizációtól távol eső részre, sétálni, élvezni a természetet? (most ez abszolút érdeklődésszinten, nem bántásból vagy ilyesmi)
-------
escie, Esmein: ha mostanában valamelyik nap rámoccannék a freebsdre, hogy ismét felrakom, de mivel még nem win-alapú oprendszerrel nem igazán volt dolgom (na jó, dos, dehát az se sokkal bonyolultabb
), így várható, hogy felmerül néhány láma kérdés. ez esetben (és amennyiben türelmetek van hozzá(m)), milyen úton-módon folyamodhatnék segítségetekhez? 
-
parandroid
félisten
Ez mekkora egy minimalista honlap!

Akár magyar cég is lehetne ez alapján...
Valszeg ez is úgy készült, hogy ''Fiam, a barátod az tud az interneten programozni, ugye? Tessék itt a prospektus, tegye már fel az internetre, adok neki 50 dolcsit...''
Szerk: ezzel együtt a hajót szívesen kipróbálnám - úgy általában bármilyen hajót. A szerencsejátékot nem, attól irtózok...
p
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
nah én erre gondoltam:
egy tagállam lobogója alatt közlekedő hajó fedélzetén alkalmazott személy a lobogó szerinti tagállam jogszabályainak hatálya alá tartozik;
itt van bővebben, ha valakit érdekel: Bővebben: link
Egyébként meg nem nézek sok filmet messze a magyar átlag alatt vagyok.
Ha azt vesszük alapul, hogy hány filmet nézek végig, akkor meg 3 hónapja nem néztem filmet
-
parandroid
félisten
sameshit. Balatonhoz képest úgyis csak pocsolya.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy kalózhajótok nincs a hotel kikötőjében? Vagy nincs is kikötőtök?
Tampa is tengerpart, vagy rosszul tudom?
Igazából Tampáról csak annyit tudok, hogy nyert egy nagy testvér díjat a sportcsarnoka arcfelismerő rendszeréért valamikor nemisolyrégen. Szerintem mondjuk ez inkább technológiai bravúr.
p
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
nos, a linkelt hsz-eket mind olvastam. láttam, h Te vagy, aki ''jóváhagy'' (persze pongyola, de vmi hasonló), de ezekből sem következik, h Te lennél a ''kéz'', aki végrehajt. korábban én pl. azt gondoltam, h megbeszéltétek parcival, h akit Te ajánlasz, azt ő nem bírálja felül. ha nem így volt, nem jól gondoltam.
a lényeg, h ezexerint Neked egyedül van közvetlen hozzáférésed az avatar-adatbázishoz (persze kivéve a házigazdákat)
thx infoér'
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Lord Zero
addikt
bash, a neroval ez nem fog sikerülni
ám légy kicsit empatikusabb: a nero azt hiszi data cd-t akarsz, ergo egy majdani filekezelővel nézed azt meg, amiben ugye alfabetikus/kronológiai/stb sorrendet úgyis meg tudod adni, ezért nem tartja fontosnak, h a cédére is ''sorrendben'' írjon
(audio esetében meg ugye tudja, h ezt majd egy mezei cd lejátszónak is tudnia kell, amiben nincs win explorer/commander, így ott sorrendezhetsz)
Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
You'v got a pretty nice ride there buddy, congrat! In a couple of days i'll let you now exactly when i'll be able to visit you. So make yourself free! Take care!

De jó hogy vannak MODERÁTOROK !