Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Ki tudja honnet lehet leszedni a Pepsi Sziget reklamjat?
Aki tudja az dobjon meg egy maillal benne az URLlel. -
Hercooles
aktív tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na most már TÉNYLEG jön a processzorom Angliából :D ( :o )
Mai levél: ''[...] I have sent it to you today, so you will probably receive it at the end of the week. [...]''
Ha még ezen a héten ideér (ahogy Raúl írta), akkor azért meg fogok lepődni... és jól megnézem melyik futárszolgálattal adta fel. :D
(Tudjátok, már tegezzük egymást... elvégre ennyi idő után... :DDD)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
de bírom, ha 2000 forintos újságot úgy adja ide az újságos, mintha átment volna rajta egy teherautó. :((
persze csak itthon vettem észre, hurrá...
csoda, hogy a cd egyben van.. -
Sick Boy
őstag
csak nekem oly lassú a PH!?
-
hungeek
senior tag
hát voltam orvosnál....
megnézte a torkomomat, benyög egy ilyet, hogy: ''hajaja''
mondom: ''hajaj??''
aztán elküldött vérvételre, holnapra lesz eredmény, lehet hogy megszívtam és nem csak egy síma megfázás? :( -
Sick Boy
őstag
Jujj de rohadtul másnapos vagyok...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Előző nap délig lehet lemondani a vizsgát... legalábbis itt a BME-n... (nem tudom te hova jársz, az is lehet h ide :D)
Ja, meg meg lehet próbálni közvetlenül a vizsga előtt, a vizsgáztatónál. Ez arra az esetre van, ha pl. sebtiben megbetegszel, vagy valaki meghal, stb. Szóval ezt még meg lehet próbálni. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci #844 üzenetére
Akkor a benzinkifogyott, olajkifogyott lámpák miért nem világítanak soha? Pedig a tank már volt mínuszba is, az olajnak meg szvsz szintén legalább akkor világítania kéne amikor ''gyújtás van, motor nem megy''. ...Nem? :(
Ablakmosó egyszer már működött, aztán meg nem. Lehet mondjuk hogy azóta már jó, mert most ott nincs lámpa... :)
Ja, egy kis módosítás: az a ''vedd-le-a-lábad-a-pedálról'' lámpa mégsem világít állandóan... ha rückwerzbe teszem vagy 5ösbe, akkor kialszik. Most már végképp fingom sincs mit jelenthet. :F :DDD -
atus
senior tag
Őrültjó nyarat kívánok mindenkinek! :P
-
_Volkovy_
nagyúr
█▄Lassan megyek aludni▄█
-
lesaux
veterán
Viccesek vagytok. :D Gondolkodtam egy ideig, aztán... :)
-
Cathfaern
nagyúr
Elvagytok :U (mondjuk akkor már módosítsátok az e-mail címet is, így könnyű kitalálni :P)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci #859 üzenetére
Volkovy
-
_Volkovy_
nagyúr
Ennyire pangunk?
-
divot
veterán
Már csak egy vizsgám maradt, de van mellette két és fél munkahelyem, plusz azon alapelvem, miszerint hétvégén nem tanulok, mert az pazarlás. :D
-
fokukac
nagyúr
hmm. rutinos gyerek vagyok.
most realizáltam, hogy holnap vizsgázom, és nem holnapután.
a tananyag kb. 300 oldal angolul (jó kis olvasható közgáz-angol)
9:30-ig még rengeteg időm van... (kár hogy múlt éjjel sem aludtam, mert így nem lesz erőm egész éjjel tanulni.)
sőt, még egy házidogát is meg kellene írni... :) mert csak akkor vizsgázhatok.
annyira útálom már, és annyira nem érdekel... Istenem, adj türelmet... (de azonnal! :)) )
hogy kibírjam még ezt az egy hónapot...
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Én viszont két hete nem voltam suliban,holnap megyek.Nem tudok semmit,nincs jegyem,viszont még összesen 9 nap van a nyáriszünetig.Mi lesz velem?:Y
-
hungeek
senior tag
megjöttem. Voltam esküvön. Megfáztam. Lázam van. Ezen a héten már nem igen szándékozok iskolába menni.
-
Sick Boy
őstag
$z@Rrá áztunk a koncerten, de megérte, mert atomjó volt!
-
MUŁĐER
addikt
valaki legyen olyan kedves és küldje el nekem a windows/system32/hal.dll nevű
fájlt mélben!Fontos lenne!130kb az egész,szóval nem nagy cucc.Köszönöm!! -
PeliScan
addikt
Huh, köszönöm, ez nagy segítség. :) Legalább a címeket tudom.
Van a tételekhez tartozó olvasmány is mindenhol? Link meg ilyesmi? Vagy az nincs?
Bash; sajnos ilyen szempontból nagyon kezdő vagyok. :( Ha kellett vmi effél, mindig csak lementettem 2-3 hivatkozás mélyésgben az IEvel... nem tudom h müxik-e itt. :( -
Bash
őstag
válasz
PeliScan #824 üzenetére
Működik, a probléma az önnél van.
''Tanár vagyok az ELTE Szociológiai Intézetében.Ezt a honlapot azért csináltam, hogy megkönnyítsem a hallgatóim és persze a magam életét, úgyhogy fõleg sillabuszokat és vizsgajegyeket találsz itt, de lesz majd más is talán.''
A te életedet azt hiszem csak megnehezíti. ;] -
PeliScan
addikt
www.lakatos.tk
[L]http://www.lakatos.tk[/L]
működik nektek a link? Plz, fontos lenne! Nekem nem. :( -
Bash
őstag
Hali mindenkinek!
Újra itthon vagyok. Az elmúlt 3 napom eléggé mozgalmasra sikeredett, beletettem a kocsiba ~500 mérföldet. :) Tegnap Sarasota-ból leugrottunk Siesta Beach-re, kicsit BBQ-ztunk, meg pancsoltunk. Élőben láthattam az életmentők munkáját. Egy lányt kihúztak a vízből, fehérre volt sápadva. A parton kapott egy kis mesterséges lélegeztetést, és máris magához tért. Egy percen belül ott volt két sheriff (négykerekű homokjáró motorral), meg a sárga lifeguard-os kocsi, rátették a maszkot és elvitték. :) Érdekes volt megfigyelni, hogy vonzotta az embereket az esemény.
Ma meg ünnepnap van, Memorial Day, de 3 nap lazulás után sajnos már mennem kell dolgozni. -
PeliScan
addikt
Nagymamám a vonatra várva unatkozott, és egy(!!) szál pipacsból gyorsan hajtogatott egy babát. Néha nagyon sajnálom h ennyire természettől eltávolodott életet élek. :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
Aki nem akar fordítani, az is offolhatna esetleg a követkző twollah-inkompatibilis témában :)
A kocsim műszerfalán van egy csomó lámpa. [L]http://pantherz.uw.hu/mazda/muszerfal.jpg[/L]
Na egy párral kapcsolatban van egy-két kérdésem... [L]http://pantherz.uw.hu/mazda/muszerfal_kerdesek.jpg[/L]
Ha valaki meg tudná mondani a kérdéses lámpák lényegét és helyes működését, akkor azt megköszönném! :)
MOD: Ja, és a töltésnek nem kéne világítani amikor van gyújtás de nem megy a motor?
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na adok munkát az offolni vágyóknak. Lehet írni. :)
Le tudja valaki értelmesen, érthetően fordítani ezt a dalszöveget?
(Vertical Horizon - Everything You Want)
Somewhere there's speaking
It's already coming in
Oh and it's rising at the back of your mind
You never could get it
Unless you were fed it
Now you're here and you don't know why
But under skinned knees and the skid marks
Past the places where you used to learn
You howl and listen
Listen and wait for the
Echoes of angels who won't return
Chorus:
He's everything you want
He's everything you need
He's everything inside of you
That you wish you could be
He says all the right things
At exactly the right time
But he means nothing to you
And you don't know why
You're waiting for someone to put you together
You're waiting for someone to push you away
There's always another wound to discover
There's always something more you wish he'd say
Chorus
But you'll just sit tight
And watch it unwind
It's only what you're asking for
And you'll be just fine
With all of your time
It's only what you're waiting for
Out of the island
Into the highway
Past the places where you might have turned
You never did notice
But you still hide away
The anger of angels who won't return
Chorus
Chorus:
I am everything you want
I am everything you need
I am everything inside of you
That you wish you could be
I say all the right things
At exactly the right time
But I mean nothing to you
And I don't know why
And I don't know why
Why
I don't know
A szavakat, stb én is értem, de... szóval egyszerűen nem áll össze a kép. A refrén mondjuk legalább megy :) Biztos túl művészi ez nekem. :U -
_Volkovy_
nagyúr
Jóóóó reggelt offtopicolók :D
-
Cathfaern
nagyúr
-
_Gudella
senior tag
a chat.hu-n lehet ''bennragadni'' a szerveren? csak mert nem enged be a saját regisztrált nickemmel, hogy már van ilyen...
-
Cathfaern
nagyúr
Valamiért eltűntek az utolsó hszeim :(( Pedig nem is szóltam hozzá semmi olyan topichoz (vagy csak nem vettem észre :U)
-
Sick Boy
őstag
heyyy hó indulok Kimnowak koncertre király! :)
Aktív témák
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest