Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
EEdem_Dtx
csendes tag
válasz
üzenetére
Az már kellemetlenebb lesz, ha a vezetésnél sem tartják meg az órákat.
Nem tudom, most hogy van, kb.50 órát kellett vezetni (rutin+forgalom), én 10 alatt voltam
Egyébként mindegy milyen tételt húzol, lélegzik oldalfekvés, ha nem, akkor lélegeztetés(nem gerincsérült eszméletleneknél).
Lélegeztetésnél+ nyomd hátra a baba fejét, h be tudd fújni a levegőt.
Persze jobb lenne ezeket valakitől +tanulni.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
olyan papirt adj neki, aminek mindket oldalara ra van irva, hogy ''fordits!'' (elnezest)
Esmein: ha itt vagy es olvasod, visszaelnek a nagylelkusegeddel - surgosen szuksegem lenne egy nf7-es cd-re - ez az utolso remenyem, mert a floppy-s dolog nem jott ossze, hozza sem nyult - viszont cd-t nagyon olvasgatja
megoldhato lenne a dolog?
tildy: az nekem pont jo, hogyha azt eszem, amit elem raknak, mert (lehet, hogy kifelejtettem, pedig emliteni akartam) nem vagyok egy kimondott konyhatunder
koliban meg meg nem laktam, de hogy oszinte legyek, nem is vagyok ra kivancsi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

tényleg