Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Aktív témák
-
LOTR
addikt
végülis megkérdeztem gáz ügyben, de azt konkrétan, hogy hogyan kell átépíteni a motort és beszerelni a gáztartályt, hadd ne írjam le, azt úgyis szakember csinálná(gondolom :) )
más ügyben csak azt tudta mondani amit már leírtunk
gáz tökéletesebben, jobban ég, ezért kevesebb szennyező anyag, viszont kisebb energiát ad le, ezért csökken teljesítmény, és az autód 100LE alá esne sztem, viszont ha havonta használod 300-500 km-t akkor megéri megcsinálni, mert azt kb 80-100k ból meg lehet, és ha van ismerős akkor még lejjebb megy
de ha komolyan gondolod, hogy át akarod építtetni, akkor csak úgy csináld, ha tökéletes műszaki állapotban van, pl: jó a motor, nem rohad sehol
mert, ha megcsinálod és kiderül vmi ''nagy'' gond van, akkor az sztem elég sok pluszköltség, és egy ilyen autót már nem igazán lehet eladni -viszont ha jól működik, akkor nagyon sokat ér :DDD
Aktív témák
- Asztrofotózás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Padavan firmware
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest