Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Egész nap szakad ez a rohadt eső..Elegem van...
-
Loretto
veterán
A kedves idő elkurta éltem első aquapark látogatását
De legalább legjobb haverral talizok....
Mod.:666 napja regeltem. -
Loretto
veterán
Megjött a hugom horvátból hozott ajándékot amint tudok majd teszek képeket, ost élménybeszámoló de mindjárt megyek aquacitybe...

-
Loretto
veterán
Na megvolt első skype-os duma, nem rocc

pipi kapott csini billt.
-
Loretto
veterán
Ez érdekes mert pont ma mondtam i am-nek (eü-i vizsgája kapcsán), hogy kíváncsi vagyok milyen hatással lesz rám ha jogsim lesz, mert álmomban semmi nemmegy, nincs fék amkor kell, nincs gáz amikor kell szal érdekes. Persze vezetgettem már akkor enm volt nagyobb gond, de ha élesben lesz...

nah nem ördögfestés van... -
Loretto
veterán
Hááát. Bővebben: link
-
Loretto
veterán
Híradóban a ''Sziget'' rovatban ez hangzott el a vöröskereszt illetékesétől, amikor a detox került szóba:
''...a franciák nem bírják a pálinkát, ez már tavaly is kiderült''
-
Loretto
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Én legszívesebben beadnám neki mint a szurit, csak estie ''sír'' hogy nem tudom szakszerűen csinálni, holott sztem a hátsó combizom a cél... amit meg lehet találni. Na mind1 majd meglátjuk holnap mi lesz.

tiv:valszeg most keledeznek csak
peterkeT: lefogni nem cucc csak arra rábírni hogy tátsa nagyra és nyugizzon az lesz 1 ''attrakció''. Olyan kis picike mint a fene... Nekem boxerem volt azt lehetett nyűgtetni
-
Loretto
veterán
Nah azt hiszem most megvan a hétvégi nagy hír...Van elég dolgom így is, de amit most mondott estie,azt azt hiszem nehéz lesz überelni.Hörcsöge 3 napja szurit kap (antibiotikum),de holnap kapja/kapná az utolsót de vasárnap lévén nincs állat doki, és nekünk kell majd beadni, de ahogy hallom nem bele kell bökni a tűt, hanem a szájába kell ''csöpögtetni''
a cuccost. Kérdem én, Ó, hogy gyíkba csináljam meg mikor kb 1 kapszulányi a szája és nem hinném hogy együtt működő partner lecc a rágcsáló? Nincs kedvem hogy összeharapdáljon, inkább előbb bökném meg mint ezt az eszement dolgot...
Van ötletetetk? Altató és egyéb drasztikus dolgok kizárva..
-
Loretto
veterán
Ezen mindig jót mosolygok... Bővebben: link
-
Loretto
veterán
Visszavagyok. Ha netán feltűnt volna valakinek péntek óta nem voltam. Siófoki kikapcsolódás volt, kevéssé kellemes idővel.Hiszitek vagy sem 5 nap után fura itt ülni megint és gépezni...
-
Loretto
veterán
Én anno azt láttam h kifüstölték őket... De nem vagyok benne biztos h rövidnaciba érdemes

-
Loretto
veterán
Bővebben: link -->939
-
Loretto
veterán
Aranyérem a női vizilabda vb-n
Hosszabbítás után.
Gratula lányok, kijárt már -
Loretto
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
Loretto
veterán
Annyira kellemetlen ha valaki rámköszön, odajön kezetfog mosolyog, és a végén levágja hogy gőzöm sincs ki az...

-
Loretto
veterán
Fáradj át a ''Jogos moderálás'' c. topicba , ha úgy érzed hogy csorba esett...
Bővebben: link -
Loretto
veterán
Vlad: ''Én imádok rombolni!'' (házbontás volt a téma)
Sianis kommentálja: '' Látjuk ezt a PH!-n is'' -
Loretto
veterán
'' Egy ilyen lavor kellene otthonra is''
-
Loretto
veterán
Melohelyen a gépek fele használhatatlan. Jó kis nap lesz

-
Loretto
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hajajjj de még milyen jó volt

-
Loretto
veterán
''Étkezési szokásaink Norbi mércéjével mérve nap mint nap
tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy Mc Donalds-on edződött
átlagosamerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátraszaltót attól,amit
mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíros kenyérre, a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk.''
Szerintem sokatoknak jött ez mail '''80-as feeeling'' címmel. Kellemesen nevettem ezen a részen. -
Loretto
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez sem rocc alternatíva.

-
Loretto
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ja. Kiürítenék a gépedet

-
Loretto
veterán
Déli pályaudvaron bombariadó aki teheti kerülje el.
-
Loretto
veterán
Egy kérdés a fővárosiakhoz: most hogy a 2-es metro felujítása van, 20 perc alatt át lehet érni a déliből a keletibe? Mert azért sztem a metropotló busz nem olyan gyors...
-
Loretto
veterán
Új modunk lett Atlantis személyében.
Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De legalább legjobb haverral talizok....

Minek neki, még ráérünk azzal

a cuccost. Kérdem én, Ó, hogy gyíkba csináljam meg mikor kb 1 kapszulányi a szája és nem hinném hogy együtt működő partner lecc a rágcsáló? Nincs kedvem hogy összeharapdáljon, inkább előbb bökném meg mint ezt az eszement dolgot...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egerszegiek, tessék jobban figyelni majd.