Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tomcs
őstag
ki rontotta el a trefortot?
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
gt ez ugye poen volt? :)
-
tomcs
őstag
assszem megvan az uj jelolt az ev legszuksegtelenebb topikja megtisztelo cimre
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12629[/L] -
tomcs
őstag
nehezen megirt hozzaszolasom akkor se hagyom karba veszni ha parci lezarta a topikot :)
vaze-nek
''
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=148[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=160[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=80[/L]
ezeket pl olvastad? szvsz ilyen iromanyokbol fogod hamarabb kideriteni hogy melyik a ''jobb''. addig lehet ezekrol a cuccokrol erdemben vitazni amig csak par embert erdekel mert amint 1 picit ''kommerszebb'' lesz egybol jon 1024 ember aki nem olvas csak ir, ezekkel semmi ertelme ervekkel vitatkozni. esetleg keress regebbi forumokat. most szvsz sanszod nincs hogy ertelmes p4 vs athlon xp topikot indits
''
:DDD -
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
minden kozosseg kis, normalis kozossegnek indul.
kitiltassal meg az a baj hogy ip a netezok nagy reszenek kozos masik eleg nagy resznek meg dinamikus.
talan a legjobb megoldas ha ignoralod az ilyeneket, pl mesz a metroallomason es ''NECCERUZAELEMECCAZASS!!!'' aztan neha jonnek a zsaruk, jol ''kibanoljak oket'' aztan fel ora mulva megint vannak. ne foglalkozz veluk -
tomcs
őstag
apdetelem mozillat, nezem what's new..
''Mozilla has a new splash screen. We already know. Please don't report this to Bugzilla. Thanks.''
aaaaaaaaa :DDD:DDD:DDD -
tomcs
őstag
persze :)
bar most valahogy nincs sok idom jatszadozni.. de aze majd 7vegen visszaadom :)
most meg mediamarktban voltam, olajsutot kene venni mer a regi elegge elvasott enni meg csak kell valamit. szal szep meg jo meg mosogatogepben tisztithato meg minden csak 20k most igy hirtelen elegge huzos :DDD) -
tomcs
őstag
-
tomcs
őstag
Kis pöcsözés: 1. figyelmeztetés, 2. ban....ennyi.
az a poen hogy nem olyan egyszeru banolni valakit, foleg ha nagyon ''vissza'' akar jonni, foleg ha meg nem is matt hulye vagy esetleg adsl-elofizeto.... de az se egy kellemes eset ha pl kollegista..
jo ennek nem igy van koze hozza, ugyanis ezek az emberek nem a sajat hulyeseguk miatt haltak meg, de pl amikor olvasol darwin-dij sztorikat akkor nem rohogsz jo nagyokat? kulonben sem lehet tenni az ilyen viccek ellen semmit, ha abbamarad a keletkezesuk az azt jelenti majd hogy kihalt az emberiseg :DDD -
tomcs
őstag
ahopgy polesz mondja.. morbid de aze humor.. vegulis szinte nincs olyan vicc amibe ne le7ne belemagyarazni egy megsertodest de nem ez a celjuk. ha nem talalod viccesnek akkor ignorald.. de tudod, az ironia nem egy orszag ahol minden vasbol van...
a le-kispocs-ozes sajnos egy uj jelenseg, sajnos van, mit lehet tenni. azt meg megsem tehetjuk meg hogy legyen ''belso kor'' ahova ujoncok nem szolhatnak stb stb. es ahol sok ember van az jobban odavonzza a hulyeket, 50 kozott egy sincs, 1000 kozott van 10, 5000 kozott mar 100 stb -
tomcs
őstag
edem
winyos topikban ezek mind te voltal? :)))
''(#13) dON't hAcK! válasza tomcs (#7) üzenetére
Válasz | Email | 2003-02-27 16:53:18
dON't hAcK!
(fanatikus tag)
Én úgy gondolom, hogy itt mindössze arról van szó, hogy néhány száz mega kevésbé tűnik fel az embereknek, mint néhány giga, nem?
dON't hAcK élt, ...
(#12) Ádám főnöke válasza tomcs (#7) üzenetére
Válasz | Email | 2003-02-27 16:51:47
Ádám főnöke
(újonc)
Szerintem régen az egy-két száz megás eltérés nem szúrt annyira szemet, mint manapság ez a 4-5 gigás ''lenyúlás''.
Hol írjam alá?
(#11) Edem válasza tomcs (#7) üzenetére
Válasz | Email | 2003-02-27 16:50:20
Edem
(őstag)
Szerintem azért mert régen csak pár száz megás eltérésekről beszélhettünk, de manapság már több giga hiányt szenvedünk el.
Ahogy a francia mondja: ''Comme ci, komcsi''.'' -
tomcs
őstag
jo, a lopott kocsi eros volt.. :DDD de nem ez az egesz lenyege.. hanem az hogy ettol fuggetlenul sem jogilag sem fizikailag nem azt kapja mint amit xyz jatekshopban dobozoskent megvasarolva kapna, tehat az arat se ahoz kepest kene beloni... de ez tenyleg utolso komment volt, kesz
-
tomcs
őstag
egyreszt az hogy a bsa ''elfogadja'' ez csak ilyen empirikus dolog.. nem szokott balhezni erte de azert elvben megtehetne, lenne alapja. valaki mondta peldanak a frankon atalvazszamozott lopott kocsit.. ha a zsaru nem veszi eszre az akkor mar legalis? szal ebbol konnyen es gyorsan ideologiai kerdest csinaltunk, amirol nagyon nehez kulturaltan vitatkozni mar ekkora terjedelemben is szal szvsz inkabb fejezzuk abba :DDD
-
tomcs
őstag
mondva lett hogy vegulis ez igy nem jogtiszta.. tulajdonkeppen jogilag majdnem olyan mint a masolt cucc, tehat annyiban kulonbozik attol hogy jatszhatsz vele neten annak rendje es modja szerint meg valoszinuleg nem kobozza el a bsa ha epp arra jar.. de attol fuggetlenul meg nem ugyanaz mint amit a boltban dobozzal, stb megveszel ergo az ara sem korrekt ahoz viszonyitva.. de tenyleg tul lett beszelve ez a tema szal errol ennyit, eleg sot meg sok is volt egy kicsit :)
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
vegulis treforton is irc klienssel vagyok.. javas izet en se szeretem
-
tomcs
őstag
most mire jo ez.. megint tele van a forum egyszavas ''beszolasokkal''.. kulonbenis, minek kell ezekkel az ures hozzaszolasokkal kozolni azt hogy semmi? ...
amugy. megvan a spanyol billzet, kerult egesz pontosan 2400+afa=3000 ft-ba, 1 kicsit tobbre szamitottam. mingya beirom annak a topikjaba is, hatha valakinek meg lenne ilyen gondja. meg mostmar monitorom is lesz ugy nez ki :) -
tomcs
őstag
nem azt kerte senki hogy indokold meg :DDD
attol hogy mas hulye meg nem jogosit fel arra hogy te is.. lehet a veletlen osszjateka vagy mert elegge egyedi a fejed (1 emberen lattam meg) vagy nem tudom de te ragadtal meg igy az embereknel..
mindamellett twollah.. nem azert de valahogy nem ertem hogy jott elo hogy ''jobb'' holdnal.. most egy olyan ember akinek a ''nabazmeg'' tokeletesen kompatibilis a hello-val, aki akar tudja akar nem fikaz mindent, aki lamersagon es nagy arcon kivul meg soha nem mutatott semmit.. inkabb lenne holdbol 15 darab jobb lenne szerintem..
bagoly ha latod ezt gyere trefortra most azonnal!!!!!!!! -
tomcs
őstag
hold..
egyszeruen annyi hogy ne reagalj le mindent, csak amihez erdemi informaciot tudsz hozzatenni vagy legalabb valami tenyleg poenosat, senki nem szeret erdektelen, szetfloodolt topicokat olvasni, ezert kaptal te hideget-meleget. csak az a baj hogy amikor eloszor mondtak nem igy lett.. masodszor sem.. aztan egyszer csak mindenki elerkezik az egyeni turokepesege vegere es kezd szkeptikus lenni.. es innen mar nehezebb lesz visszaterni a ''normalis'' mederbe -
tomcs
őstag
ebben az a poen hogy a macska pont ugy all, mintha feltartana a ''kezet'' ''nebancsal'' jeligere.. szvsz ez igenis aranyos es vicces.. persze akie a macska valoszinuleg nem akarta kinyirni, sot valoszinuleg a pisztoly sem egy mukodo darab, stb. ennel meg az is sokkal durvabb pl ha egy macska vagy kutya beleszorul a kukaba, vodorrel a fejen maszkal stb, pedig az meg teveben is lement soxor...
mas kerdes hogy az allatok szorakozasbol valo kinzasat es megoleset elitelem, de ez nem az, ha nem sikerul ebben a pozban lekapni akkor valoszinuleg fel se kerult volna a netre a kep (vagy esetleg lehet retusalt is? nem vagyok grafikus, nem tudom) -
tomcs
őstag
hmmmm.. kuldjel nekem is ugyis raerek a heten 1 kicsit maszkalni :)
-
tomcs
őstag
1reszt megszokas, emlitettem amr regebben hogy suliban is jokat kuncogtak amikor magyar billzeten alt160-al irtam á-t maasreszt meg probaltal mar programozni magyar billzeten? alt-gr a legtobbszor leutott billentyu.. szal korulmenyes.. persze van magyar billzetem de azt csak akkor szedem elo ha 5 a4es oldalnal tobb szoveget kell irnom ekezethelyesen.. forumokban meg csetekben 1xubb igy :)
-
tomcs
őstag
na.. tegalabb a topik feleledt :)))
nem vigasztaltok, meg tolt az eger :(( me nem volt annyi eszem hogy ejszakara felrakjam.. aaa...
meee a 127.0.0.1 az nem az en ip-m? mindig arra konnektolok ha a sajat ftpmet akarom latni akkor most mi van? ;) -
tomcs
őstag
vizvezetekszerelo kellene, mosogatogepet bekotni, igen gyorsan lehetoleg holnapra.. nem tudtok veletlenul?
-
tomcs
őstag
válasz
KovacsUr
üzenetére
pedig hidd el, sokaknal ez is benne van.. nem baj ha nem jo semmire de azert legyen belole tobb mint a masiknak.. es tenyleg ezert kene szerintem is megszuntetni ezt a rendszert, vagy legalabbis megreformalni. pl ezeket a minositeseket ugy kiosztani hogy ujonc pl 2 honapig, azutan 4 honapig valami azutan 10 honap mulva a kovetkezo valami es igy folyamatosan novekedne az intervallum is.. bar ez sem tul jo mert akkor meg valaki a masodik hozzaszolasaval lehetne osmittudomenmi :( nehez eset, de valahogy minositeni kell a juzereket.. mas juzer minositese megint..khm.. gazos.. tele lennenk ''szavazz ram en rad szavazok'' topikokkal...
-
-
tomcs
őstag
valami kocsog hivogat telefonon.. bar most hogy megemlitettem a rendorseget feltunoen abbahagyta.... csak az a kerdes a mobilszamomat vajon honnan tudja... gondolom nem a haverjaim kozul van es nem is a mikland cumuterszalonbol de valoszinuleg atus sem innen... viszont nincs otletem hogy akkor ki mert masnak nem adtam meg :((
-
tomcs
őstag
emberek.. haverom szavaival elve... megmondom mi a megoldas.. dobjunk ossze par 100ast, vegyunk nekik ket kondomot oszt b@sszak meg 1mast vagy mit banom en....
megle7 hogy ti ketten nem birjatok egymast de nem lehetne mashogy elintezni? tudtommal prohardver forumba regisztraltam, aminek az a celja hogy szamtech bajokban kisegitsuk egymast es ha mar ilyen jol sikerult akkor haverkodjunk egy kicsit meg beszeljuk meg ki mikor jon sorozni.... valamiert nem latom az ''anyazoklub'' feliratot a lap tetejen.. talan azert mert nincs is ott.. de akkor meg minek ez a stilus? -
tomcs
őstag
ez a ''ne legyen cset'' dolog szvsz nem fog menni.. nem azert de alig tobb mint 24 orat toltottem hazautazassal, amikor indultam topik meg nem is letezett mire visszajovok mar tobb mint 100 hozzaszolas.. nem kene inkabb egy ''LASSU OFF TOPIC'' ? :DDD
Aktív témák
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Philips LCD és LED TV-k
- GTA VI
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest