Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
biker
nagyúr
írni kell vissza a címnek, hivatkozni a levél jegyzékszámára, ügyiratszámra, és jelezni, ezen a napon neked X halaszthatatlan vizsgád van, amit csak x-fél év után tudsz ismételni, és ezért más időpontot kérsz
ezt 8 napon belül megteszed, és akkor ált. adnak ujat.
vagy mennek érted :Y:DD -
Panther
HÁZIGAZDA
Egyébként bármilyen filmről úgy lehet maradandó screnshotot csinálni, hogy ki kell kapcsolni a lejátszóban a DirectDraw gyorsítást. Ekkor ugyanis valós kép lesz a képernyőn, amit lehet capture-ölni, nem pedig DirectDraw layer, amit nem (ugyanis a videokártya rakja rá utólag a Windows átlal már elkészített ''teljesképernyős képre'', ami a képlopó szoftverhez eljut).
-
PeliScan
addikt
Igen, ezt én is olvastam, de nem tudom, emnnyire pontos az infó.
Amúgy nagyon nagy disznóság ez a száni-post, napok óta gondolkodtam egy ilyen topik nyitásán, de majd pár nap múlva. Elektromos skoda minden álmom. :D Bash-al már beszéltem, de ő lebeszélt. (Eleltronikai végzettsége van. :( Mármint azért '':('' mert akkor hozzáértő mondta.)
Aktív témák
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest