Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Egy szavazat a felül új, alul régire. Elég ritka az a hozzászólás, amelyik nem fér el egy ablakban.:P
Ha jól sejtem, a másik sorrendnél hosszú topikokat megnyitva, az első 300 hozzászólás jelenik meg, vagyis lapozhatsz a végére. De lehet, hogy ebben tévedek.
[Szerkesztve] -
-
atus
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Ez pedig ilyenkor ordas kísértés. Én meg mindennek ellenállok, csak a kísértésnek nem, úgyhogy amint a kezembe kaptam az A4-es lapot arról, hogy jönni fog a jogsim, vígan gurguláztam a városban. :) Elmentem minden barátomhoz megmutatni a kocsit, meg lementünk Orfűre, mentünk amerre láttunk. Mondjuk nem állított meg egy rendőr se, de szerintem ezzel csak nem áll már neki szívatni. Ha mégis, akkor meg dögöljön meg a lova a neve napján!
(Vajon lehet érezni a fogalmazásomon, hogy éjjel alvás helyett tanultam?:DDD) -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
No jó, de azért csak szétkaptad már párszor, tudod, hogy mit és hol kell megtisztítgatni... :) tesóm nagyon vadu vezet, múltkor Árpád hídon felefé 130al, és még ment volna. Mondjuk azért húz ilyen jól, mert megeszi a 12 litert. :(
Dehogy várok a vezetéssel. Ha elkap a rendőr, és nagyon mocsok, akkor is csak azért büntethet meg, mert nincs nálam a jogsim, nem azért, mert nincs.
Télleg, az milyen büntetést von maga után? -
-
-
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Huh, köszönöm az infót! :) Még hezitálgatok... de ha egyszer 100%osan le6ározom magam, hogy minden pénzem egy kocsiba ölöm, akkor az nem csak hirdetéseket nézegetek hanem hirdetek is, meg beszeszem aláírásba :D meg járom pest utcáit, és ha Rapidot látok, lecsapok. :) Pl egy ''érdekelne az autó! 067024...'' papírkával az ablakotörlő alá. :)
(Egyelőre a vizsgákon legyek túl, holnap bukni fogok matekból, pl. :() -
DonLeo
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
vezérlőpult / hálózat eszköz / jobbegér: tulajdonságok (esetleg ha van ilyen)
hardver / eszközkezelő / hálókártya / tulajdonságok ?
ilyen nincs?
[Szerkesztve]
Ezt nézd meg:
Vezérlőpult / Hálózati kapcsolatok / Helyi kapcsolat (2 katt) / Általános fül / Tulajdonságok
(vagy vmelyik fül)
[Szerkesztve] -
válasz
Panther
üzenetére
Panther, a hétfői vizsgáról hétvégén nem jelentkezhetsz le, szóval tökmindegy.
Úgy kell csinálni, hogy a vizsgára odamész, és szólsz a tanárnak, hogy nem szeretnél vizsgázni, csak nem tudtál lejelentkezni. Személyesen az esetek 99%ában működik a dolog, sőt, egyszer elaludtam, és valaki más szólt - semmi gond nem volt. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
Hú, hát mily' fura, ha a proci nem hamis... 1800 MHz helyett elindul 2300-on is, alapsebességen idle-ben viszont 40 fok alatt van behalkított hűtéssel. Na igen, sok mindent megold az 1.75 V helyett 1.45 V magfeszültség, meg hogy valódi TBredB... :U Egyébként KIXIB.
MOD: Full terhelésen meg 50 fok.
Emvy: Az szép. ( Tapsikolós is kell már: ) :C
MOD: Mi van a BME Neptunnal? Nem enged be... és az nem jó mivel hétfőn van így egy DUUURVA vizsgám...
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Kék, és még nem volt lehetőségem összehasonlítani. Vendégségben vagyok Bp-n, itt próbálgatom vasárnapig.:)
A szokásos Logitech minőség, kifejezetten kellemes az új hát. Talán nem lesz olyan sérülékeny, mint az 500-é volt. Azt egyszer véletlenül lesöpörtem az asztalról, a nyomát örökké viselni fogja... Külsőre kb. ennyi a változás, de állítólag sokat javítottak az optikán (ami így is mindent vitt). 4,7-ről 5,8 megapixel/másodperc képfeldolgozási sebesség, gyorsulás 10g-ről 15g-re. -
Ízirájder
csendes tag
A pedálokhoz lehet köze, bár én először a kép láttán ''tegye fel a korcsolya élvédőt''-re asszociáltam, aztán láttam, hogy autóról van szó.
''Pedálberagadás'' esetleg?
Vagy ''kuplung kiemelve - engdje tovább a pedált'', egészen a fogáspontig, ott elalszik, üzemszerű működés esetén. -
LOTR
addikt
na ennek örüjjé :DDD
sorrendben balról jobbra :)
refi
töltés(ha kicsi, vagy nincs, akkor világít)
kézifék
vészvillogó
olajnyomás(ha kicsi, vagy nincs, akkor világít)
üzemanyag visszajelző(ha kevés a benzin, vagy üres a tartály)
féklámpa visszajelző(ha kiégett, akkor világít)
hátsó lámpa
váltani kéne
na ez passz(nálunk még sosem világított) neked meg jelzi, hogy hagyjad
már békén szegény autót, és ne nyomkodd a pedálokat, vagy már kikopott a gázpedál alól a lemez és meg kéne csináltatni :) :)
üres hely
szivató
hátsó ablak fűtés -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
''előzöm sumahert is''
alagút nem volt? a Mazda még megvan? :t
------------------------
egyébként mákod van, így legalább eléred. ja, nálunk úgy működik a neptun, hogy a vizsga kezdete után 1 perccel már meg sem tudod nézni, hogy hol lenne a vizsgád...
egy barátom januárban beült a másodikosokhoz zh-t írni. aztán kiderült, hogy a neptun meghülyült, és az ugyanolyan nevű, de tök más tárgyhoz rakta be. de átment elsőre... :) ötödév rulez! :D hiába, a rutin és az évek...
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ismerős helyzet. Nekem anno I. éves informatikus hallgatóként sikerült beülnöm mechanika zh-ra a végzős gépészekhez. Felírtam a nevem, aztán egy picit elücsörögtem, mire végre a tanár kiszúrta, hogy egyáltalán nem ismer. Kérdezte, hogy nem tűnt föl a soha nem látott arcok tömkelege. Mondom nem nagyon, mert viszonylag ritkán járok be. :DDD
-
PeliScan
addikt
Ezt a tuning-Warbit tegnap láttam, főleg igényes festésével hívta fel magára a figyelmet. :D

Amúgy tényleg grat az eladáshoz, ez szerintem igazán jó ár érte! Én most ezeket néztem ki magamnak. Szerinted melyik legyen? :)
235.000 Ft
Évjárat: 1988 / 10
Futott km: 2500 km
Állapot: Normál
Motor: Benzin
Hengerűrtartalom: 1178 cm3
Teljesítmény: 38 kW (52 LE)
Kivitel: 4 ajtós
Száll. szem. száma: 5 fő
Szín: fehér
Tömeg:
Műszaki vizsga: 2004 / 10
Ködlámpa, sportkipufogó, törzskönyv. Sportkormány (egyedi, fekete-fehér bőr), sportkipufogó, fehér kilóméteróra számlapok, króm váltógomb, sportpedálok, golg gti ülések, fehér indexbúrák teljesen felújított, tökéletes motor, kis fogyasztással. A képtől eltér a színre fújt kilincsek, az oldalső matrica.
Ár: 250.000 Ft
Évjárat: 1984
Futott km: 50000 km
Állapot: Normál
Motor: Benzin
Hengerűrtartalom: 1300 cm3
Teljesítmény:
Kivitel: 4 ajtós
Száll. szem. száma: 5 fő
Szín: Ferrari piros
Tömeg:
Műszaki vizsga: 2006 / 5
Centrálzár, elektromos ablak(elől), riasztó, ALU felni, napfénytető, spoiler, sportkipufogó, fordulatszámmérő. Skoda 130 L, 1984-es évjárat, 5 sebességes, száraz féltengelyes, friss műszakival, FERRARI piros szín, alufelni, elektromos ablakemelők, központi zár, riasztó, stb... Kitűnő állapotban -
LOTR
addikt
végülis megkérdeztem gáz ügyben, de azt konkrétan, hogy hogyan kell átépíteni a motort és beszerelni a gáztartályt, hadd ne írjam le, azt úgyis szakember csinálná(gondolom :) )
más ügyben csak azt tudta mondani amit már leírtunk
gáz tökéletesebben, jobban ég, ezért kevesebb szennyező anyag, viszont kisebb energiát ad le, ezért csökken teljesítmény, és az autód 100LE alá esne sztem, viszont ha havonta használod 300-500 km-t akkor megéri megcsinálni, mert azt kb 80-100k ból meg lehet, és ha van ismerős akkor még lejjebb megy
de ha komolyan gondolod, hogy át akarod építtetni, akkor csak úgy csináld, ha tökéletes műszaki állapotban van, pl: jó a motor, nem rohad sehol
mert, ha megcsinálod és kiderül vmi ''nagy'' gond van, akkor az sztem elég sok pluszköltség, és egy ilyen autót már nem igazán lehet eladni -viszont ha jól működik, akkor nagyon sokat ér :DDD -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
mi autónk ' 84-es mazda626 -szintén tetőablakos :), és elektromos ablakemelő :)), ezek a japánok mindig tudtak autót csinálni(bárki bármit mond japán autók a legjobbak összességben, főleg Mazda+Toyota)- 2000ccm 110LE, de mára már biztos kevesebb, főleg gázzal, de ez a teljesítménycsökkenés leginkább a gyorsulásban jelentkezik, a végsebessége az kb ugyan annyi maradt-esetleg kicsit kevesebb-, mint benzinnel
amúgy apám autószerelő, erről a gáz-dologról meg majd holnap írok :)
ő azért jobban tudja -
-
PeliScan
addikt
Nos, annál az egyszerű oknál fogva csökken picit a teljesítmény, és nő a fogyasztás, hogy a benzin 1,24x több energiát tárol, mint a PB-gáz. Tehát elvileg ennyivel kellene többet fogyasztania illetve csökkennie a teljesítménynek.
Valóban sokkal jobban keveredik a gáz-levegő, hisz mindkettő gáznemű, ugye. ennek több áldásos hatása közül az egyikk h így nem lesz 24% a kettő közötti különbség, hanem csak 10-15%. Meg tökéletesebb az égés > 75%al kevesebb káros anyag. Nem oldja az olajat > negyedannyi olaj fogy, mint benzines üzemnél.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
nekünk is mazdánk van átalakítva, egy 626 -os
teljesen jó a motorja, még semi nem volt rajt szerelve az elkopó cuccokon kívül, csak szegény nem mai gyerek
lényeg, gázból több kell, sztem rosszabb is az arány 10/12 l-nél legalább 13-15, ez autótól függő, és a teljesítmény is csökkenni fog
viszont van ellenpélda is:
8 éves opel astra 1.4 16V meg se lehet mondani róla, hogy gázzal vagy benzinnel megy -attól függetlenül gázból több kell -
PeliScan
addikt
Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest