Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Egyébként ez miért vicces?
És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.
kíváncsi: a webcam-hez nem kaptál semmilyen szoftvert? Elvileg szoktak hozzá adni ilyesmit (is). Legalábbis amivel eddig találkoztam, ahhoz volt. Esetleg gyártó honlapján nincs ilyen javaslat vagy letöltési lehetőség?
Sőt, ha jól emlékszem, photoshop esetén (meg azt hiszem ACDC alatt is) működött a file/aquire funkció is a képlopáshoz webcam-ról.
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.