Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
klumbik
tag
arra emlekeztet ez a gyerek, mintha a terminal forumrol szalasztottak volna a regisztracios ellotti idokbol
-
klumbik
tag
inertia hogy van?:)
-
klumbik
tag
láttátok a lantronix xport-ot? nagyon jó ötlet
-
klumbik
tag
Szuperjó, Ed'm!
-
klumbik
tag
na megint nem megy a trefort
-
klumbik
tag
na végre itt van a kezeim között a fire gl2!!!:D kár hogy nincs digatcam-em, mert elég tiszteletet parancsolóan néz ki. majd holnap vmikor beszerelem. jaaaaj, meg win2k-t is kell telepíteni :(
-
klumbik
tag
Vennék. Tyan Dual Athlon cucc. Állítólag a lap jó. Hogy ezt honnan tudja, ha a tápcsati elszállt és megolvadt??? Ha csak ennyi a baj, akkor elvben könnyen orvosolható. Vagy nem? :)
-
klumbik
tag
Sztem nem nagy dolog egy atx tapcsatit megjavitani... Tévedek? Mert, ha nem akkor megint ebay...
amugy igy igy nez ki a karosodas
http://drone.bee.de/~franzi/TYANS.JPG -
klumbik
tag
Edem, te írtál nekem mailt Ádám keresztnévvel?
-
klumbik
tag
Félreértés ne essekék, sem az amd-nek, sem az intelnek nem vagyok fanatikus magszállotja. Csak azért p4 mert akarok vmi ''egyedit'' :). Ez a lap meg micro-atx, és mellette még egész erős is (intel d850md).
-
klumbik
tag
Na figyu: na már régóta vádászok, bújom az ebayt egy nyamvadt dual rendszer után. Serverworks csipkészletes lap 150-től (EUR), i840-es kb 40-70-től lenne. Plusz piii-asok 100 körül (ugye kétszer száz). ECC sd, és az rd ram is elég drága, kb egy ár. Na de én is szeretem a kissebb pcéket, képbe jött még egy intel micro-atx lap (kb 25x25 centi, egy kis kocka cucc még kijöhet belőle), i850-es csip, kb 60-85 EUR. Ehhez vmi northwood 90-110 körül. Azért már 1,6-1,8as northwood-al tartana ott a rendszer mint két 800-1000-es piii-al, talán.
A p4 rendszer mellett szól, ugye gyorsabb proci gyorsabban fér a memhez, sse2, 512 kess, nem kell lecserélnem a tápom, kissebb gép, talán halkabb is, olcsóbb, meg egy hűtő is olcsóbb mint 2. Azért már elég jól támogatják az sse2-őt.
A piii dual rendszer szól hogy dual, ami legtöbbször kevesebb, de néha sokkal több mint kétszer 800 Mhz. Aki ismeri a fgl driverét, tudhatja hogy smp optimized, mondjuk fogalmam sincs, hogy, hogy jön ki ez. Meg azért jól is hangzik.
Valaki védje meg nekem a dual lehetőséget, vagy kíméletlen leszek. Szép dolog lenne a dual, dehát túl sok a belépő a táborba, és ennek fényében nem is hálálja meg magát annyira. -
klumbik
tag
Baj, hogy néha annyira elmegy chatszerűvé a fórum. Pl az ilyen egymondatos hozzászólásokra gondolok :D kéne vmi faq
-
klumbik
tag
Amugy nem akartam bántani Holdat, meg feleslegesen növelni a hozzászólásaim számát.
-
klumbik
tag
Szegény Hold tényleg elment??? Biztos a honlapját fejleszti... :))
-
klumbik
tag
Na lenyugodtam... Fire GL kirohanásom/idegbajom lezárult, ugyanis vettem egyet a jó távoli usa ebayen. :)) Huhh, szurkolok...
-
klumbik
tag
Valaki mondja gyorsan meg nekem, hogy a radeon 8500-öt is át lehetett alakítani firegl-é, mint a 9500-öt, 9700-et, vagy a gef sorozatot? Mer licitálnék megint:))
-
klumbik
tag
BAJOM VAN DE AKKORA!!! Megkeresem és feldaraboloma azt aki 1 euróval rálicitált a firegl 2-re az ebay-en amit megakartam venni! Rohadjon meg!!
Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest