Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
atus
senior tag
-
atus
senior tag
Boldog szülinapot Bash! Remélem tetszik az ajándékod. :)
-
atus
senior tag
Mi van PeliScan-nel? Most nyaral? Jól emlékszem, hogy a mátrix hubos [OP]wakeupneo vágta őt át?
Most megint hirdet pár hardvert, remek alkalom arra, hogy beégessük a mocskot. -
atus
senior tag
válasz
Panther #1385 üzenetére
Ez pedig ilyenkor ordas kísértés. Én meg mindennek ellenállok, csak a kísértésnek nem, úgyhogy amint a kezembe kaptam az A4-es lapot arról, hogy jönni fog a jogsim, vígan gurguláztam a városban. :) Elmentem minden barátomhoz megmutatni a kocsit, meg lementünk Orfűre, mentünk amerre láttunk. Mondjuk nem állított meg egy rendőr se, de szerintem ezzel csak nem áll már neki szívatni. Ha mégis, akkor meg dögöljön meg a lova a neve napján!
(Vajon lehet érezni a fogalmazásomon, hogy éjjel alvás helyett tanultam?:DDD) -
atus
senior tag
válasz
Cathfaern #1378 üzenetére
''Mit tagadjam, van kotodesem a nomaticahoz.''
Azért ehhez nem kell detektívnek lenni... :D
Szerintem ez még belefér, legalábbis ha az enyém lenne a fórum, ennyiért tuti nem haragudnék meg. Lehet, hogy csak egy lelkes dolgozó, vagy annak a barátnője/felesége.
Viszont ugyanazt linkelted be kétszer, úgyhogy a másikkal kapcsolatban csak ismételni tudnám magamat. :) -
atus
senior tag
-
atus
senior tag
-
atus
senior tag
-
atus
senior tag
Még megvan a V1, nem tudom hol hallottál ilyen balgaságokat... :DDD
De ha tényleg 220k a 300D ebben a boltban, akkor szegény Sony napjai meg vannak számlálva. Megyünk a nyáron Görögországba, és ott már jó lenne valami komoly cucc. Ezért szívesen élek kenyéren és vizen... ;] -
atus
senior tag
Tudtok valamit a www.codra.hu webshopról?
Botrányosan olcsó áraik vannak, szinte mindenben depó (és minden más) alá mennek. Gyanús... Pedig de jó is lenne. :U
Nézzétek meg a digitális gépek árlistáit: 300D - 220k HUF :Y
Ez depon 268k...
[L]http://www.codra.hu/arlista/codra-digikam_040604.htm[/L] -
atus
senior tag
válasz
fokukac #1119 üzenetére
''Június 5-től _egy_héten_át_ egyedülálló hirdetési megoldással találkozhatnak látogatóink az [origo] címlapján és a [freemail] oldalain. Ebben az időszakban az említett oldalak a T-Mobile arculatának meghatározó színeit öltik magukra.''
Szerencsére csak egy hétig... :U -
atus
senior tag
ezeer :Y
-
atus
senior tag
Őrültjó nyarat kívánok mindenkinek! :P
-
atus
senior tag
Megvaaaaaaan! :DDD
Dj Mummy vs. Sean Paul - Nuttin No Go So bubbling RMX
Ez már 100%! Csak le kellene tölteni valahonnan... ;] -
atus
senior tag
Van egy tippem a Touzani-s múvi zenéjére: Memi & Rio - On The Dancefloor
Csak az a gáz, hogy sehonnan nem tudom letölteni, még previewt se, úgyhogy ez erősen tipp... -
atus
senior tag
Szániról van, plíz tőccsétek le, nézzétek meg (érdemes), és mondjátok meg mi ez a zene ami alatta megy: [L]http://home.quicknet.nl/qn/prive/ch.nannings/Touzani.wmv[/L]
Nagyon keeeell... :o -
atus
senior tag
Öccáááz! A 11. offtopic életének első negyede lezárult.
Elismerésem Nagyúr, a V8as link is jó volt.
Jah, és 5-ös lett a politológiám... :Y -
atus
senior tag
Az első vizsgaidőszakban odaadtam jó édesanyámnak az összes RAM-omat, és megkértem, hogy tegye el olyan helyre, ahol egészen biztosan nem tudom megtalálni. Ezen felbuzdulva nem is kerestem, és úgy-ahogy tudtam tanulni. Aztán az utolsó vizsga után mondtam, hogy adja vissza. Erre felküldött, hogy ott van az éjjeliszekrényen... :o
Lehet, hogy most is valami ilyen trükk kell. A következő három hetem _iszonyat_ lesz. -
atus
senior tag
Jólvannaaa most meg miért bántotóóók? :O :DDD
Komolyan mondom, el fog kopni a vizsgaidőszak végére az F5 gombom. Tudom, hogy tanulnom kellene, itt van a lehetőség, én meg itt szobrozok, és folyamatosan frissítem a kedvenc oldalaimat, mint valami holdkóros. Ez már nem normális... :(
Aztán holnap meg bánkódok, amikor megint meghúznak. -
atus
senior tag
válasz
Cathfaern #54 üzenetére
Az OFFTOPICba csak a 10-esnél szálltam be, az autóversenyes topikba meg soha be se néztem. Azt eddig is láttam, hogy be szokták zárni a témákat, de hogy pontosan miért, azt nem tudtam. Sőt, most sem igazán értem. Ha az indexen működnek soktízezres, vagy még nagyobb témák, akkor itt miért kell ilyen ügyefogyott 2000-es darabolást alkalmazni?
Kérlek oszd meg velem ennek a technikai hátterét, ha ennyire a fejedhez kaptál, akkor neked biztosan magától értetődő.
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest