Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
[Most épp úgy vígasztalom magam, h ki tudja, ha egy hét múlva járok ugyanerre, csak már a csillivilli kétszázötvenezres tuning Skodával, és egy picit átmegyek ugyanúgy a másik sávba, ahol épp egy távolsági busz megy mint állat, és elviszi a fél elejét a kocsinak, akkor többe kerülne a móka... de sajnos elég sovány vigasz. :O 16e-be került ez a mai :(]
-
-
PeliScan
addikt
Kurvaélet. :( Meghúztak. :( Soksok idő, meg pénz... áhh. :(((
-
KovacsUr
addikt
WTF!
''Koszonjuk levelet!
A Fokusz Online munkatarsai folyamatosan dolgozzak fel a beerkezett kerdeseket, javas
latokat es kritikakat.
Minden levelre igyekszunk mielobb valaszolni.
Udvozlettel:
A Fokusz Online stabja''
Ilyet kaptam... nem írtam én semmit a Kókusz Onlájnnak, úgyhogy gondoltam, vírus, de a levélben semmi bináris csatolmány nincs, mi a fene? Vagy éppen ők kaptak az én nevemben valami vírust, és erre küldték ezt a kedves automata választ? :F -
a lényeg, hgoy ő értette, nem ? :) ilyenkor csak bólogatni kell együttérzően...
----------------------------
más :
ezen akkorát röhögtem az előbb (a napi.hu-ról van)
Egymillió hektár a semmiből
04.5.27 08:55
A magyar gazdák összesen egymillió hektárral nagyobb területre kértek uniós és nemzeti támogatást, mint amennyi egyáltalán létezik - állapította meg az a rendszer, amely a gazdaregisztrációt ellenőrzi.
:DD
hiába, kreatív nép a mienk, nagyon... í]y fogjuk lenyomni Európát...! :C
[Szerkesztve] -
DaSilva
senior tag
Én is lenyomtam ma egy vizsgát ötösre úgy, hogy a feladatok felét még most se értem, pedig elmondta a bácsi.
-
KovacsUr
addikt
Átmentem fizikából második nekifutásra :DDD o/
Hajrá, Panther, szorítunk neked. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Alagút sajna nincs. Pedig akkor a tetejére felmentem volna és úgy előzök. :)
A Mazda amúgy nagyon jól zúzta... mentem be szélárnyékba meg minden amit el tudtok képzelni :D (Be kell valljam, állati jó érzés volt ... rányomulni a hátuljára, aztán kivágni a szembejövő sávba és nyomni a gázt wáááá ;])
Szerintem nálunk is igy van a neptun, de még nincs tapasztalatom szerencsére... úgy voltam vele, max ott sincs fenn már, és akkor jól megszivtam.
...Nemsokára vizsga :) -
válasz
PeliScan
üzenetére
''NE ESS PÁNIKBA!''
én első próbálkozásra a cél előtt 100 méterrel buktam meg.
másodjára kaptam egy reggel 6:15-ös időpontot. felkeltem, beadagoltam magam koffeinnel, de otthon hagytam az igazolást, hogy az előző vizsga nem sikerült, és anélkül nem is engedtek vizsgázni. 7:00-kor már otthon voltam...
egyébként a legjobb a reggeli dugóban vizsgázni. harmadjára reggel 8-kor vizsgáztam. Király volt. fél óra alatt elaraszoltam a Népstadiontól a Keletiig, majd vissza. :D és így araszolva csak hárman jöttek majdnem belém... :D
Ui. ha azt mondja, hogy kanyarodj balra vagy jobbra, nézd meg, hogy tényleg szabad-e, mert ezzel szoktak szí@atni... :D
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Ha megbuktat, a vizsgabiztos kocsija elé vetem magam, aztán nézhet. :D
-
''előzöm sumahert is''
alagút nem volt? a Mazda még megvan? :t
------------------------
egyébként mákod van, így legalább eléred. ja, nálunk úgy működik a neptun, hogy a vizsga kezdete után 1 perccel már meg sem tudod nézni, hogy hol lenne a vizsgád...
egy barátom januárban beült a másodikosokhoz zh-t írni. aztán kiderült, hogy a neptun meghülyült, és az ugyanolyan nevű, de tök más tárgyhoz rakta be. de átment elsőre... :) ötödév rulez! :D hiába, a rutin és az évek...
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ismerős helyzet. Nekem anno I. éves informatikus hallgatóként sikerült beülnöm mechanika zh-ra a végzős gépészekhez. Felírtam a nevem, aztán egy picit elücsörögtem, mire végre a tanár kiszúrta, hogy egyáltalán nem ismer. Kérdezte, hogy nem tűnt föl a soha nem látott arcok tömkelege. Mondom nem nagyon, mert viszonylag ritkán járok be. :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Há' bazz... ez jó. Bejöttem Közgáz2 vizsgára 13:00-ra a KA26-ba. Rohanok a vonathoz az autóval, előzöm sumahert is. A vonat elmegy. Roharok a buszhoz. Csak 15 perc múlva megy. Vesyek jegyet, 12:10kor felszállok, indulunk. Beér nagyjából időre, alig késik 2 percet. Rohanás villamoshoz -> Etele térről Gellértre. 19-es indul, msodik megálló után bemegy a kocsiszinbe (nincs hosszú i ezen a rohadt gépen :O) az utasokkal... mondok fullos. Bemondják hogy a villamos beszart átszállunk egy másikra aztán rögtön megyünk tovább. 1-2 perc várakozás. Újra haladok -- Móricz után leszállok, futás a KA26-ba. Alig kések 3 percet, még nem osztották ki a dogát. Mindenkinél teleirt papirok (mondom magamban: lehet segédletet használni? vazz.), közgáz vizsgához méltó rendezgetése az embereknek. Elkezdik osztani. Kérdezik ki B2 és ki B4? Mondom mivan? Egyiknél se jelentkezek mert nemtom miről van szó -- nem kapok dogát, odajön egy muki hogy B2 vagy B4? Mondom bocsi késtem, nemtom mi ez. Mondja hogz B2 az első év második félév. Többes integrál meg ilyenek. Mondom hmm. Én közgáz2-re jöttem. Hát ez matek. Mondom az jó. Tegnap néztem, 27-e 13óra KA26. Hát pedig ez matek. Akkor csá. Fele cuccom bennfelejtem, visszamegyek érte. Mindenki engem néz ahelyett hogy a vizsgáját irná... :) Futás ST-be, hátha mégis ott van (közgázos épület). Ott nincs. Irány HSZK, neptun. Most itt vagyok. Kiderült hogy 3 órakor van, és nem 13kor. Cool. Most van másfél órám amiben nem tudok mit csinálni. De legalább éhes vagyok mert otthon nem ettem, futottam vizsgára. Gondoltam akkor elhúzok InfoSite-ra ([L]http://info.sch.bme.hu[/L]), és tanulok közgázt picit ha már úgzsem tudok mit kezdeni magammal. Hát nem le van halva az oldal épp most? Ehh.
...Nincs valakinek véletlenül BME info-s közgáz2 angyaga a gépén? Ha van vkinek, küldje el plz! :) -
-
PeliScan
addikt
Szociológia, de nem tanulok, és ma délután kivágnak. :D (Najó, nem, de azért nem kéne megbukni.)
Nemzetközi tanulmányok-ra meg félévkor felvételiztem, fel is vettek, szóval szeptembertól megpróbálom a kettőt. (Ha a PHn töltött időm csak felét tanulásra fordítanám, simán menne a kettő egyszerre. :o) -
Tényleg, Peli, ezt is már régebbóta meg akarom kérdezni, hogy Te most hova is jársz?
szociológia, vagy nemzetközi tanulmányok ? -
PeliScan
addikt
Óóó, puttána. :((( A fehér elkelt. :( A pirosnak meg nincs mailcíme. Maj mindjárt felhívom.
-
PeliScan
addikt
''egyedül felvágni lehet vele''... nem is tudod, hogy hány embernek az a fő célja egy-egy vásárlás kapcsán :U
(a barátnőm keresztszülei kétféle szaunát is építtettek a házukba, egy szárazat és egy nedveset, a történet szerint mert apuka ezt szereti, anyuka meg azt. Pedig itt is hasonló okok vannak ám, mivel kb évente 1x használják. De van! :D) -
Tithian
őstag
Nézegettem az aktuális katalógusokat, s felmerült bennem egy kérdés:
Miért árulnak Magyarországon HDTV-ket?
Nincs HD műsor (1920x1080), amit nézni lehetne rajta, DVD-re elég a sima TV is, az csak 720x480, egyedül felvágni lehet vele. Számítógéphez persze jó lenne, de alapvetően TV szerepet kéne betöltenie. -
twollah
nagyúr
Mi a tosz!!!???
Uj rangom van!
Ph! nagyur
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Hm mintha gyorsult volna a Ph, de lehet, hogy csak erzeki csalodasrol van szo?
-
na, offolok egy kicsit ide az autó-topicba... :)
szóval képzeljétek, éppen most szerelik a a légkondit a szobámba! teljesen heppi leszek.
lehet majd a szobámban tartózkodni verőfényes nyári délutánokon hőguta nélkül...
és a gép nyári hűtése is meg lesz oldva.... :DD
jeeee! -
Sick Boy
őstag
engem az idegesít, hogy egy 10 éves 1.4-es Astra 1 milla, hol élnek ezek????
Most akarok én is autót venni, tendálok az Opel felé, de ennyiért???? -
PeliScan
addikt
No igen, én sem vettem komolyan a futott kilómétereket, valszeg úgy értik h az utcsó motorgenerál óta, vagy fogalmam sincs. :) Én is az alsót venném talán, csakhát az ugye öregebb, meg ki tudja h milyen a motor (tudtommal 1.3as motor '84ben csak Rapidba szereltek, tehát ez már átpakolt moci lehet).
A beölő azért is vicces, mert valszeg ki sincs vágva a csomagtartó teteje, meg amúgy is; minek azt levegőztetni? :) A skoda-kerepelés pedig szerintem eredetileg az egydobos kipufogó maitt van, azért ilyen a hangja, nah most ha ezekhez sportrendszer van, az vagy sokkal nagyobb dobot jelet, vagy kettőt, szóval csak nem olyan vészes a hangja sem. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Az a WB igen durva :) Érdekes lehet így vezetni... :U
A két Skoda közül sztem az alsó a jobb. Tovább van rá műszaki, használhatóbbak az extrák (használható modok az optikai tuning helyett), és a fehér múgy is nagyon koszolódik, úgy meg már nem olyan laza. Ja, és felső 2500 km-e eléggé hihetetlen, le van hányva az oldala ott hátul, meg valami retek ráragasztott matricáról is írnak. Szóval a kettő közül sztem az alsó. (Bár ezt a Ferrari-piros színt én nemigen szeretem, de ez már ízlés kérdése.)
(MOD: Ez a bekezdés csak az objektív véleményem, ránézésre a felső jobban tetszik. :DDD)
Egyébként kedden láttam vizsgára menet egy normálisan lefestett Skodát, egy azaz egy darab spoilerrel hátul (semmi más külső extra), de az legalább igényes volt. Sztem sokkal jobban mutatott mint egy Rapid akár.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Ezt a tuning-Warbit tegnap láttam, főleg igényes festésével hívta fel magára a figyelmet. :D

Amúgy tényleg grat az eladáshoz, ez szerintem igazán jó ár érte! Én most ezeket néztem ki magamnak. Szerinted melyik legyen? :)
235.000 Ft
Évjárat: 1988 / 10
Futott km: 2500 km
Állapot: Normál
Motor: Benzin
Hengerűrtartalom: 1178 cm3
Teljesítmény: 38 kW (52 LE)
Kivitel: 4 ajtós
Száll. szem. száma: 5 fő
Szín: fehér
Tömeg:
Műszaki vizsga: 2004 / 10
Ködlámpa, sportkipufogó, törzskönyv. Sportkormány (egyedi, fekete-fehér bőr), sportkipufogó, fehér kilóméteróra számlapok, króm váltógomb, sportpedálok, golg gti ülések, fehér indexbúrák teljesen felújított, tökéletes motor, kis fogyasztással. A képtől eltér a színre fújt kilincsek, az oldalső matrica.
Ár: 250.000 Ft
Évjárat: 1984
Futott km: 50000 km
Állapot: Normál
Motor: Benzin
Hengerűrtartalom: 1300 cm3
Teljesítmény:
Kivitel: 4 ajtós
Száll. szem. száma: 5 fő
Szín: Ferrari piros
Tömeg:
Műszaki vizsga: 2006 / 5
Centrálzár, elektromos ablak(elől), riasztó, ALU felni, napfénytető, spoiler, sportkipufogó, fordulatszámmérő. Skoda 130 L, 1984-es évjárat, 5 sebességes, száraz féltengelyes, friss műszakival, FERRARI piros szín, alufelni, elektromos ablakemelők, központi zár, riasztó, stb... Kitűnő állapotban -
Panther
HÁZIGAZDA
Egyébként bármilyen filmről úgy lehet maradandó screnshotot csinálni, hogy ki kell kapcsolni a lejátszóban a DirectDraw gyorsítást. Ekkor ugyanis valós kép lesz a képernyőn, amit lehet capture-ölni, nem pedig DirectDraw layer, amit nem (ugyanis a videokártya rakja rá utólag a Windows átlal már elkészített ''teljesképernyős képre'', ami a képlopó szoftverhez eljut).
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Sok sikert!
A kocsi 59e-ért volt meghirdetve, megnézték, azt mondták legyen, megveszik. Először ajánlottak 50e-t, de mondtam már érdeklődtek többen is 59e-ért (egyébként ez igaz is), úgyhogy tartanám az árat. Belementek minden extra nélkül (látszik hogy a kocsi megért nekik ennyit, csak megpróbáltak alkudni). Aztán végül 52e-ért adtam oda, mert mondták hogy eredetvizsga meg hogy azt az eladó szokta csinálni, stb. Az sajna nem volt -> azt mondták 5-8e Ft; hát legyen, engedtem nekik 7e-t aztán vigyék. :) Úgyhogy így. :) -
anaqer
veterán
Gyorsangyorsan... wmv-ről mivel lehet *maradandó* screenshotot csinálni? :F
-
a wartburg-eladáshoz gratulálok! :D
más: ezt most olvastam
----------------------------------------------
Arról értesítették az elmúlt napokban Nyúl Endre kecskeméti fényképészt, hogy törölték a választók jegyzékéből Kecskeméten. Egyúttal arról is értesítették, hogy Bács-Kiskun megye helyett Londonban adhatja le szavazatát az EP-választáson.
Nyúl Endre kecskeméti fényképész néhány napja nagyon meglepődött, amikor a helyi választási iroda arról értesítette egy levélben, hogy törölték a kecskeméti választók jegyzékéből. A levélben arról is értesítették, hogy Nagy-Britannia fővárosában, Londonban adhatja le szavazatát a júniusi európai parlamenti választáson.
A meghökkent férfi ezután a városi választási irodánál érdeklődött, hogy miért hozták ezt a döntést. Nyúl ugyanis állítja, nem kérte, hogy Londonban szavazhasson, soha életében nem járt még Nagy-Britanniában és nem is készült oda. A választási irodában állítása szerint azt mondták, adminisztrációs hiba történhetett, intézkednek arról, hogy mégis Kecskeméten voksolhasson. Eddig azonban erről írásbeli határozatot nem kapott - állította.
Az [origo] szerette volna megkérdezni az ügyről a kecskeméti jegyzői hivatalt és az Országos Választási Irodát. A jegyzőt és az aljegyzőt eddig nem sikerült elérni, Rytkó Emília, az OVI vezetője pedig egyelőre nem ért rá kérdésekre válaszolni. Az [origo] információi szerint valószínűleg egy másik Nyúl Endre kérte, hogy Londonban szavazhasson, de a nyilvántartásban összekeverték az adatokat és tévedésből nem a jó Nyúl Endrének küldtek ki értesítést.
[origo] -
-
Arhel
senior tag
Ejjh mindjá kelek >> ez a PH! egy drog, nem lehet abbahagyni :DDD:))
-
LOTR
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
heló, Isten hozott a valóságban!!
hát ez az üzlet lényege: uazt csak más néven, más árakkal! -
concret_hp
addikt
offtopicba is lehet offolni???
amúgy ma azaz tegnap kezdtem tanulgatni, kb 4-5 töritételt néztem át. délelőtt be akartam menni +kérdezni az oszt h írásbelivel miújság, mer úgyis ott voltam a szomszéd uccában, erre nem valami megbeszélésen volt? ráadásul pont akkar mentem amikor velünk lett volna órája. -
LOTR
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
de cd vel is ue a helyzet
-
I_Am
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Milyen írod van?
Igen ezek dvd alapanyagok voltak.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem gondolom ezek tények. Ha beteszel az írodba majd egy márkás lemezt eressz rá olyan progit ami teszteli a dvd médiát (pl kprobe) és kiirja milyen alapanyagú a lemez.
-
LOTR
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hogy állsz értettségivel??
-
I_Am
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
''-'' Princo: alapanyag princo
''-'' Datasafe Ritek G04
''-'' Traxdata: Ritek G04
''-'' és ''+'' Verbatim: MCC
''-'' Ridisc: Ritek G04
''+'' Philips: CMC
''-'' Fuji: Prodisc
''+'' Fuji: Ricoh
''-'' Ridata: Ricoh
''+'' Trax data: Ricoh
Platinum 8* : Ritek G05
Nyomtatható trax data : ricoh -
LOTR
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
pl lehet hogy a TDK lemezt nem tdk cég gyártja, csak a nevüket adják hozzá
-
I_Am
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
És milyen sokan megteszik.:P
-
LOTR
addikt
végülis megkérdeztem gáz ügyben, de azt konkrétan, hogy hogyan kell átépíteni a motort és beszerelni a gáztartályt, hadd ne írjam le, azt úgyis szakember csinálná(gondolom :) )
más ügyben csak azt tudta mondani amit már leírtunk
gáz tökéletesebben, jobban ég, ezért kevesebb szennyező anyag, viszont kisebb energiát ad le, ezért csökken teljesítmény, és az autód 100LE alá esne sztem, viszont ha havonta használod 300-500 km-t akkor megéri megcsinálni, mert azt kb 80-100k ból meg lehet, és ha van ismerős akkor még lejjebb megy
de ha komolyan gondolod, hogy át akarod építtetni, akkor csak úgy csináld, ha tökéletes műszaki állapotban van, pl: jó a motor, nem rohad sehol
mert, ha megcsinálod és kiderül vmi ''nagy'' gond van, akkor az sztem elég sok pluszköltség, és egy ilyen autót már nem igazán lehet eladni -viszont ha jól működik, akkor nagyon sokat ér :DDD -
F-ECT$
titán
Vagy ha írok is, akkor se olvasom el, hogy eddig miről volt szó :DDD
-
atus
senior tag
Öccáááz! A 11. offtopic életének első negyede lezárult.
Elismerésem Nagyúr, a V8as link is jó volt.
Jah, és 5-ös lett a politológiám... :Y -
hungeek
senior tag
beszart a nyomtatóm.... ezúttal végleg.... pont mikor katalogizálnom kéne és dvd címkéket nyomtatni..... baszott yo.... a tököm tele van.... jah: és most vettem bele új festéket... tehát azt is elbuktam.... kurva yo.... ez nem az én napom: a hajszárítóm is elromlott.... jah, és elfogyott a melegvizem hajmosásnál...
U.I: ezt a hozzászólást is csak késve tudom elküldeni, és ráadásul Adi és Parci itt utasítgat hogy menjek a gépem elől, pedig nem is lógok itt egész nap :)
U.I - #2: a jómunkásemberek még mindig dolgoznak
nah most elment végre a hozzászólás :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest