Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
A héten leadtam egy rendelést egy számítógépre egy cégnél.
Mivel 3 K-val olcsóbb volt, IDE-s vinyót kértem bele (cégnek lesz a motyó, mondom legyünk költséghatékonyak, amennyire csak lehet...)
A lefaxolt rendelésbe megszokásból beleírtam: Samsung 80 GByte PATA
Felhív a csákó, hogy akkor egyeztessünk, mondom jó, erre mondja, hogy akkor rakna bele még egy HDD-hűtőt (Samsung vinyóra hűtő...
) a SATA-s vinyóra, mert, hogy biztos elírtam, vagy mi a faxban és az a PATA biztosan SATA-t akar jelölni... (ergo lehülyézett valamilyen szinten) mondom nem, PATA = Parallel ATA, nem értette, mondja, hogy az IDE
Na erre mondtam, barátom, akkor rakjál bele SATA-s vinyót, azon ne múljék... de nehogy már jobban értsek hozzá, mint aki ilyen helyen dolgozik, meg ezzel foglalkozik...
jó-jó egy ilyen hülyeség, fasság dolog, amivel bárki tudna májerkodni, meg minden (hogy ismer két mozaikszót HA-HA-HA), de akkor is zavar... ennyit a hozzáértésről...
Elmentem a gépért, a pluszban megbeszélt flopimeghajtó (mert, hogy mivel PATA vinyót kértem bele, tök fölösleges volt, de mivel útközben SATA-ra változott + ABIT NF7-S, toltam hozzá egy flopit) nem volt beszerelve, mondom majd beszerelem én.
Kinyitjuk a gépházat, hatalmas kábelrengeteg, össze-vissza minden, hát én ilyen munkát biztosan nem adnék ki a kezemből, szarul megcsinálva... mondom faxa, szedhetem szét és rakhatom össze újra, magha jó...
most ezt nem rosszindulatból írtam le csak zavart, hogy hülyének néztek a PATA-SATA miatt...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Kés topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a SATA-s vinyóra, mert, hogy biztos elírtam, vagy mi a faxban és az a PATA biztosan SATA-t akar jelölni... (ergo lehülyézett valamilyen szinten) mondom nem, PATA = Parallel ATA, nem értette, mondja, hogy az IDE