Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Den
veterán
No, a mostani cirkusz alapja, hogy valaki névtelen e-mailekben arra szólítja fel a pakson és környékén élőket hogy zárkózzanak be a lakásaikba, mert az egészségügyi határérték sokszorosa a sugárzás.
Ez a ''már megint volt valami pakson'' rémhír eredete. Egy névtelen email... :((( -
Den
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Jaja, minden nagyobb ''üzemben'', naponta történnek kisabb nagyobb üzemzavarok, meghibásodások. a múltkori természetesen nem ilyen volt, hanem egy rendkívüli üzemzavar, ami túl komoly ahhoz hogy egy legyintéssel el lehessen intézni. Viszont azóta abnormális ami megy, ha egy munkásnak egymás után kétszer lecsúszik a csavarkulcs egy anyáról, azt már az esti híradóban bemondják mint ''újabb üzemzavar pakson''...
-
Den
veterán
Nimrod, a szavazás - legnagyobb bukás című topicod ne keresd, mert töröltem, Tegnap már szóltam, hogy, ha már rádjött a topicnyitási őrület, és 3-asával nyitod a topicokat akkor legalább értelmes címet adj neki, és legyen egy értelmes topic indítója.
Ezentúl azokat a topicjaidat törlöm, aminek a címe a szavazás szóval kezdődik. A két játékos marad, mert azokba már többen írtak. -
Den
veterán
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
ne csinál újat, úgyis megismerünk az ezer felkiáltójelről meg a radeon 8500-adról.
inkább evvel a nick-kel viselkednél normálisan. tegnap tiszta lappal kezdhettél, mindenki tiszteletbenis tartotta. Minek játszod el a becsületet ilyen toporzékolással.
otton apu anyunál lehet hogy bejön a toporzékolás, de itt csak lejáratod magad. -
Den
veterán
újabb zenei alapművet gyaláztak meg. Eric B. & Rakim paid in full című klaszikusát dolgozta föl snoop doggy dog... ehh...
-
Den
veterán
válasz
Lunatic
üzenetére
Hát így is meg lehet közelíteni, de akkor a gitárt végülis egy szignál generátorrá degradájuk. Hiszen a húrok hangja tisztán, egy fix frekvenciájú változó amplitúdóju rezgés, ezt akár egy szintetizátorral elő lehet állítani. Pont az egyébb rezonanciától, áthallásoktól lesz a rezgő húr hangjából gitár hang.
-
Den
veterán
Hm, nekem nem tetszik. Pont azt szedik ki ''zavarként'' amitől egy gitár hangja egyedi. Kérdés hogy egy analóg hangszert amine a hangját így szoktuk meg, áthallással zavarokkal együtt, ez a gitárang, digitalizálva mi lesz az eredeti hangzással? Majd azokat a zavaró tényezőket amiket így kiszürnek, utólag digitálisan hozzákeverik hogy természetes legyen a hangja ?
-
Den
veterán
mindenkit megkérek próbáljon már meg felnőttként viselkedni. Nem igaz hogy nem értitek meg hogy addig nem lesz vége a cirkusznak amig hergelitek dj_mikert. ugyanolyan gyerekes az is hogy nem íirtok átlépni egy hozzászóláson, hanem mindenki mondja a magáét és szitja a vitát. A cirkusznak addig nem lesz vége mig az egyik fél azt nem mondja hogy, oké nem reagálok. Azt hittem ti lesztek az értelmesebbek és magatoktól rájöttök hogy egyszerűen ignorálni kell dj_mixert, és hagyni engem hogy az oda nem illő hozászólást kiszedjem.
Ehelyett mint a dedósok leálltok vitatkozni, olyan tempóban floodoltok, hogy esélyt sem adtok a kultúrált moderálásra.
Mivel nem ment önként, ezért_felszólitok_MINDENKIT, hogy mostantól NE REAGÁLJON dj_mixer hozzászólásaira. Ezentúl azt is kimoderálom aki reagál! -
Den
veterán
válasz
DJ Mixer
üzenetére
Amíg nem teszed tönkre mások topicjait, addig nem rugunk ki, azt hogy nem szeretnek magadnak köszönheted elsősorban, de azért nem zárunk ki valakit mert a többiek nem szeretik, ha a kultúrált viselkedsés szabályait megpróbálja betartani.
csak olyan topicba írj amihez értelmeset hozzá tudsz szólni. Ha a topicodban piszkálnak, kérlek ne reagálj, majd én rájuk szólok.
Szal légyszíves semmi juliska, meg beszólogatás, ez nem óvoda, ha értelmesen viselkedsz nem lesz baj. -
Den
veterán
válasz
DJ Mixer
üzenetére
ezek a minősítések a hozzászólások számától függnek. de ha emiatt ne kezdj el semmit mondó hozzászólásokat írogatni, mertz:
-a ''rangok'' nem járnak semmilyen plusz előnnyel
-házigazda így nem lehetsz
-a fölöslreges hozzászólásokat úgyis törlöm
- ha nagyon megunjuk, kitiltunk.
Szóval csak ésszel. Olyankor szólj ha van mit, a többi fórumozó megbecsülése többet ér a rangnál, és többre becsülik azokat akik ritkán, de jót szólnak, mint akinek be nem áll a szája de semmitmondóak, zavaróak a hozzászólásai. -
Den
veterán
itt is esik a hó (17. ker)
-
Den
veterán
Polesz ezt miért kellett? Minek szítani egy fölösleges vitát? Sefternek volt egy tévedésen alapuló beszólása. Tisztázódott a tévedés, tudjuk mi a valóság. Pont.
Fölösleges személyeskedni, pláne hogy Sefter nem személyeskedett. -
Den
veterán
válasz
hogyishívnak?
üzenetére
Hát sajnos előfordul hogy oda nem illő beszólásokkal ''eltérítenek'' topicokat. Ennek leghatásosabban úgy lehetne elejét venni ha lenne bennünk annyi önuralom, hogy nem reagálunk a provokációra. De emberek vagyunk, én is hibás voltam, én sem tudtam megállni hogy ne reagáljak. Sajnálom hogy tönkretettük, az egyébbként teljesen jó szándékú topicodat.
-
Den
veterán
nyitva a topic, nem tudom miért volt zárva, de kinyitottam
-
Den
veterán
Hírdetés az apróneten:
''Eladó egy CD- NYITÓ, amivel annyi CD- t tudsz szerezni, amennyit akarsz! Az üzletekben, a csipogóboxokat lehet vele leszedni, a többi rajtad múlik! Egy ilyen eredetileg 120 ezer környékén van de itt ennek töredékéért megkapod! Gondolj bele kb. 7 CD- és visszahozta az árát! Ha érdekel írj! ''
Baaaz :( -
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Hm, nem engeded vodafone-t
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Megy irc klienssel is, én úgy vagyok fenn
-
Den
veterán
[L]http://www.sunfire.com/products/subsignature.shtml[/L]
akaroooooom -
Den
veterán
Paszívval nem, de van olyan hűtő ami nem hangosabb a tápnál, a tápba meg muszáj venti.
Az a gáz az epiával, hogy hiányzik hozzá a megfeleló ''környezet''. Előnye hogy halk és pic. Halkság kilőve a táppal, csak anyra lehet halk a cucc mint a táp. Kicsiség. a kis házakból egyrészt kicsi a választék, másrészt drágák, harmadrészt csak az alaplap megy bele, teljes méretű pci nem, csak un. riserrel, azt meg égen földön nem kapsz. Én is egy epia alapú multimédia gépet akartam de a végül egy duronos gép lett azona desktop házban. egy coolnk u1b hűtó van, rajta a egészben a dvdrom a leghangosabb -
Den
veterán
Emvy, megcsináltam az egyik módosítást a sub-on amit javasoltál. Megtöltöttem lazán vattával. Belement nyolc csomag :DDD . Iszonyat jó lett! Olyan mélyre lemegy hogy el sem hiszem. Sokkal kiegyensúlyozottabb lett a hangja, eltűnt az a ''dünnyögés'' ami eddig zavart.
-
Den
veterán
Csalódtam a logitech-ben. Az optikai egeremnek, ami nincs másfél éves tönkrentek a gombjai. Először a jobb kezdte a hülyeséget, nem érintkezett csak többszöri erős lenyomásra, most meg már a bal is sz@rozik. De ez még rosszabb, mert lenyomásra, néha olyat csinál mintha többször egymás után megnyomnám. Megőrülök tőle, már ablakot nem merek az x-el bezárni, csak tálcáról, mert van hogy egyszerre sikerül az összeset bezárni :(
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Íelküldtem a választ. Nem sok sajnos :(
-
Den
veterán
Na csináltam egyet ph! a neve proh a jelszó (copyright emvy :) ) Nem vagyok otthon a csetes dolgokban, ez a csatorna most meddig él?
-
Den
veterán
Miután a régi off topic túl nagy volt, újat kezdek. :) Ez lehetőleg ne legyen cset, és ne kelljen lezárni 2 hét múlva, mert 3000 hozzászólás van benne. Ha csevegésbe megy át a dolog Akkor a [L]http://www.trefort.hu[/L] prohardver szobájában lehet folytatni :)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest