Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Mondtam én egy szóval is, hogy komoly kutatómunkát végeztem? :)
Egyébként a másik még ennyire sem erős (egyébként lelkes dolgozó, mivel fentebb írja, hogy ott dolgozik). Persze, egy topic az még nem a világ, de a másik (amit most már azért se linkelek be, ha valaki kíváncsi, megkeresi :P) az pl. axelero kötődésű volt (igaz, akkor meg kéne említeni egy pár éves topicot is, ahol erőteljes Magicomp ozás volt, illetve végül az E-connect-es topicnak is pozitív hatása lett...
Hogy őszinte legyek, csak magamból indulok ki: az ember sokkal szívesebben vásárol egy olyan cégnél, ahonnan egy alkalmazottal már beszélgetett, s aki által (természetesen) jó kép alakult ki a cégről...míg a reklámokat az esetek 99%-ban meg sem nézem (szembe integrált reklámszűrőm van, sorry :D) -
Cathfaern
nagyúr
Nem tudom, de a Nomatica ([L]http://hu.nomatica.com/index.asp?devise=HUF&langue=HU&pays=HU[/L]) messze megbízhatóbbnak tűnik, s még ők is olcsóbbak egy huszassal a deponál (300D 244e bruttó bár azt nem tudom, hogy optikával együtt v. a nélkül)
Egyébként én is nagyon szemezek egy 300D-vel, de azt hiszem ez ennyibe fog maradni :( Max egy Canon G5 (Nomaticán 140e bruttó), de sokkal valószínűbb a A80 (82e bruttó). Főleg, mivel nem ártana venni mondjuk olyat, hogy állvány, meg memkártya, meg táska, meg....:((
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Ha nyugtat vmi, én sem... sőt, elég soka nem, mégis lesz vhogy. :) Főleg a közgáz, a szociológia, meg az effélék nem olyan dolgok, amiknél erősen függne a jövőbeni sikeresség a tanulástól. Mert ha egy építséz nem tanulja meg a mészkő tulajdonságait, és a tetőtervezést, akkor abből később bajok leszenek, míg itt... :)
-
együttérzek.
én ma már meg is szereztem az első ''halványgyenge elégségesemet''. 80-ból 60-an megbuktak. úgy fog hiányozni ez az egyetem... :DDD
Ui. az én anyám, ha eldug valamit előlem, soha többé nem találja meg... :D
nemtom, hogy csinálja, de gyerekkoromban egy csomó kvarcjátékomat tűntette el így...
[Szerkesztve] -
Niquis
aktív tag
-
I_Am
veterán
Na figyejjé' kiccsávó! Két dógot tehecc! Elsőnek elmész tanulni, másodiknak pedig alvadsz egy keveset, mert nem fox tudni ébren maradni mikor szükkséged lessz rá! Remélem eléggé érthető vótam' és nem kell többször elmondanom, valamint a fizikai fenyítés árt a reumámnak is.:DDD
-
Bash
őstag
Hát erről tudnék mesélni, itt eléggé nagy össze-visszaság van a márkanevekkel. A teljesség igénye nélkül néhány példa:
Acura - Honda
Chrysler - Dodge
Datsun - Nissan
Ford - Mercury
Ford - Nissan
Geo - Suzuki
Infiniti - Nissan
Lincoln - Mercury
Mercury - Nissan
Ezeknek a márkáknak több-kevesebb ''közös'' autójuk van, mindenki ráteszi a logóját, és sajátjukként forgalmazzák. De egyes márkákon belül is van kavarodás, mint pl. a Bora - Jetta esete. Az én Nissan Quest-emet is a Ford gyártotta, 3.0-s V6-s Ford motor duruzsol benne. :) -
Cathfaern
nagyúr
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gitáros topic
- Akciókamerák
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És ez neked most esett le, egy nappal a 2 éves PH! tagságod előtt, 11 OFF TOPIC és 5 PH! Autóversenyes topic után? :U