Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
divot
veterán
Én is így gondoltam, ezért vágtam bele. De rá kellett jönnöm, hogy az önbecsülés bizonyos helyzetben fontosabb, mint a pénz. És arra is, hogy szar munkát csak akkor szabad elvállalni, ha épp nincs más, különben egézségtelen gondolatokkal telik meg az ember feje, és végül még bekerül az esti híradóba. :DDD
-
divot
veterán
Hogy kissé árnyaljam a helyzetet: Tegyük föl, hogy tíz éve dolgozol programozóként. Eleinte annyi volt a feladatod, hogy bekapcsold a gépeket reggel, mire megjönnek az idősebb kollégák, de az idők során te lettél az egyik legjobb programozó a cégnél. Erre megkeresnek, hogy indul egy másik cég, ahol szükség lenne a szaktudásodra, kapsz ennyi és ennyi pénzt, és az lesz a feladatod, hogy bekapcsold a számítógépeket.
És akkor elgondolkodik az ember, hogy tényleg azért küzdött tíz évig, hogy most ismét bekapcsolgassa a pc-ket?
Kissé zavaros a kép, de ilyesféle helyzetbe kerülvén mondtam le a feladatot három hónap után. (Legalább a nyaralásra valót megkerestem. :P) -
divot
veterán
Huhhh.... :(
Épp az imént mondtam le egy havi négy nap elfoglaltsággal járó, 100e+ÁFA jövedelmet jelentő munkát. Életemben először éreztem, hogy hiába vannak lehetősége, igenis csak azt szabad elvállalni, amiben leglább egy kicsit jól érzi magát az ember. Pedig jól jött volna a pénz, de minden egyes ezzel a munkával töltött napon úgy éreztem, hogy micsoda alak vagyok, akit ennyiért meg lehet venni, ilyen kezdőknek való melóra. :(
A kedvesem viszont nagyon rendes volt, azt mondta, hogy legyek büszke magamra, amiért bebizonyítottam, hogy nem csak a pénz érdekel. :) -
divot
veterán
válasz
KovacsUr #1776 üzenetére
Nincs. Illetve van, de épp azért szeret, mert hülyeségeken szoktam tépelődni, és olyankor - állítása szerint - eléggé szórakoztató vagyok. (Pld. feltaláltam az időgépet fából: összeácsolsz egy két méter magas, két méter széles dobozt, belemászol, eltöltesz benne ötven évet, és mire kijössz, eltelt fél évszázad. :) De van több találmányom is, pld. a turista sörpor, illetve az alkoholmentes házipálinka. :DDD )
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
KovacsUr #1772 üzenetére
Minden lehetséges. A Tokajski vino után már bármi megtörténet.
PH! talival kapcsolatban meg továbbra is kettős érzésekkel küszködöm: 1. Nem akarok csalódni a virtuális fórumtársaim 3d-s megvalósításában. 2. Nem akarom, hogy a fórumtársak csalódjanak jómagam 3d-s megvalósításában. :)
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1750 üzenetére
31. :O
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1748 üzenetére
Ezen még hosszasan elmélkedni fogok.
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1743 üzenetére
PH! talin még erősen gondolkodom. Olyan jól elvagyok azzal, hogy mindenkiről kialakítottam egy képet, és nem szeretném, ha a valóság ettől eltérne. :F
-
divot
veterán
-
divot
veterán
Csatlakozom: Boldog szülinapot! :C
Off az offban: Bash, te hogy fordítanád le azt a kifejezést, hogy outdoor recreation? Kb. tudom, hogy mit jelent, de nekem nagyon nyögvenyelős kifejezések jutnak eszembe, és gyanítom, hogy ezt kifejezetten egyféle tevékenységre használhatják... :F -
divot
veterán
Mi a legpontosabb fordítása az ''outdoor recreation''-nek?
-
divot
veterán
Már csak egy vizsgám maradt, de van mellette két és fél munkahelyem, plusz azon alapelvem, miszerint hétvégén nem tanulok, mert az pazarlás. :D
-
divot
veterán
Ismerős helyzet. Nekem anno I. éves informatikus hallgatóként sikerült beülnöm mechanika zh-ra a végzős gépészekhez. Felírtam a nevem, aztán egy picit elücsörögtem, mire végre a tanár kiszúrta, hogy egyáltalán nem ismer. Kérdezte, hogy nem tűnt föl a soha nem látott arcok tömkelege. Mondom nem nagyon, mert viszonylag ritkán járok be. :DDD
-
divot
veterán
Csak nem a két nagyurat nem bírta a rendszer :F :D
-
divot
veterán
Mi a búbánatért nem tölthetem a napjaimat folyamatos naplementebámulással a portugál tengerparton? Annyira gyűlölöm, amikor sok dolgom van! :O
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest