- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Az eszem megáll, és nagyon gyorsan:
[L]http://index.hu/tech/jog/cdugy0618/[/L]
és mellé nézzétek meg az amazon.com-os árakat.
Hörr.
---
Rog! Kva jó a mercid, régi nagy szerelmem nekem is, grat hozzá! :) -
Lunatic
aktív tag
Én inkább Rogot hiányolom mostanában, bár remélem csak szabadságon van. :)
Egyébként nem akartam ennek új topikot nyitni, de nem tudja vki, miért áll le a Total Commander letöltése, ha ftpzek és a háttérben töltést választom. Teljesen kiszámíthatatlan, van úgy, hogy több filet és leszed, de a jellemzőbb, hogy pár mega után, egyszerűen megáll, és nem megy tovább (mindig file szedése közben). Csak a megszakítás és a töltés folytatása segít. Más letöltőprogikkal nincsen semmi gond, az ftp szerver is jó.
Én mégis ragaszkodom a TC-hez, mert átláthatóbb számomra, de ez a megállogatása már nagyon bosszant. Szóval minden ötlet welcomed! -
Lunatic
aktív tag
-
-
Lunatic
aktív tag
ÚÚÚúúúútálom, amikor eltűnnek a dolgok.
:((( -
Lunatic
aktív tag
Szerintem nem rossz ötlet, hiszen tiszta gitárhangról már régóta nem beszélhetünk, koncerteken is effekt hegyek, a stúdió utómunkálatokról már nem is beszélve. Ez az egész technológia egy új hangzásvilágot nyit meg, ami színesíti a zenét. Amellett ott van még a hagyományos csatlakozó is.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest