Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Sihto_
tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
én meg a sex-el vagyok így

-
Sihto_
tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Jaja igazad van, de engem, mint mondtam ez nem zavar, mert tudom, hogy más helyesen írni, meg más egy fórumban gyorsan reagálni valamire. Azért köszi.
-
Sihto_
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Azért az egyszerű az már helyesírás-kategória.
De csak azért irtam, mert ilyeneket írtál, szvsz teljesen mindegy, ki hogy ír, amíg képes vagyok elolvasni és nem kell arra pazarolnom az időt, hogy mit ért a mondatai alatt, mert pl.: hiányoznak a vesszők!!!.
Meg néha az ékezetek, ez sokkal dühitőbb - számomra. -
Sihto_
tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Na most nézd meg tüzetesen az előző hozzászólásodat:
Szerintem egyszerü tájékozatlanság kérdése, az ilyen emberek sajna nem is bírnak túl sok intelligenciával.
De tényle, azt hogy 'egy', vagy 'lesz', esetleg 'szőlő', az ember 6-7 éves korától tudja, hogy hogy írandó.
Aki felnőtt fejjel is vét ilyen hibákat, az árulkodik az agyonikolázottságról.
De mintha rémlene nekem valami ilyesmi betegség is nem?
Tele van hibával, nem szoktam javítgatni mások helyesírását, de most megteszem:
egyszerű és nem egyszerü
tényle az tényleg akart lenni
agyoniskolázottságról akartál beszélni.
Aztán még hiba szerintem: hogy hogy
bár ebben nem vagyok biztos, bocs ha megsértettelek. -
Sihto_
tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
De az előbb még azt irtad, hogy mondják? Nem ? Most meg az írásra gondolsz?
Aki az ilyeneket elvéti irásban, az még nem disgráfiás, bár lehetne az is. A másik pedig a dislexiás: az olvasási problémkkal küzdő gyerek. Van még a harmadik a discalculus, akinél nem alakult ki rendesen a számfogalom. -
Sihto_
tag
Arra céloztam, hogy valamiért úgy érzik egyesek, hogy ly-nal kell írni, de mivel idegen eredetű ezért lett csak pontos j-vel irva. Mert ha magyar eredetű lenne, mint pl.: uszály amit senki sem ront el. Talán ezért irják ly-vel. Gondold meg micsoda hülyeség: muszáj ez így jó, uszály elhagyva az m-betüt, ez meg így helyes ez szvsz teljesen rossz szabály.
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Ők jól mondják, ha te nem így modnod, az a rossz, illetve a kiejthetetlen, pl.: azt, hogy 1 egy darab gy-vel képtelen vagyok kimondani. Az apszolútnál meg az sz mellett képtelenség egy b betűt kiejteni, vagyis ki lehet szótagolva.
-
Sihto_
tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Itt van töltsd le: Bővebben: link
-
Sihto_
tag
Bocs, de nem értelek. Nem vitát akarok nyitni, nem sértegetésnek szánom, de ha jól értem, olyan dologra vagy büszke vagy tartod szerencsésnek, amit a kényszer szült.
Szvsz teljesen elhibázott ez az egész, azt kellene mondani, hogy kötelező legalább a kressz vizsga minden középiskolásnak és beépíteni a tananyagba. Ugyanis egy gyalogosnak vagy egy kerékpárosnak miért nem kell tudni azokat az általános szabályokat, amelyek alapján közlekedünk? Persze lehet, hogy már nem fér bele a túlzsúfolt tanrendbe.Az lenne a legjobb, ha kötelező lenne 18 évesen a jogosítványt megszerezni, persze ez csak álom és lehet, hogy sohasem lesz valóság. -
Sihto_
tag
Én csak azt mondom rossz így megtanulni, nem azt mondtam, hogy akármi, és továbbra is fent tartom sajnos rosszabb. A másik meg, hogy mindennek megvannak az árnyoldalai az egyik haveromnak a tesójának a szülei vettek kocsit. Nem tudom már mennyit ült börtönben, mert volt egy nagy balesete. Talán két hónapja meg egy 18 éves szállt belénk, oldalról az egyok haverom kórházba is került, elnézést kért meg minden, de ha nem szédülök meg azt hiszem a helyszinen kiütöm.
-
Sihto_
tag
Jó reggelt, bár én folyamatosan szórakozom, azért ekkora alvásintervallumokkal ugyanolyan, mintha dolgoznék, mindjárt megyek Ferihegyre aztán leszedek egy gépet aztán hajnalig buli, aztán jövök vissza, hogy hétvégén újra lássam nemvéletlenül csodált nyüzsgő fővárosunkat, amit volt szerencsém vasárnap koraeste elhagyni.
-
Sihto_
tag
Utálom, ha érvek helyett arra hivatkozik valaki, hogy nem irtad helyesen, akkor azt gondolom, már elfogytak az érvek és nincs mibe belekötni.
Utálom, ha valaki azzal jön, hogy hány éves, milyen a rangja, mióta van itt, fiu-e vagy lány stb., mert ezek olyan dolgok, amik ellen tenni nem lehet - vagy csak változnak az idővel.(kivéve a fiu, lány téma).
Szerencsétlen, aki élőben akarja rendezni a nézeteltéréseit, és azt mondja adataimnál a címeme, gyere és rendezzük le - azért vagyok annyira lusta, hogy ne mászkáljak az ország másik végébe sikert aratni.
És azt meg sosem értettem, hogy zavarhat valakit a nagybetű(?) - persze, ha van célja is.
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
Jó reggelt, aludtam kemény 2 órát

-
Sihto_
tag
Bár lehet feleslegesen irom ide, de itt kell bejelentened, ha moderátort keresel, nem biztos, hogy itt megtalálják:
Bővebben: link
és ne fáradj berakom oda is a kérésedet. azaz csak beirtam volna, de már zárták is.
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
Ha valakit érdekelnek a logikai játékok, ime :
Bővebben: link és szeret építgetni, akkor ide a nagy alkalom.
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
Régebben láttam egy olyen horror filmet, aminek az volt a címe A part - embereket égettek meg benne elevenen, egy motoros fickó volt benne a sorozatgyilkos - látta valaki?
-
Sihto_
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tapasztalatból beszélek, tehát úgy kell elképzelni a bőrt, mint egy rácsos hálózatot, ha széthúzod az egyik irányba, a másik rá merőleges irányba összehuzódik és megszorul a szívóka, de készülj fel, hogy jó sokáig fog tartani míg szétdurran és esetleg be is gyulladhat a csípés helye.
-
Sihto_
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szunyogcsípés ügyben - csak szétdurran etetés közben ennyi a bibi.
Úgy kell csinálni, hogy széthuzod óvatosan a bőrt és akkor nem tudja a szívókáját kihuzni ezt legegyszerübb a kézfejen megcsinálni, mert ott elég vékony mindenkinél a bőr és könnyű szétfeszíteni. -
Sihto_
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem csak az zavar, hogy ez nem motor hang, hanem trabant-hang, pont ilyet hallottam, amikor trabantokat utánozták. (volt valami trabantutánzó verseny)
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
Amúgy a Debrecen-MU-t nézi most majd valaki?
-
Sihto_
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valahogy így: Bővebben: link
-
Sihto_
tag
Jahh most jöttem bólingozásból, 17 ezer volt a számla rám eső része, lehet hogy jobb lett volna ezért alaplapotvenni vagy memóriát? Vagy az élmények a jobbak?
-
Sihto_
tag
nah én erre gondoltam:
egy tagállam lobogója alatt közlekedő hajó fedélzetén alkalmazott személy a lobogó szerinti tagállam jogszabályainak hatálya alá tartozik;
itt van bővebben, ha valakit érdekel: Bővebben: link
Egyébként meg nem nézek sok filmet messze a magyar átlag alatt vagyok.
Ha azt vesszük alapul, hogy hány filmet nézek végig, akkor meg 3 hónapja nem néztem filmet
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest