Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
joe69
senior tag
2 kerdesem a nagyerdemuhoz:
-hany doboz cigi van egy kartonban?
-hollandiaba(EU) 1 szemely hany kartonnal vihet, hogy a repteren a vamosok ne ugassanak be?
valaszokat thx! -
anaqer
veterán
Kösz a tanácsokat, de mint kiderült felesleges volt a nagy utánarohangálásom - öcsém nem is mozizni akar vele, tehát az ötpontegy gyakorlatilag kihasználatlan. Írtam neki, hogy keressen direkt egy CD lejátszó / receiver / hangfal triót hifizgetésre, nem hatotta meg :
természetesen mondtam a fazonnak hogy mire kell nekem, meg volt ott egy jófajta hi-fi is, korrekt külsővel, mp3-mal, állítólag 2×100 W-tal, távirányítóval, szintén 60 zsetonért, de az ürge azt mondta, hogy jó a házimozi is, meg meg is hallgattam egy másikat (gondolom azért akkora nagy különbség nincs) és a Paranoid eléggé dübörgősen vitte a rezet. Nekem tetszett, szerintem az én botfüleimnek bőven megteszi ez is
Erre mit lehet mondani? Ő pénze... :F -
acer_
aktív tag

közben ezt is leszedtem a telefonról..
Ezt a képet elküldtem pár embernek mms-ben. Köztük a nagy boci-fan dzsoninak is.. azóta sem reagált rá :)
Egy biztos. Ezen túl messzire elkerülöm a boci csokikat. Maradok inkább a mars-snickers-twix vonalnál.. (pedig a boci aero tényleg nagyon finom volt) -
LOTR
addikt
sztem sony-t ne vegyél
ha kompletten akarsz házimozit venni(lejátszó+erősítő egyben, és jár hozzá még hangfalszett is), akkor Panasonic, vagy JCV, bár én sztem jobban jársz ha külön veszel mindent
lejátszóból szintén a Pana v jvc lehet a legjobb választás, bár, ha veszel 10-15k ért olyat ami még avit, divx-et meg mindent lejátszik, az sem rossz, ha tönkremegy veszel még egyet, és árban ugyan ot vagy, mert azt senki nem garantálja neked, hogy a márkás tovább fogja bírni
saját véleményem szerint fölösleges lejátszót túl drágán venni, mert az sem tud többet mint az olcsóbb típusok, az a lényeg, hogy mindent lejátszon, jó képe legyen -de mért ne lenne- és lehetőleg legyen benne dts dekóder, meg 5.1 hang
hát az erősítő már sokkal nehezebb választás, itt már nagyon sokféle van ez tökre pénztárcafüggő, bár én sonyt nem ajánlanék
hangszórók: amelyik neked tetszik-csak az ár szab határt(ami mondjuk a lejátszón kívül az erősítőre és a hangszórókra is egyaránt elmondható)-, ha nem kell túl bömböltetős, akkor vegyed meg a genius home theatre 5.1-es rendszerét, asszem abban beépítve van erősítő, így azt már nem is kell venned kb olyan 30-35k körül lehet az ára vagy kevesebb
ui: még mielőtt lehujjognátok, nekem a sonyval nincs semmi bajom, csak vigyétek a közelemből, sajnos már rég óta nem olyan a sony amilyen régen volt -
-
Trak
addikt
Kész, ezen behaltam:DD
Írtam az AMP computersnek mail-t, amiben egy bizonyos cuccról kérdeztem hogy van-e, és hogy annyiba kerül-e, mint az árlistán.
A válasz:
''Szia!
Most jönnek a *******-ok (itt konkrétan a termék neve van, de az most lényegtelen), este átvehetők üzletünkben!
Ára sajnos ugyanannyi, mint eddig...:)
De tudod mit a tied 5200Ft ért!
ha ez megfelel, kb 5 után átveheted a teréz körúti üzletünkben!
Üdv.: AMP Team
Eredeti ára 5400 körül volt. Jobb, mint a piac:DD Ha most írok egy mail-t, hogy nekem 5k-t ér meg, akkor lehet hogy kiegyezünk 5100 -ban? :DDD -
VladimirR
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
ha jol figyeltem meg, akkor a google ''i'm feeling fucky'' (;]) funkcioja ugy mukodik, hogy eldob arra az oldalra, ami a kereses alkalmaval az elso talalat lenne - probald ki, hogy nem az ''I'm feeling fucky''-ra, hanem a keresesre boksz, az az oldal lesz az elso talalat (egyebkent polokat, bogreket... arul - [L]http://www.cafepress.com/cp/img/spacer.gif[/L] - ilyen es ehhez hasonlo feliratokkal) - szoval senki nem lesz kirugva ;]
-
acer_
aktív tag
azta..va
nehany perce eszegetem epp a tablas boci csokimat, egyszer csak kimaszik belole valami
vmi larva vagy hernyo vagy miagyik
hat elment az etvagyam
lerantottam a klotyon az egeszet, es soha tobbet nem veszek boci csokit..
:(((
[L]http://195.228.79.47:8080/ph/boci.jpg[/L]
le is kaptam gyorsan a teloval.. -
Bencom
senior tag
Azta! Ez még mindig nyitva van?
Már átlépte a háromezret, és még mindig nincs új?
A nagyurak pihengetnek, vagy új szabályok léptek életbe?
Ezt már egyszer megkérdeztem, de nem kaptam rá választ, tehát megteszem mégegyszer... -
Bazsesz
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
5 nappal regeltél korábban, mint én, de egy ezressel több van a számládon (ha jól emléxem, hogy hány hsz-em van :)
Tehát akkor az addikithoz elegendő az időm, csak hsz-ügyileg vagyok elmaradva :D Belehúúúúzok :D Februártól júniusig úgyis lutri lesz, hogy mikor leszek, meg mikor nem :D Az addigi időszakot előre bepótolom ;] -
bogingrol
aktív tag
boldog szuletesnapot zsoltee10 ertedmijaz, nem lattam PH-t ezer eve (melo van , hogy aza...)erre benezek es valakinek szulinapja van.nekem is most volt a napokba, ugyhogy gratulalok magamnak is :F asszem hulye vagyok, de ez csak a munkatol van, amugy egesz normalis szoktam lenni, de valszeg ma kijon rajtam az idegragya....
-
Segítség, addikt lettem!!! :D

kéne valami elvonókúra... :D -
zsoltee10
addikt
Nagyon köszi mindenkinek.
fokukac: ja, éljenek a békák! :D -
Cathfaern
nagyúr
Boldog Születésnapot Zsoltee! :)
-
zsoltee10
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat. 21 éves lettem. :)
-
anaqer
veterán
Ja, és BSZ zsoltee! :)
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16/512
- Új, Gamer félgép - ASUS TUF B650M + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + ID-COOLING SE-214
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/512 Astro
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/512 Silver (77 ciklus 97% akku)
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest