Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Hajaj :( Nincs rendben. Az a baj, hogy nálam sem jó :( Valahol ott csesződhetett el, amikor betömörítettem a hangot. Sorry, de azt kell hogy mondjam, hogy szakísd meg a letöltést, majd szólok ha meg van csinálva rendesen.
(már csak abban reménykedhetek, hogy nem ez a verzió lett szétosztva tanárok/diákoknak :O Bár eddig nem jött negatív visszajelzés, szóval szerintem nem)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Na végre előkerültél :) Eddig főként te érdeklődtél ezirányba, szóval gondoltam megvárom míg itt vagy, s akkor szólok: elkészült a klip (remélem legalább te tudod miről beszélek :D) 3. része, ez esetben szép méretes lett, 226MB. Van akit esetleg érdekel? Ha igen, akkor mondjon egy HUB címet/tárhelyet ahol leszedheti rólam/feltölthetem. Btw. van DVD verzió is :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
''És mi lenne, ha tesóm jogsijával vezetnék addig?'' -- Eláruljam a titkot? Ha megállítanak a zsaruk, három dolgot kérnek. Jogosítványt, forgalmit, személyi igazolványt. A személyijét is kölcsönadná, vagy esetleg arra játszol hogy a nevetek is nagyon hasonló...? :)
Ki lehet bírni amíg megkapod... ja és csak hogy tudd: kib*szott parás papírok nélkül vezetni, nekem elhiheted!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát figyelj, te dolgod hogy mész-e vagy sem; én nem mertem megkockáztatni hogy újra el kelljen mennem az elejétől egy vezetői tanfolyamra. Hozzávéve ha pl. megkapod a Joker-bírságot, amit 100e Ft, összesen 200e a tét, na meg újabb pár hónap autósiskolázás (és ezáltal jogsi-késés).
-
válasz
PeliScan
üzenetére
én öt éve három nap alatt megkaptam. szóval türelem...
egyébként 100% rendőrmentes helyen nyugodtan kiprbálhatod! :D
(ui : én is megpróbáltam, még a rutinvizsgán sem voltam túl, de anyámék elutaztak, és ott állt a kocsink a garázsban... gondoltam, kipróbálom, legalább egy körre... háát, beültem, és ott meg is állt a tudományom, mert rükvercbe kellett volna rakni, hogy kiálljak a garázsból, de az nem ment... egy idő után feladtam... nem jöttem rá magamtól, hogy le kell nyomni a sebváltó-kart ahhoz, hogy bevegye a rükvercet...:D ) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Nos én úgy tudom hogy amíg NINCS jogsid (mert még nincs! csak lesz!) addig ha elkapnak akkor jogsi nélkül vezettél, rendőrségi eljárás meg minden és kapásból elveszik a még meg sem kapott okiratot... :U
MOD:
Engedély nélküli vezetés
47. § (1) Aki vasúti járművet, légi járművet, gépi meghajtású vízi járművet, úszó munkagépet, illetőleg a közúti forgalomban olyan gépi meghajtású járművet vezet, amelynek vezetésére hatósági engedéllyel nem rendelkezik, továbbá aki e járművek vezetését ilyen személynek átengedi,
százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Azzal szemben, aki a közúti forgalomban gépi meghajtású járművet engedély nélkül vezet, a szabálysértési hatóság járművezetéstől eltiltást alkalmazhat, továbbá a rendőrség, valamint közúti határátkelőhelyen a határőrség helyszíni bírságot szabhat ki.
[L]http://www.jogiforum.hu/forum/34/2504[/L]...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
No! Hát akkor már csak az idegesítő várakozás van hátra amíg lesz jogsid. Addig nem ajánlott vezetgetni. :) Viszont utána lehet, és az jóóó ;] (Ja és majd figyeld meg egy hónap vezetés után mennyire tartod be a szabályokat... vizsgabiztos bácsi vajon mit szólna akkor :DDD)
Warbi? Hát, ne menj vele 100 fölött. :U Vagy mindig legyen kéznél egy pótmotor meg egy cseréhez szükséges szerszámkészlet. :) Ez egyébként a legfontosabb amit mondani tudok... meg hogy ne hagyd kihúzva a szívatót!!! -
Bash
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Te sem tudod véletlenül mi lehet az a lámpa? (Vagy a Skodában nincs ilyen? :) )Szüleid esetleg?
Na mostmár itt egy tényleg jól látható kép hogy miről is van szó:
Sárgán világít szinte mindig, kivéve rückwerzben meg 5-ösben. (Sztem ez mondjuk nem üzemszerű, de csak azért gondolom így, mert nem találok logikus magyarázatot a dologra.) -
Bash
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Működik, a probléma az önnél van.
''Tanár vagyok az ELTE Szociológiai Intézetében.Ezt a honlapot azért csináltam, hogy megkönnyítsem a hallgatóim és persze a magam életét, úgyhogy fõleg sillabuszokat és vizsgajegyeket találsz itt, de lesz majd más is talán.''
A te életedet azt hiszem csak megnehezíti. ;] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Most ezt nem értem. Most / még később akarsz átmenni hozzá? Mert az elég érdekes sztem :U Ha pedig ott van ahol te, és te meg itt lógsz / BW-zel, akkor nem vagy normális. :DDD
No jóccakát. Én most már inkább a bnőmmel leszek... sajnos csak gondolatban tehetem meg.
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
-
Bash
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Nekem 160e-be kerültek a jogsijaim (B, C), de szerencsére nem én fizettem érte. Egyszer húztak C rutinból, meg egyszer B forgalmiból. Nem akarom magamat védeni, biztos én is ludas voltam, de mind a kétszer ugyanaz a vizsgabiztos volt, és nála a bukási arány erősen tendál a 90% felé. :((( Illetékbélyeggel együtt kb. egy huszasomba volt az egész.
Egyébként második B forgalmi vizsgám reggelére 25 cm hó esett, annak rendje és módja szerint el is akadtunk a kék meseautóval (Suzuki). :D -
-
válasz
PeliScan
üzenetére
én 1999-ben cirka 85 ezerből úsztam meg a dolgot. most nem sázmolom ki, de reálértékben szvsz többet ért, mint ma a 110.
----------------------
a vizsga miatt meg ne bánkódj, innen szép nyerni.... :)
a makrót meg lehet gyakorolni, arra való a ''kis virág'' által jelölt gomb a digitfényképezőn...! :DD -
válasz
PeliScan
üzenetére
''NE ESS PÁNIKBA!''
én első próbálkozásra a cél előtt 100 méterrel buktam meg.
másodjára kaptam egy reggel 6:15-ös időpontot. felkeltem, beadagoltam magam koffeinnel, de otthon hagytam az igazolást, hogy az előző vizsga nem sikerült, és anélkül nem is engedtek vizsgázni. 7:00-kor már otthon voltam...
egyébként a legjobb a reggeli dugóban vizsgázni. harmadjára reggel 8-kor vizsgáztam. Király volt. fél óra alatt elaraszoltam a Népstadiontól a Keletiig, majd vissza. :D és így araszolva csak hárman jöttek majdnem belém... :D
Ui. ha azt mondja, hogy kanyarodj balra vagy jobbra, nézd meg, hogy tényleg szabad-e, mert ezzel szoktak szí@atni... :D
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Az a WB igen durva :) Érdekes lehet így vezetni... :U
A két Skoda közül sztem az alsó a jobb. Tovább van rá műszaki, használhatóbbak az extrák (használható modok az optikai tuning helyett), és a fehér múgy is nagyon koszolódik, úgy meg már nem olyan laza. Ja, és felső 2500 km-e eléggé hihetetlen, le van hányva az oldala ott hátul, meg valami retek ráragasztott matricáról is írnak. Szóval a kettő közül sztem az alsó. (Bár ezt a Ferrari-piros színt én nemigen szeretem, de ez már ízlés kérdése.)
(MOD: Ez a bekezdés csak az objektív véleményem, ránézésre a felső jobban tetszik. :DDD)
Egyébként kedden láttam vizsgára menet egy normálisan lefestett Skodát, egy azaz egy darab spoilerrel hátul (semmi más külső extra), de az legalább igényes volt. Sztem sokkal jobban mutatott mint egy Rapid akár.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Sok sikert!
A kocsi 59e-ért volt meghirdetve, megnézték, azt mondták legyen, megveszik. Először ajánlottak 50e-t, de mondtam már érdeklődtek többen is 59e-ért (egyébként ez igaz is), úgyhogy tartanám az árat. Belementek minden extra nélkül (látszik hogy a kocsi megért nekik ennyit, csak megpróbáltak alkudni). Aztán végül 52e-ért adtam oda, mert mondták hogy eredetvizsga meg hogy azt az eladó szokta csinálni, stb. Az sajna nem volt -> azt mondták 5-8e Ft; hát legyen, engedtem nekik 7e-t aztán vigyék. :) Úgyhogy így. :) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Nekem könnyű lenne eldönteni :) 9600SE-t alapból nem vennék, mert SEkel ha ilyet veszek (esetleg SE kell Éérteed, ''e' se kell'' :DDD), s nálam a VGA vonatkozó lélektani határ a 35ezer Ft. (azért nem 30, hogy a 31ezres kártya még beleférjen :D).
Mod: az előbb, hogy megírjam ezt a hszt letettem a kezemből azt a tálka fagyit, amit épp eszek, a laptopom mellé. Mire végeztem a hsz-el (pedig gyorsan megírtam), már csak inni tudom :) :(
Mod2: Azt hiszem megyek is, hozok mégegy adagot :D
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Azt tudom, hogy Operaval lehet használni, de pl. Mozilláva hogyan? Esetleg valaki Winbe épített, vagy külső program?
twollah:
Tudom, mi a az a Thunderbird, majdnem azt használom. Csak azért majdnem, mert a Firefox nem jött be, így maradtam a jó öreg Mozillánál, s annak a e-mail kliensét használom.
Btw. nem tudom miért, de szvsz twollahhoz nem illik a nagyúr név. Valami más kéne neki (tényleg, erre lehetőség van a fórummotorban?)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest