- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
olyan papirt adj neki, aminek mindket oldalara ra van irva, hogy ''fordits!'' (elnezest)
Esmein: ha itt vagy es olvasod, visszaelnek a nagylelkusegeddel - surgosen szuksegem lenne egy nf7-es cd-re - ez az utolso remenyem, mert a floppy-s dolog nem jott ossze, hozza sem nyult - viszont cd-t nagyon olvasgatja
megoldhato lenne a dolog?
tildy: az nekem pont jo, hogyha azt eszem, amit elem raknak, mert (lehet, hogy kifelejtettem, pedig emliteni akartam) nem vagyok egy kimondott konyhatunder
koliban meg meg nem laktam, de hogy oszinte legyek, nem is vagyok ra kivancsi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)