Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Vége a vizsgaidőszaknak, szabad ember vagyok. :D
-
-
KovacsUr
addikt
Az a topic hol is van, amiben valaki azt magyarázza, hogy néha összekeveredik a fejében a játék és a valóság, és az utcán elő akarja venni a mesterlövész-puskát meg ilyesmi? :DDD
Ez így kissé zavaros, de sajna csak ennyi maradt meg a fejemben. Talán valami újságcikkbe is belekerült. Hátha valakinek jobb a memóriája... :U -
KovacsUr
addikt
Máshol is begyorsult rendkívüli módon a Prohardver? :D
[Szerk.]
Öööö... Azt hiszem, elmúlt. :B -
KovacsUr
addikt
Ázze! Nem ma kezdtem fórumozni, de ilyet még nem láttam... :D Az egyik hozzászólásban 4 db ugrálós sámli (:DD) volt egymás mellett, és valami lefoghatta a rendszert, mert egy pillanatra leragadtak a talajon, aztán viszont a megszokottnál kétszer gyorsabban ugrottak fel. :C
-
KovacsUr
addikt
-
KovacsUr
addikt
hungeek: Most sírjak vagy nevessek? :) Nem véletlenül írtam, hogy olcsón. Járnék én Diorban, ha a pénztárcám engedné, nem elvi problémáim vannak a márkás cuccokkal... :P
DaSilva: ezt a Jeans Clubot majd bevizsgálom, köszi. -
KovacsUr
addikt
Fekete inget szeretnék venni olcsón. Tecsóban, Auchanban nem hallottak még ilyesmiről. (?!) Tippek?
-
KovacsUr
addikt
Milyen gond van?
Kicsit meredek az ügy, nem akarom a fórumon kiteregetni. :)
.NET...
.NET-tel még nem foglalkoztam sokat (bár még mindig jobban szeretem, mint a COBOLt :DDD)... Esetleg mailben megírhatnád kicsit bővebben, milyen jellegű feladatról is lenne szó. Jövő héten már kezdeni kellene, vagy csak akkor dől el, lesz-e egyáltalán szükség rá? -
KovacsUr
addikt
Hm... Gondok vannak. :( Úgyhogy jó pénzért programoznék egész nyáron éjjel-nappal bármiben. Már elküldözgettem pár helyre az önéletrajzomat, ahogy illik, de ha valakinek esetleg itt is van kedvező ajánlata, ne tartsa vissza magát (mail-címem az adataimnál). Köszi.
[Szerk.]
Bocsánat: bármiben, kivéve COBOLban. -
KovacsUr
addikt
WTF!
''Koszonjuk levelet!
A Fokusz Online munkatarsai folyamatosan dolgozzak fel a beerkezett kerdeseket, javas
latokat es kritikakat.
Minden levelre igyekszunk mielobb valaszolni.
Udvozlettel:
A Fokusz Online stabja''
Ilyet kaptam... nem írtam én semmit a Kókusz Onlájnnak, úgyhogy gondoltam, vírus, de a levélben semmi bináris csatolmány nincs, mi a fene? Vagy éppen ők kaptak az én nevemben valami vírust, és erre küldték ezt a kedves automata választ? :F -
KovacsUr
addikt
Átmentem fizikából második nekifutásra :DDD o/
Hajrá, Panther, szorítunk neked. :) -
KovacsUr
addikt
Jó az aláírásod, lesaux! :DDD Honnan van? :U :D
-
KovacsUr
addikt
PeliScan, a macskák elkeltek már? Ha igen, szólj, mert akkor nem reklámozom tovább... :DDD
Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest