Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Lehet hogy nyitni kéne egy ''Moderátort ide!'' topicot, ahol lehet szólni minden olyan esetben, amikor pl. az lenne, hogy ''jaj tényleg van már ilyen téma, bocsi, töröljétek plz'' meg ilyenek... szóval amikor moderátor kell :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Topic- és topicnyitó-killer hangulatú moderátort várunk a [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=13423[/L] fórumtémába! :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem, csak még nekem sincs meg a kártya. És ha nincs rá érdeklődés, nem is fogom megvenni, mert személy szerint nekem nincs 60e-m egy videokártyára, akármilyen jó legyen is :) Szóval lényegében én csak ''szállítanám'' a cuccot. Mivel nekem nincs rá pénzem, gondoltam itt talán még jól jöhet valakinek. Lehet hogy több darab is van, de tényleg nem tudom! Majd érdeklődöm, talán már ma.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tényleg, amúgy most csak ilyen érdeklődés-szinten: lenne igény BBA R9700Pro-ra 60e-ért? :) Egyetlen hátrány hogy gari nincs.
-
Panther
HÁZIGAZDA
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=11507
nem, nem fogok hozzászólni! meg tudom állni! meg tudom állni! meg tudom... -
Panther
HÁZIGAZDA
Na emberek
szerintem lassan egy házigazda is berakahatná a ''Scooter - Aiii Shot the DJ'' című számot :) Én már megtettem, de nincs jogom ahhoz hogy meg is tegyem az ott előirányzott lépéseket :D -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Megadjam az osztályfőnököm címét, telszámát? Vele beszélgess!
(Vele most épp ''nagyon jóban'' vagyunk :))) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Ja, meg úgyse gondolod komolyan.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
sztem MÁR hiába...
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
Csak azt áruld el mi értelme az egésznek
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
És az jó lesz valakinek is? ...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Panasonic SA-AK27-es hifihez service manual? Továbbra sincs senkinek? :) (Mármint ebbe a topicba.)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, de ha már itt vagyok:
Nincs valakinek Panasonic SA-AK27-es hifihez service manual-ja? :) -
Panther
HÁZIGAZDA
átrakod a jumpert ''clear''-re, kihúzod a gépet a konnektorból (ATX-nél ez is kell! legalábbis nálam.), visszadugod, jumper vissza ''normal function''-ra, aztán kész is Minden törlődik, jelszó is. 100%.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Félreértettél. A hányás csak undorító, nem ezért hagy ott, azon meg hogy az ember mit csinált részegen mindig röhögni szoktunk suliban, ha elég nagy marhaság :) Úgy értettem talán valami olyat mondok amivel megbántom az illetőt, és ezáltal elvesztek egy (potenciális) barátot.
De mondj egy konkrét példát: mi jó sült ki eddig abból, a TE ''ittas'' voltál? :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Én most sem utálok senkit azok közül akikkel iszogatni szoktunk... sőt, én törekszem arra hogy midenkivel jóban legyek, de nem akar menni... :O
Egy estére csak a jót látni? Azt mondod azon az egy estén nagyon jól érezém magam. De mit ér az egész, ha utána nem is emlékszem rá, összehányom az asztalt, véletlenül megbántok valakit? Akkor van egy jó estém, amiről nem is tudok, egy sztori amiben mindenki rajtam röhög, és egy elvesztett barátom. ...megéri? -
Panther
HÁZIGAZDA
Akaraterő szerintem van bennem -- legalábbis ilyen téren -- rendesen, hogy 18 évig meg tudtam állni hogy ne igyak és ne dohányozzak... úgy voltam vele hogy soha nem fogok inni semmit, de aztán a 18. szülinapom osztálytársaiimal ünnepeltük, vettek nekem egy jó pezsgőt is, aztán úgy voltam vele, elvégre egyszer vagyok 18, és ha iszok 1-2 pohár pezsgőt attól nem lehet bajom :)
(Az a baj hogy mindenki így indul el a lejtőn :) Hűűű de költői voltam ;] ) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na itt vagyok, Bagoly :)
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest