Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Újra gyors a fórum :C
-
_Volkovy_
nagyúr
Jót tett ez a kis karbantartás.Megy mint a rakéta.
-
Cathfaern
nagyúr
Jó volt a leállási szöveg :) Csak azt nem tudom miért volt 2 verzió belőle? :F (akik nem látták: a szöveg ugyanaz volt, csak a szerkezetük tért el)
-
divot
veterán
Csak nem a két nagyurat nem bírta a rendszer :F :D
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Nekem könnyű lenne eldönteni :) 9600SE-t alapból nem vennék, mert SEkel ha ilyet veszek (esetleg SE kell Éérteed, ''e' se kell'' :DDD), s nálam a VGA vonatkozó lélektani határ a 35ezer Ft. (azért nem 30, hogy a 31ezres kártya még beleférjen :D).
Mod: az előbb, hogy megírjam ezt a hszt letettem a kezemből azt a tálka fagyit, amit épp eszek, a laptopom mellé. Mire végeztem a hsz-el (pedig gyorsan megírtam), már csak inni tudom :) :(
Mod2: Azt hiszem megyek is, hozok mégegy adagot :D
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Azt tudom, hogy Operaval lehet használni, de pl. Mozilláva hogyan? Esetleg valaki Winbe épített, vagy külső program?
twollah:
Tudom, mi a az a Thunderbird, majdnem azt használom. Csak azért majdnem, mert a Firefox nem jött be, így maradtam a jó öreg Mozillánál, s annak a e-mail kliensét használom.
Btw. nem tudom miért, de szvsz twollahhoz nem illik a nagyúr név. Valami más kéne neki (tényleg, erre lehetőség van a fórummotorban?) -
Sick Boy
őstag
basszus kiba beba lassú a PH! :O
-
rog
addikt
hé hahó!
régóta van rss feed a ph!-n?!
most szúrtam csak ki (a piros gombot a főoldalon:) )
nagy királyság! :C -
PeliScan
addikt
Csak nem nyitok ennek külön topikot, szóval ide. :)
ATI RADEON 9600SE 128MB AGP VGA - ASUS>>>>>>>>>>>>>>>26,550.-
ATI RADEON 9600 128MB AGP VGA - SAPHIRE>>>>>>>>>>>>>>> 29,210.-
ATI RADEON 9600XT 128MB AGP VGA - SAPHIRE>>>>>>>>>>>>>46,540.-
Foggalmam sincs mostanában a videókártyák után jelölés pontos specifikációk beli különbséget jelölő voltáról, így lécci segítsetek ki, h ezek közül melyik a legköltséghatékonyabb? :F
Tehát félre ne értsetek, gondolom h a SE az buta, az XT meg okos, a középső meg semmilyen. :D Tehát nem az kéne, h melyik a legjobb kártya, hanem h ezen az áron melyik ad a legnagyobb teljesítményt. :)
(teszem azt képzeletben elosztjuk az árat a háromdémárk pontokkal, és melyiknek lenne a legjobb eredménye?)
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
[L]http://www.compfused.com/media/v8chainsaw.wmv[/L]
V8as lancfuresz. -
twollah
nagyúr
Ez a 10ezredik hozzaszolasom!
-
Matr x
aktív tag
-
Damage
senior tag
Csak nálam megy ilyen lassan a PH!, vagy esetleg valami server probléma van? Az utóbbi pár napban nagyon lelassult nálam, de csak ezek az oldalak. A NET hozzáférésemmel semmi gond nincs.
Szerk: most látom, hogy más is panaszkodik az oldalak sebességével. Akkor nem nálam van a gond :)) Egyből az új hozzászólásra kattintottam, mert nem akartam 2 percet eltölteni azzal, hogy betöltse az utolsó hozzászólásokat. Remélem nem sokág lesz ilyen lassú, elég idegesítő :(
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Valamiert kegyetlen lassu a Ph.
-
burgatshow
veterán
Ez akkora poén sulibólnetezek, és olyan tetű lassú mert vagy 10 ember nyüstöli azt a szegény 56K-s modemet! :)
-
Bash
őstag
Mi ez gyerekek, nagyon megugrott az OFF TOPIC. Több, mint 100 hsz-al le voltam maradva, mire hazaértem. :)
Cathfaern, Som@!
Képzeljétek el nekem milyen nehéz dolgom van, édesanyámnak és nagynénémnek mobil-how-to-t magyarázni, úgy hogy a telefon nem ''beszél'' magyarul. :) -
LOTR
addikt
-
Sick Boy
őstag
Good night, lovers...
-
LOTR
addikt
mi autónk ' 84-es mazda626 -szintén tetőablakos :), és elektromos ablakemelő :)), ezek a japánok mindig tudtak autót csinálni(bárki bármit mond japán autók a legjobbak összességben, főleg Mazda+Toyota)- 2000ccm 110LE, de mára már biztos kevesebb, főleg gázzal, de ez a teljesítménycsökkenés leginkább a gyorsulásban jelentkezik, a végsebessége az kb ugyan annyi maradt-esetleg kicsit kevesebb-, mint benzinnel
amúgy apám autószerelő, erről a gáz-dologról meg majd holnap írok :)
ő azért jobban tudja -
F-ECT$
titán
Álmos vagyok.
-
LOTR
addikt
vannak hibás dvd/cd k a drága katregóriában is
és attól, hogy egy lemezre ráírják, hogy ....(akármilyen márka) lehet, hogy nem is ők gyártják, tehát lehet, hogy ugyan az gyártja mint aki az olcsóbb lemezt, csak más a felirat
attól függetlenül nem mindegy, hogy 210 ft /db vagy több
azért 100db meg nem kell 13 500 ft ért :B -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nagy hiba. Kivéve ha Operát használsz. Akkor elnézem :P
twollah: és nehéz volt? :) -
twollah
nagyúr
Azt hiszem sikerult belonom a Mozilla Thundebirdot mint levelezoprogramot.
-
PeliScan
addikt
Ha nyugtat vmi, én sem... sőt, elég soka nem, mégis lesz vhogy. :) Főleg a közgáz, a szociológia, meg az effélék nem olyan dolgok, amiknél erősen függne a jövőbeni sikeresség a tanulástól. Mert ha egy építséz nem tanulja meg a mészkő tulajdonságait, és a tetőtervezést, akkor abből később bajok leszenek, míg itt... :)
-
anaqer
veterán
Riszpekt az önmegtartóztatóknak, én nem bírnám ki. Mondjuk sok értelme se lenne, lévén mindent a levlistáról tudok meg (utólag, jó esetben egy nappal előtte).
-
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
gazdasági közjog.
a legszebb az egészben az, hogy aki egy május eleji órán ( hajnali 8-kor, 2 nappal a diploma leadása előtt) bent volt, az potya ötöst kap jelenléti ív alapján. a többiek pedig küzdenek a kettesért... :DD
szerk : ez meg a pesti közgáz... :DDD
[Szerkesztve] -
együttérzek.
én ma már meg is szereztem az első ''halványgyenge elégségesemet''. 80-ból 60-an megbuktak. úgy fog hiányozni ez az egyetem... :DDD
Ui. az én anyám, ha eldug valamit előlem, soha többé nem találja meg... :D
nemtom, hogy csinálja, de gyerekkoromban egy csomó kvarcjátékomat tűntette el így...
[Szerkesztve] -
atus
senior tag
Az első vizsgaidőszakban odaadtam jó édesanyámnak az összes RAM-omat, és megkértem, hogy tegye el olyan helyre, ahol egészen biztosan nem tudom megtalálni. Ezen felbuzdulva nem is kerestem, és úgy-ahogy tudtam tanulni. Aztán az utolsó vizsga után mondtam, hogy adja vissza. Erre felküldött, hogy ott van az éjjeliszekrényen... :o
Lehet, hogy most is valami ilyen trükk kell. A következő három hetem _iszonyat_ lesz. -
Som@
őstag
Akkor két PH! taggal kevesebb mára (atus, tildy kilőve! )
Ki a következő? ;]:DDD -
tildy
nagyúr
Na 2 vizsga rendben:)A mai eredményét még nem tudom..Hát csinéáltam valamit:U
Közben itthon kiderült, hogy olyan hülyeséget írtam, hogy jobb ha elbujdosok, messze a vadászmezőkre... -
Niquis
aktív tag
-
atus
senior tag
Jólvannaaa most meg miért bántotóóók? :O :DDD
Komolyan mondom, el fog kopni a vizsgaidőszak végére az F5 gombom. Tudom, hogy tanulnom kellene, itt van a lehetőség, én meg itt szobrozok, és folyamatosan frissítem a kedvenc oldalaimat, mint valami holdkóros. Ez már nem normális... :(
Aztán holnap meg bánkódok, amikor megint meghúznak. -
I_Am
veterán
Na figyejjé' kiccsávó! Két dógot tehecc! Elsőnek elmész tanulni, másodiknak pedig alvadsz egy keveset, mert nem fox tudni ébren maradni mikor szükkséged lessz rá! Remélem eléggé érthető vótam' és nem kell többször elmondanom, valamint a fizikai fenyítés árt a reumámnak is.:DDD
-
-
Som@
őstag
Virtuális 18as karika ON
[L]http://www.szanalmas.hu/[/L]
:C -
_Volkovy_
nagyúr
Az ilyen milyen vinyókon tartja a cuccát?Mert olyanokat veszek én is..Kíváncsi lennék mire mer rábízni 1TB+ adatot.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egyébként én is ezt néztem hogy ismét sikerült két egyforma sorszámú hsz-t kreálni :) Már olyan régen láttam ilyet... kezdtem azt hinni hogy végleg megjavult. Na mindegy, sokkal jobb már így is, mint volt.
PeliScan: Kösz a leírást. Azt hittem ilyen csupaszemüveg-szgépbuzi. :D -
Som@
őstag
Ideje lenne már kijavítani. ;]
Mert ez így tarthatatlan.
Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest