Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
elvileg ő is ''nagyúr'', nem?
[L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=2[/L] -
Som@
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Óh, te szegény. Ha lesz idő, sajnállak. (De ahogy most látom, negyed 9 van, ideje menni fürdeni, mert jön a következő meccs)
Szerintem menj be egy sarki számtech boltba és kérd meg őket, hogy amint kiürül egy, adják neked. De esetleg jövő héten utánanézek neked. Nagykerben lehet, előbb lesz... -
Bazsesz
őstag
Jólvanna, hullafáradt vagyok, és alig vagyok talpon. Hülyére dolgoztam a belem, hogy legyen egy kis kessem így nyár elejére. Csábító összeget kaptam ahhoz, hogy vasárnap 5-kor keljek (amúgy délután szoktam alapból).
Ebből meg procikat akarok szerezni, hogy legyen egy szép kis gyűjteményem :D Szal hol lehet ilyen tálcát szerezni? vagy mi ennek egyáltalán a neve?
Ez érdekelne most...
Üdv: Balu -
-
Bazsesz
őstag
Hali
Szal szeretnék elkezdeni procikat gyűjteni a kaktuszok mellett. Eddig tartok kettőnél, de lenne egy kis problémám. Olyan procitrartó tálcát, amit a a boltokban szoktak alkalmazni arra, hogy amíg meg nem veszik a CPU-t, azon tárolják?
Üdv: balu -
Loretto
veterán
télleg egyébként nagyon esős a nyár eleje.nem is tudom mikor volt ilyen csapadékos utoljára. a tavaszvég-nyárelő.
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Tehát akkor senkinek nem kellenek a vízilabda jegyek. :(
Hát ti tudjátok... -
Cathfaern
nagyúr
Nálunk meg szép kis esőzések voltak (azaz reggeltől kezdve esett, mint az állat), elállni már elállt, ellenben a csatornák szépen el vannak dugulva: <a href=''http://web.axelero.hu/halmagyi/eso.html''>klikk ide</a>
-
Loretto
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
sajna az elmélet kajak gáz volt a páldák anyira nem de azért akkor is jó lett volna tükör.ehhhh.majd kedden kiderül mi az állás.
-
Loretto
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
nincs mit, de van totyik is róla.
hát igen gondoltam hog csak mi szivtunk ráadásul ez okj-s vizsga amiből csak szeptemberben van jaítás kemén pénzért:(
de mindjárt lezs a meccs:) -
kamikaze boci
őstag
-
Loretto
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
m1 v m2
-
Loretto
veterán
gáz lett a vuzsagám. :(
valaki aki tanul számvitelt , irt ugy vizsgát hogy nem volt számlatükör , sem mellékelve a számlaszámok? -
kamikaze boci
őstag
Tudja valaki, melyik TV közvetíti az EB-t? Beüzemeltem egy év után a kábelt, mert a barátnőm szereti a jó focit:D
-
Cathfaern
nagyúr
Nahát, hogy az milyen új...még senkisem látta ;] :P
twollah:
Ez a fedélzeti kamera nem is rossz ötlet :) A mai tchnológiákkal simán meg lehetne oldani úgy, hogy a focista észre se vegye. Például bele lehetne ültetni a koponyájába. Agy úgysincs, így legalább valami kitölti a helyet :DD -
Damage
senior tag
Tükörtojás a'la AMD:
[L]http://www.phys.ncku.edu.tw/~htsu/humor/fry_egg.html[/L] -
twollah
nagyúr
Kezdodik a foci EB.
Miert nem raknak a focistakra is az F1 mintajara fedelzetikamerat? -
lesaux
veterán
Jobb helyeken így gyújtanak tüzet:

[L]http://web.interware.hu/lesaux/ph/tuz.jpg[/L] -
twollah
nagyúr
A herpeszre nagyon jol hasznalhato a fogkrem.
Erre most jottem ra. -
Som@
őstag
Esetleg érdekel valakit a holnapi világliga vízilabda meccs?
Van rá 3 db jegyem. :P
[L]http://www.mvlsz.hu/fina/vil_liga2004/info.htm[/L]
Én egyéb elfoglaltság miatt nem tudok a holnapi meccsekre kimenni... -
Arhel
senior tag
A faszenet meg mi is direkt erre célra kitalált folyadékkal szoktuk begyújtani, most így reggel nem tudom a nevét, de mindjárt kimegyek a kertbe és megnézem :D
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Faszenet begyújtani! Igen! :)
Jobb helyeken legalábbis simán begyújtják a faszenet. Méghozzá un. charcoal-lighter liquid-del, de lehet már olyan faszenet is kapni, amit folyadék nélkül is be lehet gyújtani. Hidd el mifelénk elég nagy hagyománya van a BBQ-nak, mindenki így csinálja. :) Utoljára május 30-án voltunk Siesta Beach-en, és mi is sütögettünk. Azóta sem ettem olyan finomat. -
Som@
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Faszenet begyújtani? :DD
Te sem sokat szoktál akkor grillezni, már ne haragudj! :P
A faszenet nem begyújtani kell. Először tüzet kell rakni rendes apró tüzifából, aztán szép fokozatosan a tűz közepébe helyezni egy-két faszén darabot. Majd ismét egy kis fa. Hogy a faszén jól átizzon. Ezt a folyamatot (egy-két újabb faszén darab behelyezése a tűzbe) addig folytatod, ameddig kellő mennyiségű parazsad nem lesz. Miután a tűz kialudt, utána indulhat a móka. Igazi faszénparázs. :)
Hja és a faszén tudtommal különben sem tud égni. :D -
a kampánycsend miatt a beígért tornádó elmaradt... :DD
így hál isten a kerti flekken-party meg lett tartva...! :t
másfél óra volt, mire be tudtam gyújtani azt a rohadt faszenet, de gyakorlat teszi a mestert.... :D -
Arhel
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jah mért nem vagy? ;]
-
Arhel
senior tag
Andikátok?? :F itt vagy?
-
PeliScan
addikt
Kéne vmi jó kis online térkép, Debrecen és környéke kellene... pontosabban szeretném lemérni, hogy a debreceni főtér és a Víkend Major nevű szálláshely közt hány km van... merre tudnám megtudni szerintetek?
szerk: inkább vmi debrecenes topicba kellett vóna feltenni a kérdést, hátha ők alapból tudják. mindjárt meg is teszem :)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ugyan arra, mint az analóg modem, csak sokkal gyorsabban...Sosem töltöttem le filmeket, ezután sem fogok, és weboldal nézegetésre untig elég.Mellesleg tudja valaki, hogy a letöltés lehet a tvnetworknél 1 giga, vagy az összforgalom?
Ill:tud valaki online forgalommérő progit???
Egyébként nagyon fasza, mert tök rugalmas, ha 15 gigát töltök le, akkor 10E lesz a havidíj, de ha utána hónapban 700 megát, akkor megint csak 5500. -
tildy
nagyúr
Na bekottottek, kurva gyors, csak ugye, 1 giga korlat.Mondjuk nem is draga: 5500/ ho, és ez bruttó:))
-
_Volkovy_
nagyúr
Bocsi a duplázásért.
-
_Volkovy_
nagyúr
Konfigot akar vásárolni valaki?
-
_Volkovy_
nagyúr
Konfigot akar vásárolni valaki?
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
''És mi lenne, ha tesóm jogsijával vezetnék addig?'' -- Eláruljam a titkot? Ha megállítanak a zsaruk, három dolgot kérnek. Jogosítványt, forgalmit, személyi igazolványt. A személyijét is kölcsönadná, vagy esetleg arra játszol hogy a nevetek is nagyon hasonló...? :)
Ki lehet bírni amíg megkapod... ja és csak hogy tudd: kib*szott parás papírok nélkül vezetni, nekem elhiheted!
[Szerkesztve] -
látom, a PH! - szervert már el is érte a tornádó, olyan rohadt lassú... :DD
-
este kerti sütögetést akartam rendezni pár baráttal.
ennek jegyében a csapból is az folyik, hogy ''tornádó lesz''
jessz!
:D
Ui. remélem, csak egyeseknek az agyára ment a kampány... :)
Aktív témák
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest