- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
olyan papirt adj neki, aminek mindket oldalara ra van irva, hogy ''fordits!'' (elnezest)
Esmein: ha itt vagy es olvasod, visszaelnek a nagylelkusegeddel - surgosen szuksegem lenne egy nf7-es cd-re - ez az utolso remenyem, mert a floppy-s dolog nem jott ossze, hozza sem nyult - viszont cd-t nagyon olvasgatja
megoldhato lenne a dolog?
tildy: az nekem pont jo, hogyha azt eszem, amit elem raknak, mert (lehet, hogy kifelejtettem, pedig emliteni akartam) nem vagyok egy kimondott konyhatunder
koliban meg meg nem laktam, de hogy oszinte legyek, nem is vagyok ra kivancsi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Robotporszívók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Crimson Desert
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)