Hirdetés

Aktív témák

• Sick Boy

őstag

A héten leadtam egy rendelést egy számítógépre egy cégnél.
    Mivel 3 K-val olcsóbb volt, IDE-s vinyót kértem bele (cégnek lesz a motyó, mondom legyünk költséghatékonyak, amennyire csak lehet...)
    A lefaxolt rendelésbe megszokásból beleírtam: Samsung 80 GByte PATA
    Felhív a csákó, hogy akkor egyeztessünk, mondom jó, erre mondja, hogy akkor rakna bele még egy HDD-hűtőt (Samsung vinyóra hűtő... :F) a SATA-s vinyóra, mert, hogy biztos elírtam, vagy mi a faxban és az a PATA biztosan SATA-t akar jelölni... (ergo lehülyézett valamilyen szinten) mondom nem, PATA = Parallel ATA, nem értette, mondja, hogy az IDE
    Na erre mondtam, barátom, akkor rakjál bele SATA-s vinyót, azon ne múljék... de nehogy már jobban értsek hozzá, mint aki ilyen helyen dolgozik, meg ezzel foglalkozik...
    jó-jó egy ilyen hülyeség, fasság dolog, amivel bárki tudna májerkodni, meg minden (hogy ismer két mozaikszót HA-HA-HA), de akkor is zavar... ennyit a hozzáértésről...
    Elmentem a gépért, a pluszban megbeszélt flopimeghajtó (mert, hogy mivel PATA vinyót kértem bele, tök fölösleges volt, de mivel útközben SATA-ra változott + ABIT NF7-S, toltam hozzá egy flopit) nem volt beszerelve, mondom majd beszerelem én.
    Kinyitjuk a gépházat, hatalmas kábelrengeteg, össze-vissza minden, hát én ilyen munkát biztosan nem adnék ki a kezemből, szarul megcsinálva... mondom faxa, szedhetem szét és rakhatom össze újra, magha jó...

most ezt nem rosszindulatból írtam le csak zavart, hogy hülyének néztek a PATA-SATA miatt...

[kép]

Aktív témák