Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Bosszúból lehet h veszek 3 Samsung 120GBos vinyót, és eladom mind. Leszarom, h jönne-e ellenőrizni, ha jönnek, megmondom h a telken van a gép. :D
[Nincs is telek. :P] -
PeliScan
addikt
Katasztrófa, ezze la Sulinettel visszatért a szocializmus... nem az van, ami kell az embereknek, hanem az kell hogy kelljen az embereknek, ami van. :((
-
Loretto
veterán
hallotátok ezt a mozis dolgot?jun .7 után ha veszel mozijegyet akkor kapsz egy füzetszerűt amiben van 20 kupon, majd ezzel jun 17-20-ig 290 hufért mozizhacc.tök cool nem?
-
Arhel
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #287 üzenetére
Nah persze! :P
De sajna winxp már nem akarodzott elindulni :( -
twollah
nagyúr
Nagyon huvos van.
Itt ulok a szobamban, es fazom. -
twollah
nagyúr
Micsoda fake, hoax hirek terjednek a forumban.
Akos befejezi a palyafutasat.
Betiltjak a Princo lemezeket.
A vegen a Ph egy bulvarlap szintjere fog lesullyedni? -
Sick Boy
őstag
csak úgy...
-
-
Sick Boy
őstag
vázzz délután számvitel vizsga, mondanám, hogy tudom, dehát nem lenne igaz... :O
-
Out
addikt
most nem vagyok almos :D
-
_Volkovy_
nagyúr
Jóreggelt :D
-
LOTR
addikt
válasz
PeliScan #108 üzenetére
attól függ, hogy:
1. le akarod e festeni?
2. motorhibás e?
3. csak karosszéria?
sztem, így képről: egy jobb első sárvédő, egy motháztet, meg egy lökhárító csere
meg veszel egy lámpát, bontóban biztos van
képről úgy tűnik, hogy futómű nem sérült, motor meg nem látszik(lehet nincs is ;] )
csak alapanyag bontóból sztem, ha jó helyről tudod beszerezni 50k alatt meglesz
a festés lenne a legdrágább meló, meg persze emberke is kéne aki megcsinálja
összegzés: ha csak lakatosmunka van, akkor 100k alatt -talán- meglenne
+festés -ha még nagyobb szerencséd van alles 100k -
PeliScan
addikt
Köszönöm a választ! Nos, vennék én új Rapidot is, de az sokkla drágább lenne. :( Amit néztem múltkor, az 360 volt, '87es azt hiszem, garantáltan tuningmentes, elég szép állapotban, de azért akkor is, 360 nagyon sok. :o A csehektől meg a regisztráció miatt nem éri meg behozni....
-
tildy
nagyúr
Jáááj nem barátoma google, mert ..csak.Szal:
Binary heap magyarul mi?
Hash table , stb?
Illetve ha van valakinek jegyzete, doksija az alábbiakról, küldje már el mailben(magyar nyelvű cuccoknak jobban örülnék)
szal:
huffman- algorithm
graphs and paths
stack and queues
Trees
binary search trees
hash table
binary heap
Holnapután vizsgázom, de csak angol doksim van, vagyis az sincs nálam, mert kettőnknek egy könyvünk van, és szerintem az a vizsgán nem nálam lesz.
Szal BME-sek főleg tőletek várok dolgokat, úgyis mindig mondjátok, hogy...;]
(A kandós doksikat már letöltöttem, de elég gyengén kidolgozott amit találtam...) -
szasza_1
senior tag
Ja, kösz, a kereső megtalálta.
De bazz, úgy meg ijedtem, pont elkezetem írni, hogy nem kell minden pici gond miatt topicot nyitani (amikor nem volt ott, hogy ''vagy próbáld meg a keresőt hátha''), de eltült a hozzászólásom, nyomtam egy visszát, hát ha visszajön :), és akkor ott látom ezt a topicot:
''Nem kell minden kisebb-nagyobb dolog miatt témát nyitni. először tessék utána járni! ''
és azt hittem, hogy váletlenül én hoztam létre valahogy. Aztán utánna látom, hogy mégsem. Fuuhhh.
[Szerkesztve] -
szasza_1
senior tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy lehet mpg-et (vcd-t) megvágni, vagy összefűzni. Mert azt hiszem, hogy a VirtualDub csak aviba tud menteni.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
válasz
PeliScan #125 üzenetére
Hát van kétfajta variáció:
1. öreg autó már amúgy is korrodálódó, gyengülő futóművel együtt megsérül, onnantól fogva mégjobban korrodálódik, roncsolódik.
2. tökéletes futómű, de sokáig egy pozícióban lévő autó csak amortizálódik, terhelé mindent folyamatosan ugyanonnan ér.
Én tényleg csak lebeszélnélek erről a vételről, nagy szívás lesz, Rapid-it meg egy életre megutálod. Keress tovább, északi szomszédainknál több futkos és a behozatal se olyan bonyolúlt már. -
twollah
nagyúr
A hetvegen szereztem egy PAPST baseball sapkat.
A sildje sotetkek, a felso resze tortfeher, es egy pici vilagoskek PAPST felirat van rahimezve. -
Sick Boy
őstag
a legújabb GSM telefon!!! zenelejátszóval és fényképezőgéppel!!! ez már a XXII-dik század!!!!
[L]http://www.gumicsizma.hu/picture_big/200405170835.jpg[/L] -
lesaux
veterán
És tényleg: miért prohardver.com, miért nem prohardware.com?
-
Bash
őstag
válasz
kamikaze boci #235 üzenetére
''EDITOR'' volt a rangja, ''PROHARDVER 4EVA'' volt az aláírása, és volt egy hsz-a és 2004.05.08-án regisztrált. :)
-
hungeek
senior tag
válasz
_Volkovy_ #233 üzenetére
<script language=''JavaScript''>window.location=''xyz.html'';</script>
de az ingyenes szolgáltatók általában tiltják az átirányítást más honlapra. Én pl arra használom ezt a scriptet ha nem lehet php-s index-et default kezdőlapnak beállítani, így irányítom az index.html-ről az index.php-re vagy ami éppen aktuális.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Láma kérdés no1:hogy kell azt megcsinálni,hogy mondjuk regisztrálok valahol ingyenes tárhelyet,és onnan átirányítom máshova a netezőt?
Tehát mondjuk tar.hu/akármi,és ha ezt írja be címsorba,akkor mondjuk az index.hu-n köt ki? -
Na, .com-al így jártunk.
prohardver.gov, valaki? :DDD -
lesaux
veterán
válasz
kamikaze boci #229 üzenetére
Az ki?
-
Bash
őstag
válasz
kamikaze boci #221 üzenetére
Nem árulkodom, csak segíteni szerettem volna a főnöknek, ha már rosszalkodtunk, sőt még egy irányt is javasoltam neki. :D Persze ő biztos nem nevetett, hogy plusz munkát adtunk neki.
MOD: Persze ez mind nincs, ha nem reklámozod annyira az aláírásodban. Szépen elsunnyogtunk volna a ''grand opening''-ig. :D
Sorry Parci!
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Én kérek elnézést...
-
_Volkovy_
nagyúr
Ez jó volt :DD
-
Tithian
őstag
Jééé, eltűnt minden :DDD
-
Akit meglatok, h regisztralt oda, azt eszementul seggbe fogom rugni...!!
-
Sick Boy
őstag
most mindenki aki idetéved regisztrálni fog király!!! mire elindul az oldal, lesz vagy 8000 tagja... LOL :D
-
Tithian
őstag
Reszkess pontkom, jövök!
[L]http://prohardver.com/rios3_popup.php?mod=27&id=38[/L]
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
na jó, de ez meg mire jó? Nem műxik, nem? fog valaha?
-
hungeek
senior tag
nah én lettem a ph dot com-on a 36. :) és mikor fog az angol site működésbe lépni?
-
Sick Boy
őstag
ehe ehe albínó betmen...
[L]http://prohardver.com/rios3_popup.php?mod=27&id=35[/L]
Aktív témák
- E-roller topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Gitáros topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest