- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 11
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
-
PeliScan
addikt
Bosszúból lehet h veszek 3 Samsung 120GBos vinyót, és eladom mind. Leszarom, h jönne-e ellenőrizni, ha jönnek, megmondom h a telken van a gép. :D
[Nincs is telek. :P] -
anaqer
veterán
-
Arhel
senior tag
-
PeliScan
addikt
Katasztrófa, ezze la Sulinettel visszatért a szocializmus... nem az van, ami kell az embereknek, hanem az kell hogy kelljen az embereknek, ami van. :((
-
I_Am
veterán
-
Arhel
senior tag
-
DonLeo
senior tag
-
Loretto
veterán
-
hungeek
senior tag
-
Loretto
veterán
hallotátok ezt a mozis dolgot?jun .7 után ha veszel mozijegyet akkor kapsz egy füzetszerűt amiben van 20 kupon, majd ezzel jun 17-20-ig 290 hufért mozizhacc.tök cool nem?
-
Arhel
senior tag
-
Arhel
senior tag
Nah persze! :P
De sajna winxp már nem akarodzott elindulni :( -
Alvin_ti4200
félisten
-
szasza_1
senior tag
-
Arhel
senior tag
-
Arhel
senior tag
-
fokukac
nagyúr
-
Matr x
aktív tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Nagyon huvos van.
Itt ulok a szobamban, es fazom. -
twollah
nagyúr
-
KovacsUr
addikt
-
twollah
nagyúr
Micsoda fake, hoax hirek terjednek a forumban.
Akos befejezi a palyafutasat.
Betiltjak a Princo lemezeket.
A vegen a Ph egy bulvarlap szintjere fog lesullyedni? -
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Sick Boy
őstag
-
tildy
nagyúr
-
Sick Boy
őstag
vázzz délután számvitel vizsga, mondanám, hogy tudom, dehát nem lenne igaz... :O
-
Out
addikt
most nem vagyok almos :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
tildy
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Jóreggelt :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
[amne]
senior tag
-
LOTR
addikt
attól függ, hogy:
1. le akarod e festeni?
2. motorhibás e?
3. csak karosszéria?
sztem, így képről: egy jobb első sárvédő, egy motháztet, meg egy lökhárító csere
meg veszel egy lámpát, bontóban biztos van
képről úgy tűnik, hogy futómű nem sérült, motor meg nem látszik(lehet nincs is ;] )
csak alapanyag bontóból sztem, ha jó helyről tudod beszerezni 50k alatt meglesz
a festés lenne a legdrágább meló, meg persze emberke is kéne aki megcsinálja
összegzés: ha csak lakatosmunka van, akkor 100k alatt -talán- meglenne
+festés -ha még nagyobb szerencséd van alles 100k -
PeliScan
addikt
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Jáááj nem barátoma google, mert ..csak.Szal:
Binary heap magyarul mi?
Hash table , stb?
Illetve ha van valakinek jegyzete, doksija az alábbiakról, küldje már el mailben(magyar nyelvű cuccoknak jobban örülnék)
szal:
huffman- algorithm
graphs and paths
stack and queues
Trees
binary search trees
hash table
binary heap
Holnapután vizsgázom, de csak angol doksim van, vagyis az sincs nálam, mert kettőnknek egy könyvünk van, és szerintem az a vizsgán nem nálam lesz.
Szal BME-sek főleg tőletek várok dolgokat, úgyis mindig mondjátok, hogy...;]
(A kandós doksikat már letöltöttem, de elég gyengén kidolgozott amit találtam...) -
I_Am
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
_Volkovy_
nagyúr
-
szasza_1
senior tag
Ja, kösz, a kereső megtalálta.
De bazz, úgy meg ijedtem, pont elkezetem írni, hogy nem kell minden pici gond miatt topicot nyitani (amikor nem volt ott, hogy ''vagy próbáld meg a keresőt hátha''), de eltült a hozzászólásom, nyomtam egy visszát, hát ha visszajön :), és akkor ott látom ezt a topicot:
''Nem kell minden kisebb-nagyobb dolog miatt témát nyitni. először tessék utána járni! ''
és azt hittem, hogy váletlenül én hoztam létre valahogy. Aztán utánna látom, hogy mégsem. Fuuhhh.
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
szasza_1
senior tag
-
hungeek
senior tag
-
szasza_1
senior tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy lehet mpg-et (vcd-t) megvágni, vagy összefűzni. Mert azt hiszem, hogy a VirtualDub csak aviba tud menteni.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
-
[amne]
senior tag
-
[amne]
senior tag
Hát van kétfajta variáció:
1. öreg autó már amúgy is korrodálódó, gyengülő futóművel együtt megsérül, onnantól fogva mégjobban korrodálódik, roncsolódik.
2. tökéletes futómű, de sokáig egy pozícióban lévő autó csak amortizálódik, terhelé mindent folyamatosan ugyanonnan ér.
Én tényleg csak lebeszélnélek erről a vételről, nagy szívás lesz, Rapid-it meg egy életre megutálod. Keress tovább, északi szomszédainknál több futkos és a behozatal se olyan bonyolúlt már. -
twollah
nagyúr
A hetvegen szereztem egy PAPST baseball sapkat.
A sildje sotetkek, a felso resze tortfeher, es egy pici vilagoskek PAPST felirat van rahimezve. -
Sick Boy
őstag
a legújabb GSM telefon!!! zenelejátszóval és fényképezőgéppel!!! ez már a XXII-dik század!!!!
[L]http://www.gumicsizma.hu/picture_big/200405170835.jpg[/L] -
anaqer
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
lesaux
veterán
És tényleg: miért prohardver.com, miért nem prohardware.com?
-
Bash
őstag
''EDITOR'' volt a rangja, ''PROHARDVER 4EVA'' volt az aláírása, és volt egy hsz-a és 2004.05.08-án regisztrált. :)
-
hungeek
senior tag
<script language=''JavaScript''>window.location=''xyz.html'';</script>
de az ingyenes szolgáltatók általában tiltják az átirányítást más honlapra. Én pl arra használom ezt a scriptet ha nem lehet php-s index-et default kezdőlapnak beállítani, így irányítom az index.html-ről az index.php-re vagy ami éppen aktuális.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
lesaux
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
Láma kérdés no1:hogy kell azt megcsinálni,hogy mondjuk regisztrálok valahol ingyenes tárhelyet,és onnan átirányítom máshova a netezőt?
Tehát mondjuk tar.hu/akármi,és ha ezt írja be címsorba,akkor mondjuk az index.hu-n köt ki? -
hungeek
senior tag
-
anaqer
veterán
Na, .com-al így jártunk.
prohardver.gov, valaki? :DDD -
kamikaze boci
őstag
-
kamikaze boci
őstag
-
hungeek
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bash
őstag
Nem árulkodom, csak segíteni szerettem volna a főnöknek, ha már rosszalkodtunk, sőt még egy irányt is javasoltam neki. :D Persze ő biztos nem nevetett, hogy plusz munkát adtunk neki.
MOD: Persze ez mind nincs, ha nem reklámozod annyira az aláírásodban. Szépen elsunnyogtunk volna a ''grand opening''-ig. :D
Sorry Parci!
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Én kérek elnézést...

-
_Volkovy_
nagyúr
Ez jó volt :DD
-
I_Am
veterán
-
kamikaze boci
őstag
-
Bash
őstag
-
hungeek
senior tag
-
I_Am
veterán
-
Tithian
őstag
Jééé, eltűnt minden :DDD
-
Bash
őstag
-
hungeek
senior tag
-
Parci
HÁZIGAZDA
Akit meglatok, h regisztralt oda, azt eszementul seggbe fogom rugni...!!
-
Sick Boy
őstag
most mindenki aki idetéved regisztrálni fog király!!! mire elindul az oldal, lesz vagy 8000 tagja... LOL :D
-
Tithian
őstag
Reszkess pontkom, jövök!
[L]http://prohardver.com/rios3_popup.php?mod=27&id=38[/L]
[Szerkesztve] -
Glottis
senior tag
-
Bash
őstag
-
hungeek
senior tag
-
Bash
őstag
-
Sick Boy
őstag
na jó, de ez meg mire jó? Nem műxik, nem? fog valaha?
-
hungeek
senior tag
nah én lettem a ph dot com-on a 36. :) és mikor fog az angol site működésbe lépni?
-
Sick Boy
őstag
ehe ehe albínó betmen...
[L]http://prohardver.com/rios3_popup.php?mod=27&id=35[/L]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 11
- (téma lezárva)
- Battlefield 6
- Garmin topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest