Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
-
PeliScan
addikt
Ha mán itt tartunk, én a Matrix HUB 1 terrás OPjától, Wakeupneo-tól vettem még három hónapja egy tunert, kipróbálás nélkül, de megbeszéltük h nem müxik, visszaveszi. Nem is gyanakodtam, azért eléggé ismert ahhoz az hubon, h ezzel rontosn a hírnevén.
Nos, lassan több mint három hónapja semmi. Néha ír, h oksa, mostmár télleg mindjárt. 2x nem jött el a talira, hiába vártam fél órát. :( Mocsok dolog. -
Som@
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Mondjuk.
Adtam már én el a PH!-n így CDírót, hogy írtunk egy ''szerződést'', hogy 3 napon belül, ha bármi baja van, akkor visszavásárolom.
Az meg hogy PH! vagy Apronet, szertinem egy kutya. Messziről jött ember (vagy csiga? :DDD) azt mond amit akar. :(
Itt is a legtöbb ember csak egy avatar a másik számára.
Sajnos ilyen világot élünk. Nekünk kell egy kicsit jobban figyelni.
De tudod: a remény hal meg utoljára. :P -
_Volkovy_
nagyúr
Nekem mondod :(
De mit kellett volna csinálom?Aláíratni vele egy nyilatkozatot?Mondjuk az fura volt hogy állítólag ''a srác nem találja a karidhoz a garipapírt,de ezért 1k-val olcsóbb''..
Mindenki így intézte vele a 9800pro-k vételét pl.,és senkit se vert át.
Én még mindig abban bízom,hogy elutazott Malajziába két hétre,a telefonját meg itthon hagyta. -
_Volkovy_
nagyúr
Sántít,de eddig még a PH-ról senkinek nem volt problémája vele tudtommal,nem gondoltam hogy előfordulhat ilyen.
Azért az elgondolkodtató hogy a Ph-ról is leszedte minden adatát.
''Örökké nem eshet''?
Arra gondolsz hogy egyszer csak kivirul az ég,és csupa pozitív történik velem?Rosszul gondolod,ebben az évben csak negatív dolgok találnak meg(de olyanok,amiknek a valószínűsége semmi),és már kurvára unom. -
-
Loretto
veterán
melexik a procim.net+zene+dvd írás és már 30 fok
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem semmi a srác:senki se tudja a nevét,a telefonját nem veszi fel,gőzöm sincs hol lakik Csepelen,és amikor láttam a kocsiját,nem volt rajta rendszám.Egyébként fehér Suzuki Swiftről beszélünk,amiből van 500.000 darab.
Nem hiszem hogy megpattant,az én kártyám miatt legalábbis biztos nem.Attól félek hogy itt valami nagyobb bazdmeg van,és akkor ugrott a 35.000-em,meg a nyári gépezés.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Btw. valami nem volt százas, mert a fele szövegedet nem hallottam (mondhatám úgy is, hogy bugyogott a hangod :)[/L]). De végül azért sikerült interpolációval megérteni :D
-
_Volkovy_
nagyúr
Hát..
Május 14.-én odaadtam neki a videókártyámat cserére,és azóta nem tudom elérni sehogy.
Még a valódi nevét sem tudom.Meg egy papírom sincs a 35k-s vga-ról.:(
A telefonja pedig ki van kapcsolva.Mit tehetek,ha vissza akarom kapni a zsém/kártyám?
Nem állítom biztosra,hogy turpisság van a dologban,de gyanítom.Hogy egy hozzá hasonló kereskedő emberkét nem lehet felhívni múlt péntek óta(ezóta hívogatom):F -
_Volkovy_
nagyúr
Népek:senki se tudja,hogy hova tűnt Sawtooth(a videókártyámmal együtt)?Telója ki van kapcsolva,péntek óta próbálom hívni.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nos, annál az egyszerű oknál fogva csökken picit a teljesítmény, és nő a fogyasztás, hogy a benzin 1,24x több energiát tárol, mint a PB-gáz. Tehát elvileg ennyivel kellene többet fogyasztania illetve csökkennie a teljesítménynek.
Valóban sokkal jobban keveredik a gáz-levegő, hisz mindkettő gáznemű, ugye. ennek több áldásos hatása közül az egyikk h így nem lesz 24% a kettő közötti különbség, hanem csak 10-15%. Meg tökéletesebb az égés > 75%al kevesebb káros anyag. Nem oldja az olajat > negyedannyi olaj fogy, mint benzines üzemnél.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Öö...a telefonom be van kapcsolva...viszont a helyedben ránéznék az adataimra, kb. fél perce megváltoztak :) (sorry, elfelejtettem átírni, pedig mindenhol átírtam, csak itt a PH!-n nem :B)
-
kamikaze boci
őstag
Cathfaern
Felhívnálak, ha be lenne kapcsolva a telefonod:P
[L] -
PeliScan
addikt
Ne bántódjon meg senki, hatalmasat mosolyogtam rajta, csak ezért teszem be.

-
Sick Boy
őstag
huhh most mentettem meg 5 GB adatot egy véletlen shift+del után... de erőfeszítésemet siker koronázta... :)
-
rog
addikt
[L]http://slashdot.org/article.pl?sid=04/05/25/1439206[/L]
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát akkor hasonlóak a kocsijaink :) Ez is Mazda626, csak nincs átalakítva. '83-as, de nagyon állat.
Azt mondod csökken a teljesítmééény?! Akkor nem kell! ;] 100 lóerő alá azért már igazán nem adhatom... :DDD
(Egyébként én azt hittem jobban megy tőle, mert nem kell a levegő-benzin keverék előállításával izélni... bááár... be kell valljam vajmi kevés fogalmam van róla hogy is van ez az autógáz-dolog. Ha te tudod, és esetleg van kedved meg időd leírni, szívesen elolvasnám. :) ) -
twollah
nagyúr
Csak nalam lassu a Ph vagy masnal is?
-
BeBe
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudna valaki web-es active desktop-okat ajánlani? Hírek, időjárás, stb., ilyenek érdekelnének és lehetőleg magyar. Előre is köszi! -
tildy
nagyúr
jahm 5 órás a vizsga,9-kor kezdődik 2-kor van vége...Úgy érzem viszont, hogy nekem hamarabb:(Na mindegy, próba cseresznye...
-
tildy
nagyúr
2 óra sincs már a vizsgámig:(
Semmit nem tudok de lehet minden füzetet , könyvet használni.Remélem norvég iskolarendszerhez méltő kérdéssor lesz:Könnyű;]
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Ez egy nagyon hideg reggel :D
-
Bash
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Most nagyon felment a benzin ára. Egy gallon (3.785411784 liter) (Super Premium Unleaded) a a környék legolcsóbb kútján $2.09, de Venezuelában pár hónappal ezelőtt 19 centért mérték a benzin literjét. :) Pedig nincs még két éve sem, hogy 80 cent körül volt egy gallon nálunk. Gázárakról nem tudok nyilatkozni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Öö...na jó, fogjuk rá, hogy értem :D
U.I.: Igen, tényleg pihent vagy :DDD -
kamikaze boci
őstag
Cathfaern:
Próbáltam levelet küldeni a háromfokozatú hordozórakéta ügyben, nem sikerült. De a lényeg, hogy van, jó, olcsó, ne nézz máshol (addig legalábbis, míg a Kereskedelmi Szövetség ajánlatát nem láttad)!
Ma este 6 után érek haza, újra megpróbálkozom a link küldéssel. Most mindenesetre megpróbálom közvetlenül webes felületről.
Cathfaern:
U.i.: pihent vagyok, ugye?:D -
PeliScan
addikt
Na jó, de ha 5-10 éve ugyanezt mondta volna neked vki, akkor most is benzinesed lenne. :) 100k az még drága is, ki szokták hozni 50ből, nah persze ehhez még a vizsga, ami biztos nem kevés... mocskos szájukat, h 145, ha 130 lenne, sokkal jobb lenne... no mind, már eléggé elegem van magamból. :D Joccakát all. :)
-
LOTR
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
az átalakítás sok, de ha 100k ból kijön az még nem is vészes
a kérdés már csak az, hogy Te milyen autóba akarod, mert ha 100ból kijön az bizony már nem újfajta, és lehet, hogy meg sem érné, mert amire visszajönne az ára addigra kiesel az autó alján :) -meg a gáz is drágább lesz, és még lassabban jön vissza az ára :O
ez sztem annak érte meg aki kb 5-10 éve már megcsinálta, mint mi ;] -
LOTR
addikt
nekünk is mazdánk van átalakítva, egy 626 -os
teljesen jó a motorja, még semi nem volt rajt szerelve az elkopó cuccokon kívül, csak szegény nem mai gyerek
lényeg, gázból több kell, sztem rosszabb is az arány 10/12 l-nél legalább 13-15, ez autótól függő, és a teljesítmény is csökkenni fog
viszont van ellenpélda is:
8 éves opel astra 1.4 16V meg se lehet mondani róla, hogy gázzal vagy benzinnel megy -attól függetlenül gázból több kell -
-
PeliScan
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
(Milyen az az ''eletromos Skoda''? :F)
Szóval 90e mondjuk. Az nem kevés, de legalább sok. :D Azt írta a kalkulátor hogy 10 helyett 12 litert fogyasztana a Mazda, a feleolyan árú üzemanyagból... lehetséges ez? Én kicsit rosszabb arányt tudtam. Mert akkor azért már lehet hogy megérné... Egy km 15 Ft lenne kb a 25 helyett. Ami pedig nem rossz... -
Panther
HÁZIGAZDA
Dzsízössz, de durva az a két eladó VW bogár... Szétröhögtem rajta a belem. Gondoltam nem rontom ezzel a hsz-el ott az üzletet inkább, de valahol le kellett írnom. :) Biztos lehet belőlük autót csinálni, de... szóval az a két kerék meg egy rugó áll a bozótban kicsit durva volt nekem így éjjel :DDD
-
PeliScan
addikt
Igen, ezt én is olvastam, de nem tudom, emnnyire pontos az infó.
Amúgy nagyon nagy disznóság ez a száni-post, napok óta gondolkodtam egy ilyen topik nyitásán, de majd pár nap múlva. Elektromos skoda minden álmom. :D Bash-al már beszéltem, de ő lebeszélt. (Eleltronikai végzettsége van. :( Mármint azért '':('' mert akkor hozzáértő mondta.) -
Panther
HÁZIGAZDA
És az átalakítás mennyi? :)
-
PeliScan
addikt
Meg tudja vki mondani h mennyibe kerül most egy liter benzin, és autógáz? :F Akár kb-re is jó, én 258/135re tippelek.
(ehhez kéne :) [L]http://www.primagaz.hu/pages/autogaz/szamoljaki.hu.html[/L]) -
KovacsUr
addikt
Jó az aláírásod, lesaux! :DDD Honnan van? :U :D
-
KovacsUr
addikt
PeliScan, a macskák elkeltek már? Ha igen, szólj, mert akkor nem reklámozom tovább... :DDD
-
divot
veterán
Mi a búbánatért nem tölthetem a napjaimat folyamatos naplementebámulással a portugál tengerparton? Annyira gyűlölöm, amikor sok dolgom van! :O
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest