- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 11
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
engusz
veterán
Ez az 5000. hozzászólásom. :B
-
Bash
őstag
Megtaláltam Cathfaern-t is, akit még érdekel rajtam kívül: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17495[/L] #125
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jó na, javítottam rajta (kiegészítettem). :)
(Egyébként mi volt benne ennyire jó? :D) -
Bash
őstag
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17495[/L] #35
-
Panther
HÁZIGAZDA
Áh, fene vigye el. Túl jó ma a PH! nekem. :) Két hekkelést is próbáltam még, engusz segítségével (ő törölte a teszt-topikokat; köszi!) de hát nem jött össze.
Cath: miért, van egyáltalán aki asszociál? :F (Én legalábbis nem teszem...)
Lesaux: Itt az ideje betörni a nemzetközi autópiacra! :D
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
lesaux
veterán
Nézzétek meg az aláírását! :DDD
[L]http://prohardver.com/rios3_popup.php?mod=27&id=30[/L] -
_Volkovy_
nagyúr
És az én nevemmel mi a helyzet?
Avatarnak berakok mellé egy vörös csillagot,azt' csá =) -
kamikaze boci
őstag
-
Bash
őstag
-
anaqer
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
-
Bash
őstag
Őszintén? Szerintem hülyén hangzik, és nem is tudják, hogy mit jelent. De kérdezd meg egy angol nyelvű fórumon, hogy szerintük mit jelent, kíváncsi lennék a válaszokra. :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
És az milyen hogy Kamicowze? :)
-
Cathfaern
nagyúr
-
kamikaze boci
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bash
őstag
''Miért van olyan érzésem, hogy farba leszünk rúgva?''
Ez bennem is felmerült, ezért is nem teszünk közzé semmilyen arckép-megváltoztatási módszert. Ha rájössz (nem nagy ügy), akkor gratula, de itt nem beszélünk erről. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
MOD: Már úgyis elolvastad gondolom ami itt állt, Bashnak meg egyébként igaza van, úgyhogy ki is törlöm innét yól. :)
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
-
kamikaze boci
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bash
őstag
-
lesaux
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
engusz
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
engusz
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
Valaki mesélje már el,hogy mi ez a prohardver.com..:B
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bash
őstag
-
kamikaze boci
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
kamikaze boci
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mióta elromlott a monitorod, vagy színtévesztő lettél! :D
Gyakorolj (ha már megtetted akkor megint)! [L]http://pantherz.uw.hu/szintevesztes_teszt.htm[/L] :t
Egyébként fura: 0 hsz-el még újonc voltam, most meg newbie :D
[L]http://prohardver.com/rios3_popup.php?mod=27&id=30[/L]
Mit szeretnétek még hogy elérjek? :)
anaqer: kérdezték, válaszolnom kellett :DDD
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
-
Bash
őstag
-
kamikaze boci
őstag
-
Bash
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
lesaux
veterán
[L]http://prohardver.com/rios3_popup.php?mod=27&id=31[/L]
Hihi! :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bash
őstag
Valóban most már 31 regisztrált tag van, Panther beférkőzött a rendszerbe.
Cathfaern!
A .hu-n és a .com-n is két-két guest van, 0-s és 2-s ID-val. Hogy miért, azt talán Parcitól kellene megkérdezni. Talán azért, mert ugye régebben lehetett guest-ként is írogatni, és az adatbázisból nem törölték. -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Cathfaern
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bash
őstag
Én is benn vagyok 27.-ként ([L]http://prohardver.com/rios3_popup.php?mod=27&id=26[/L]), viszont Parci-n kívül csak nekem van ott egyéni arcképem (újonc létemre). Jelenleg atus az utolsó regisztrált tag, és öten már jegyeznek egy-egy hsz-t: Parci, Adi, fLeSs, keopsz és slug.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Bash
őstag
Hát erről tudnék mesélni, itt eléggé nagy össze-visszaság van a márkanevekkel. A teljesség igénye nélkül néhány példa:
Acura - Honda
Chrysler - Dodge
Datsun - Nissan
Ford - Mercury
Ford - Nissan
Geo - Suzuki
Infiniti - Nissan
Lincoln - Mercury
Mercury - Nissan
Ezeknek a márkáknak több-kevesebb ''közös'' autójuk van, mindenki ráteszi a logóját, és sajátjukként forgalmazzák. De egyes márkákon belül is van kavarodás, mint pl. a Bora - Jetta esete. Az én Nissan Quest-emet is a Ford gyártotta, 3.0-s V6-s Ford motor duruzsol benne. :) -
anaqer
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
-
kamikaze boci
őstag
-
Sick Boy
őstag
-
Sick Boy
őstag
valaki nézze már meg a vauxhall oldalán meg az opel oldalán az új Astra jellemzőit (LE, ccm, Nm stb...) azonos modell esetén, mert én nem tudom előcsalogatni mert béna vagyok nem találom, hogy hol kell ezeket megnézni Vauxhalléknál, csak a tuningpartneri viszony kiderítése végett, mert kíváncs vagyok, hogy a Vauxhall tényleg tuning-e!!! Help!!!
-
Bash
őstag
-
kamikaze boci
őstag
-
Sick Boy
őstag
-
Sick Boy
őstag
prohardver.com????????? what is it? egy belépőoldal és semmi (nem jó a liginom... :) )
-
kamikaze boci
őstag
-
lesaux
veterán
-
kamikaze boci
őstag
A fénykép alapján egy karosszéria lakatos 40-50 rugót (vagy többet) kér el. Plusz fényezés, cserealkatrészek, rohangálás, nem éri meg. Kifizetsz egy 100-ast, ráköltesz még ugyanannyit, és kapsz a pénzedért egy több sebből vérző vánszorgó tetemet:D Az ilyen autót csak érzelmi okokból szabad megjavítani (különleges model, családi hagyományok, stb).:)
-
atus
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Sick Boy
őstag
-
atus
senior tag
-
Sick Boy
őstag
-
PeliScan
addikt
Köszönöm a válaszokat, tényleg megfontolom őket.
[amne], ez nekem fel sem tűnt, de igazad van, ha télleg ezért hiányzik a lökhárító akkor az elég gáz. viszont elképzelhtő hogy szimplán azért hiányzik, mert annyira szarrá tört, h nem is maradt rajta. A futómű amiatt menne tönkre, ráfolyik a víz? Túlzottan nem értek hozzá, de innen úgy tűnik h ''csak'' a karosszéria sérült, magam a tufómű meg a tengely nem.
Sick Boy, valóban egy Lada jobb vétel lenne pusztán racionális szempotokat nézve, de abban vhogy nem érezném jól magam... és abból rengeteg van az utakon, Rapidból meg alig néhány, igazi kurózum. :B
Boci, miért lenne annyira drága? Ennyi minden tönkremegy benne? Csaknem... illetve ha igen, nem lehet annyira drága... vagy nagyon? -
Bash
őstag
-
Sick Boy
őstag
jaja ''autó'' LOL :DDD
-
Sick Boy
őstag
jaj most láma leszek, lehet, hogy oda kellene írnom... na mindegy. Szal csajom kolis és a koli előtt szokott állni egy ''Vauxhall'' márkájú kocsi és kotta olyan, mint az Opel Calibra, de egy az egyben. Megnéztem múltkor közelebbről, de valami furi volt, aztán rájöttem, mi... jobbkormányos. Megnéztem a Vauxhall [L]http://www.vauxhall.co.uk[/L] oldalán, hát mit láttam... Nézzétek meg ezeket a képeket (800 * 600) nem ismerős valahonnan???????????????????????????????
kép 1 [L]http://vauxhall.co.uk/assets/brands/cars/newAstra/Image2_800_600.jpg[/L]
kép 2 [L]http://vauxhall.co.uk/assets/brands/cars/newAstra/Image4_800_600.jpg[/L]
nahát, nahát... -
kamikaze boci
őstag
Ne vedd meg. Erre a gatyád meg a fél életed rámegy, ha rendbe akarod hozatni (még akkor is, ha van alkalmas felszerelésed, szaktudásod a házi bütyköléshez). Ha mindenáron kell valami guruló kacat, vegyél egy trabantot 20-25-ért fél év műszakival. Ha a trabi nem jó, gyűjts egy kicsit, 300 körül már egész elfogadható ''autókat'' lehet kapni.
-
[amne]
senior tag
Törött autót ne nagyon, régi törött autót meg soha. Hűtő tuti kilyukadt, 3 panel, lökhárító nincs is rajta, ezt a ''tuning''-ot azok a hülyegyerekek használják akik kinyomják a szemét a kocsinak, tuti hogy szét van hajtva. Nem tudom mióta áll ebben az állapotában de ha egy kicsit is sérült futómű így áll, szét marja a rozsda. Nagy balgaság lenne ezt megvenni.
-
Sick Boy
őstag
hónapok óta autót keresek, mondjuk nekem egy millám van rá, de nem érdekes, 180-ért jobb kocsit kapsz. Az a baj ezzel, hogy veszel egy 17 éves Seat Ibizát, de, mondjuk kilyukad a hűtő valahol, azt rögtön 40 000 forint. Én aszondom vegyél Ladát. Olyan zsírakat lehet kapni 200 000 forintért, mint atom. Nekem egy 1979-es 1200-es karikaladám van és király azzal nyomulok ehe ehe. Ja és bárhol fillérekért kapsz alkatrész és mindenki ért hozzá (gondolom ezért kellene a skoda is... nem?)
-
anaqer
veterán
-
Sick Boy
őstag
-
PeliScan
addikt
-
mormota
senior tag
-
PeliScan
addikt
[nagyon szeretném megvenni!! :D beszéljetek le!! :DDD]
-
anaqer
veterán
-
tildy
nagyúr
-
PeliScan
addikt
-
mormota
senior tag
-
anaqer
veterán
-
PeliScan
addikt
Nem akarom nagyon szétoffolni az autóvásárlós topikot, meg az a baj h nem is akar szétoffolódni, szóval beteszem ide is; szerintetek mennyibe fájna használhatóvá -nem tökéletes, gyári állapotra, szimplán használhatóra!- pofozni ez a csöppséget?

[szegény twollah odalesz h megint kocsikról van szó :D] -
mormota
senior tag
-
kamikaze boci
őstag
-
Som@
őstag
-
PeliScan
addikt
CS. :P
[L]http://dragongamez.com/camperstrike.htm[/L] -
szasza_1
senior tag
-
LOTR
addikt
lehet minden félére, de nem mind1, hogy milyen biztosítást kötsz rá
pl: sztem nem éri meg olyat, hogy ha ellopják akkor neked fizessen a biztosító, de a villámkár már nagyon is megéri :)
ha van egy rossz alkatrészed azt akár mikor be tudod jelenteni villámkárra, esetleg rákötöd előtte a 220 ra, hogy biztos legyél a dolgodban, persze ehhez jó ha van egy infoboltos ismerős is :)
amúgy ezt a villámkáros biztosítást asszem a házra kell kötni, és akkor feljegyzik, hogy mi van a házban(mit akarsz biztosítani) és annak függvényében kell fizetni, asszem ez nem túl nagy összeg -
LOTR
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 11
- (téma lezárva)
- Battlefield 6
- Garmin topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple AirPods Max 2 USB-C Bontatlan Fekete & Csillagfény / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest