Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Hat lanpartyn mi is kiterunk neha a hitunkbol es 10 ora cs, mindezek utan egy kiados generals, szoval legalabb 25-26 ora eberseg, de persze kozben cigi, pisike, kakika, hatalmas strategiai megbeszeles, eves, cola fogyasztas rekesz szamra..., szoval nem mint egy elmebeteg, hogy meg csak felsem allt, mostanaban mar idom sincs igazaban annyit jatszani, de oszinten nem is banom..

-
tiv83us
veterán
Mi anno 72 oras Diablo2 partykat nyomtunk fejenket olyan 20l coca-cola tarsasagaban. Kulonosebben nem viselt meg /nem allt le a szive egyikunknek se
/, de azert utana ataludtam egy teljes napot. Ez a manusz szerintem mar alapbol kicsit gyenge es elhanyagolt egeszseggel rendelkezhetett.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/, de azert utana ataludtam egy teljes napot. Ez a manusz szerintem mar alapbol kicsit gyenge es elhanyagolt egeszseggel rendelkezhetett.