- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
emvy
félisten
Den, ha megvan még valahol rog emailcíme, légyszíves, küldd el nekem. Köszi. M.
-
emvy
félisten
sör..... banned. nem is emlexem a nick vegere, de nem teccett.
-
emvy
félisten
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12548
killed. -
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Den, Superman: a Max Payne-s topicban töröltem a hozzászólásotokat.
-
emvy
félisten
DJ Mixer Pro ezen a néven nem jáccik többet.
Bocs, keveset aludtam, fáradt vagyok. Jól fog esni. -
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Az IP banról a személyes véleményem az, hogy ha valaki olyan helyen csinálja, ahol többen is vannak, akkor a többieknek szívás, de ez van. Valaki mindig megszívja, jobb, ha négyen mintha hatezren. Lesz ilyen is. Egyébiránt a normál bannelés sem rossz eszköz. De hát alapvetően finomkodik az ember...
-
emvy
félisten
Hát berosálok, hogy egyes ''emberek'' mire képesek
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12441
az eszem megáll
Hol vannak az igazán keménykezű házigazdák?jah, és a keménykezű házigazdák is esznek, alszanak, barátnőjükkel moziba mennek, miegyéb.:P
-
emvy
félisten
Hát berosálok, hogy egyes ''emberek'' mire képesek
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12441
az eszem megáll
Hol vannak az igazán keménykezű házigazdák?ki fogom innen nyomni egyszer ezt a mixercsávót. :(
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
KKND ;]
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Hú vazz, de gyors volt valamelyik mod...ki akartam törölni a 18+ topicot, mire odaérek, már nincs ;]
-
emvy
félisten
Ha 'Isti' nevű felhasználó továbbra is marhul, az nem fog tecceni.:(
Töröltem a topicot. -
emvy
félisten
...visszaengedtem didzsémikszerprót.
láttam, hogy megbánást tanúsított. -
emvy
félisten
ahogy kérted...
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Den, írok mailt.
-
emvy
félisten
Nah, Dj_mixernek pá.
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
[L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=893[/L]
-
emvy
félisten
Én is le akartam váltani a XP1700+-t egy dual 1G P3-ra, akkor, ha ugyanazon árban lettek volna, az exkluzivitás miatt leváltottam volna, de hát nagyon nincsenek egy árban. A RAM és egyéb dolgok miatt sajna: 1 proci.
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Egon, Rog, Local vagy valaki: van még szabad hely azon a sörözésen? ha igen, akkor szóljatok..
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Zártam mindkét bojkottos témát.
-
emvy
félisten
Nem túl szerencsés a dolog, mert ha fizikailag össze vannak kötve, akkor az egyik hangkártya ''visszahajtja'' a másikat. Meg lehet oldani mondjuk relékkel meg miegyéb, de nem fontos az neked annyira, hogy ennyit költs rá...
-
emvy
félisten
A sunfire cuccok a legjobban között vannak.
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Tsibe! Sikerült megoldani a kurzorvillogást, úgy, ahogy mondtad! köszi :)
-
emvy
félisten
Na, ez tök jó. :)
-
emvy
félisten
Na jó, de ez mégiscsak offtopic:)
KONSTRUKTIVITÁS ON
Félre a tréfát (a viccrovatba, bár lassan abból is kellene egy 2.:D) Ha tényleg kell CHAT jellegű funkció, akkor annyit kell tenni, hogy egy új témacsoportot kell létrehozni, ahol az egyes topicok jellemzője, hogy max 20-30 hozzászólást tárolnak, egy újabb hozzászólással a sor elején levő törlődik... Mindjárt nem zavarna senkit.
KONSTRUKTIVITÁS OFF
Hold pedig fura figura, kicsit depressziós lehet most. Az aláírása és viselkedése alapján nem hiszem, hogy irígylésre méltó lenne a helyzete. Sokan vannak, akik súlyos elismertség- és/vagy szeretethiányban szenvednek és keresik a megoldást, aminek ilyen vége lehet, hogy valaki megunja és beszól neki, általában teljesen jogosan, mint pl. most Emvy tette.Vazz, még lelkiismeretfurdalásom lesz a végén. :(
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Mekdzsémsz!
A következő talin találkozni szeretnék Veled. De most komojan.
Itt van ez a faszi (McJames) okosakat szól hozzá amihez ért (és kibasok mindenhez szól), nem flame-l nem idegeskedik... :)
Miért írtam le ezeket? mittomén...Ja, ilyetén kíváncsiságok már a váci talin is felvetődtek.
Ja, Dzsordzs, veled is:) -
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Na, peace.
-
emvy
félisten
Hold, a k***a ****be! Nem veszed észre, hogy te már őstagnak vagy minősítve, tsibe meg még nem, de mindenki szívesen veszi, amikor ő megjelenik, téged pedig nem! feleslegesen pofázol, még 1, azaz 1 darab építő jellegű hozzászólásod sem volt! Kérdezz, egyszer, majd amikor válaszolnak, akkor fogadd el, ne értetlenkedj! Ha pedig valaki kérdez, akkor vagy ne szólj hozzá, vagy pedig igen, de akkor azért, mert tudod a választ! Ez komolyan olyan érthetetlen, vagy mi? Nem igaz, hogy nem lehet figyelni egy kicsit másra, más emberekre, meg kicsit tanulni akarni, utánanézni, önerőből is dolgoknak, ha máshogy nem, hát a többiek hozzászólásait elolvasva, majd átgondolva, felesleges magamutogatás nélkül! Komolyan azt javaslom, hogy a való világban keress magadnak egy beszélgetőpartnert, és amikor az megvan, akkor gyere fórumozni! Ez nem társkereső szolgálat, nem chat, hanem alapvetően tudásalapú beszélgetés, eszmecsere! Ezt vedd figyelembe kérlek, magad és az egész fórum szempontjából, mert gyakorlatilag meghatározod a viselkedéseddel az összes topic hangulatát! A hangulat, amit sugárzol, az pedig nem a minőségi hardverfórum hangulata! Változtass ezen!
-
emvy
félisten
Lemegyek az agyamról egyre jobban...
Miért jó az twollah-nak, hogy minden hírhez hozzáhány valamit, de 1 db építő hozzászólást nem olvastam még tőle... :O
Nem lehetne tenni ellene valamit?De.
Kicsit várj, megpróbálom felhúzni magam a dolgon, utána meglássuk. -
emvy
félisten
Emvy, rossz hírem van. Ez a beállítás mindenhol klasszul műxik, csak Word-ben és Excel-ben nem, mert ott meg egyszerűen fogja magát, és gépelés közben néha egyszer csak eltünteti a kurzort. Kipróbáltad te is? Látod? Hmm... Neked meg pont abba kellene hogy ne villogjon...
Ne haragudj, Emvy, nem tudom :(Köszi, nem nekem kellett, most mindjárt próbáljuk, de az újraindítás még nem megy. Írok ha megvan. Kösz.
-
emvy
félisten
Nem tudod ott megoldani, hogy kurzor villogási sebessége?
Bár nem vagyok Tsibe...
Jajjnemtom elbizonytalanodtam...
Bocs ha hüjeséget írok :)Te is jó vagy:D.
De ott csak a nagyon lassúig lehet állítani.:( -
emvy
félisten
Tiszta óvoda, komolyan mondom. Nem igaz, hogy nem lehet megérteni, hogy semmi jelentősége ezeknek a név alatti titulusoknak. Csak idegesíted a népet az egy-két szavas beszólásaiddal.
Sok fórumot olvastam már, sokfelé jártam-keltem, majdnem mindenhol vannak titulusok. De érdekes módon sehol nem látni ilyen ''előretörökalegmagasabbtitulusfelé''-viselkedést.
Hold. Szeretnélek megkérni, hogy légy szíves hagyd abba ezt a hiperaktív viselkedést a fórumon. Nyiss egy csetszobát valahol, és tombold ki ott magad. Köszönöm.Tsibe, nem tudod megmondani, hogy lehet WinME alatt kikapcsolni a kurzor villogását, azaz fix kurzort hogy lehet beállítani?
Köszi. -
emvy
félisten
Ez addig fog menni, amíg totál le nem süllyed a fórum színvonala. De ezt nem szeretném. Elképzelhető, hogy komolyabb moderálást fogunk bevezetni, gondold el, - minden személyeskedés nélkül, a nevezettekkel semmi bajom alapvetően - hogy levonnád az utóbbi hetek hozzászólásaiból mondjuk Holdét. Lehet, hogy x hozzászólással kevesebb lenne, de mégis, jobban működne minden. Hold, semmi problémám veled, de ha ezentúl összefognád a mondanivalód, és a való életben is keresnél magadnak beszélgetőpartnert, az jó lenne. Emberek, ez egy hardver fórum, trécselni el kell menni sörözni, barátokhoz, barátnőkhöz!
Bocs, Emvy voltam.
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 2
- (téma lezárva)
- Arc Raiders
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- Debian GNU/Linux
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz Intel Core5 210H 4.8Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- BESZÁMÍTÁS! 1300W be quiet! Dark Power Pro 13 tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest