- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 11
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
2-es lettem IIM-ből :DDD
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Holnap IIM vizsga :O
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Nagyon, de nagyon szeretem a Melit

Köszönöm, csak ennyit szerettem volna lefekvés előtt, jó8:)De qrva késő van :DDD Vagyis korán :DDD
-
F-ECT$
titán
Vagy ha írok is, akkor se olvasom el, hogy eddig miről volt szó :DDD
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Álmos vagyok.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
NEM NYERT sumi AZ IDŐMÉRŐN :DD
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
mint ahogy mar tobb helyen is irtam (meg sokan masok is), nem az a baj, hogy van offtopic, meg faradtgoz, hanem az, hogy utobbi lassan a hulyegyerekek (elnezest) jatszotereve, dohongojeve valik
AZ offtopic, pl azert jo, mert itt megy a tarsalgas, ismerkedes, aprobb mindennapi gondok megvitatasa, es nem a szakmai temakban, problema inkabb az egyensullyal van, meg az ertelmetlen offolo topicoccal (na meg a, mar cimukben is provokativ indexes hirek nem megfelelo kulturaltsagu kitargyalasaval)
mellesleg a 11. offtopic hozzaszolasainak majdnem negyede (19/5), a Te kezed muve;]
[Szerkesztve]De az eddigikben is kb ennyi volt (5db) összesen :)
-
F-ECT$
titán
Ezt nehéz megmagyarázni. Vagy érted (érzed), vagy nem. Nem hiszem, hogy különösebb erőfeszítéseket tettem volna, hogy megnyithassam, de így, hogy kettőt kellett kattintanom, megtettem. S bár nem tudom miért, de valahogy jó érzés :B Talán, mert az OFF TOPIC a PH!-s élet egyik jellegzetes és fontos (na persze nem szakmai szempontból!) színtere.
Szvsz elég baj, hogy az OFF ilyen fontos...
-
F-ECT$
titán
Miért ne!? ;]
Mert ez valami nagy teljesítmény, amihez gratulálni kell?
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Grat. a topicnytáshoz! :C
Ehhez miért kell gratulálni :F
-
F-ECT$
titán
Nem. De át kellene ''neveztetni'': OFF TOPIC 11 -re.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 11
- (téma lezárva)
- 27% - ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Alaplap
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z890 HERO Alaplap
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest